Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.
-
Πρόβλημα φόρτισης
ΜήνυμαΣου εχω στειλει πμ
-
Πρόβλημα φόρτισης
ΜήνυμαΑθήνα νότια βόρεια και κεντρο με βολευει
-
Πρόβλημα φόρτισης
ΜήνυμαΥπάρχει κάποιο κατάστημα (Αθήνα) που έχετε να μου προτείνετε; Αν δε γίνεται δημόσια στειλτε μου ΠΜ
-
Πρόβλημα φόρτισης
ΜήνυμαΜε τον δικό του συνήθως. Αλλα και μερικές φορές με αλλον εναν απο ενα Samsung που ειχα
-
Πρόβλημα φόρτισης
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά! Εδώ και λίγο καιρό μου κάνει κάτι κόλπα το κινητό. Ενω το βάζω για φόρτιση με οποιαδηποτε φορτιστή καλώδιο και τα λοιπα μια φορτίζει μια οχι . Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε! youtube.com/watch?v=ZBmEwb6OIMU =============== Αυγ 31st 2017, 4:50pm =============== Να σημειώσω ότι έχω την MIUI Global 8.2 | Σταθερή 8.2.4.0 (MHRMIDL)
-
Όλα οκ με την αναβάθμιση σας ευχαριστω πολύ.... Συνεχίζει να μη το βλέπει το Mi PC Suite μου λέει να αναβαθμίσω πρωτα... Αλλά ΠΛΕΟΝ έδω ΕΛΛΗΝΙΚΑ στα μενου Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια IMG_20170107_161757.jpg
-
Παιδιά κατέβασα την έκδοση miui_HMNote3ProGlobal_V8.1.1.0.MHOMIDI_8e5f6f8e03_6.0 για το Redmi Note 3 και όταν πήγα να την βάλω μου έβγαλε το εξής μήνυμα Screenshot_20170107133243633_com.and.png έχει αυτες τις επιλογες και εγω κατεβασα την Redmi Note 3 Qualcomm Global Redmi Note 3 Qualcomm Global Redmi Note 3 Qualcomm China Redmi Note 3 Special Edition Global Redmi Note 3 MTK China
-
Eυχαριστω παιδια.... πάω τωρα να κατεβάσω να φανταστω την Stable ROM σωστα; την κατεβαζω την περναω στο τηλεφωνο κ αναβαθμιζω απευθείας? Πρέπει να αποσυμπιέσω το ZIP αρχειο; η θα το βρει οταν το επιλεξω μονο του;
-
MIUI GLOBAL 8.0 | Stable 8.0.5.0 (MHRMIDG) αυτην εδω πηρε απο το update του τηλεφωνου
-
Καλησπέρα παιδιά και χίλια συγνώμη αν γράφω σε λάθος τοπικ. Μπορεί να μου πει κάποιος ποια ρομ φοράω? Προσπαθώ να ξεκλειδώσω τον bootloader κ παίρνω σφάλμα. Στο πρόγραμμα miui suite δε μου το αναγνωριζει κ έχω μπερδέψει το τι πρέπει να κάνω για να βάλω ελληνική ρομ.. Επειδή δε μπορώ να ανεβάσω φώτο σας γράφω το about PHONE Model number : redmi note 3 pro Android version : 6.0.1 MMB29M Android security patch level : 2016-09-01 Miui version : MIUI GLOBAL 8.0 | Stable 8.0.5.0 (MHRMIDG) CPU: hexa-co…