Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 69.
-
KLO bug
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά!! Έχει λίγες μέρες μου βγάζει συνέχεια αυτο το bug. Τι είναι; Και πως μπορει να διορθωθεί??c4336a7eb8709183fa63610b4b88b375.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περαστηκε η fixed rom σε Nikel..ΑΨΟΓΗ!! Μπράβο σας αλάνια!
-
Παράθεση από john volk: “Θα αναρτηθεί απ τον διαχειριστή... Υπομονή Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αρα περιμένουμε; Ακόμη δεν ανέβηκε η fixed?
-
Παράθεση από NasDriver: “λέει "Fixed" ? ” οχι. Γι'αυτό ρωτάω.. επειδή είπαν ότι ανέβηκε η fixed
-
για Nikel κατεβαζουμε αυτο?? xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V8_XTRV_7.5.18.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other για την fix-αρισμενη ρομ απο το προβλημα της σιμ????
-
Παράθεση από george_1: “Νομίζω ναι αλλά δεν χρειάζεται αφού μετά από clean install (factory reset) σου ζητάει λογαριασμό gmail η mi για να επαναφέρει τις επαφές που υποτίθεται ότι έχουμε αποθηκεύσει. ” το ξέρω αυτό...αλλά για άλλο κινητό ήθελα να ξέρω που δεν είναι χιαομι.
-
Χαιρετω την ομαδα!! μια ερωτηση.. με το titanium γινονται back up και οι επαφες??????
-
περαστηκε σε nikel, ομως οταν μου ζηταει το pin λεει συνεχως ''λαθος pin'' και δεν ανοιγει.
-
Παράθεση από geoanto555: “Ναι μάλλον, έτσι κ αλλιως δεν νομίζω να μπορεί να πάρει screenshot από κει.. ” γιωργο την κατεβασα απο το αρθρο για οφηγιεσ χρησης της aroma. για να σου εξηξησω οτι δεν με εβαζε στο σταδιο να επιλεξω γλωσσα,να αποδεχτω τους ορους και στην συνεχεια να επιλεξω μια απο τις επιλογες εγκαταστασεις οπως στις επομενες φωτο του οδηγου.
-
Παράθεση από fog: “Παράθεση από mallous97: “δεν με εβαλε στις επιλογες της aroma script. αυτο γιατι δεν εγινε? παρολα αυτα ανοιξε κανονικα και εγκαταστηθηκε σωστα σαν ολες τις αλλες φορες! ευχαριστω!! ” Έχεις σίγουρα rom που διαθέτει τον aroma installer; Μήπως είναι αυτός ο λόγος; ” πως μπορω να το δω αυτο?? ειχα την 7.5.4 . και τι πρεπει να κανω για να εχω και γω αυτη την δυνατοτητα?
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν φίλε @mallous97 έτσι; ” Ναι Γιωργο ευχαριστω παρα πολυ ολους σας. θα δοκιμασω και αυτο που λεει ο αλλος ο Γιωργος να δω αν γινει κατι!! =============== Μαι 16th 2017, 11:36am =============== Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από mallous97: “ξανα εγκατασταση πως ειναι? ενω περαστηκε κανονικα? ε ” Ναι κάνε μια δοκιμή .. Μήπως παίζει και τπτ άλλο.Μπες και απλά κάνε install ” εδω μηπως πρεπει απο απο επιλεξω κατι?? και πριν το εβγαλε και τ…
-
36670-17-50-03-27upper-png δεν μου εβγαλε της επιλογες της aroma ομως να επιλεξω εγω. [/quote]Μπορείς να το ξανα τρέξεις χωρίς wipe..και να δεις συμπεριφορά.. [/quote]ξανα εγκατασταση πως ειναι? ενω περαστηκε κανονικα? εννοω δεν με εβαλε ποτε εδω για να αποδεχτω ορους και στην συνεχεια να επιλεξω προεπιλογη,τυπικη εγκατασταση κλπ geoanto555 wrote: mallous97 wrote: [/quote] [/quote] =============== Μαι 16th 2017, 11:25am =============== Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από mallous97: “δεν μου ε…
-
Παράθεση από geoanto555: “Βασικό το reboot recovery όταν κάνεις wipe-system ή format data. ” εγινε κανονικα χωρις να αργησει και χωρις να κολλησει, εφτασε μεχρι το τελος και μου ζητησε reboot και τωρα εβγαλε το logo της xiaomi και το android και ανοιξε!! δεν μου εβγαλε της επιλογες της aroma ομως να επιλεξω εγω.. εγινε κανονικα σαν απλο update οπως τις προηγουμενες φορες!