Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 73.

• Καλημέρα από Κηφισιά 168cb5efc7c240fbf67f6f94fb6a067c.jpg Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ο μονος φωτισμος ειναι η κολωνα της Δεη στο δρομο,παρατηρηστε τον διαδρομο του γκαραζ τι φως παιρνει και τα μπαλκονια της πολυκατοικιας απεναντι,με γυμνο ματι το μονο σημειο που βλεπεις ειναι ο δρομος ,η πρωτη φωτο ειναι με google cam και hdr+ η δευτερη ειναι με μαμα καμερα και hdr+ , η τριτη φωτο ειναι με χειροκινητες ρυθμισεις και η τελευταια χωρις τιποτα.Παρατηρηστε οτι δεν υπαρχει πουθενα θορυβος.Τα συμπερασματα δικα σας

• Αυτο ακριβως αρκει να ξερεις να την χρησιμοποιεις,σε γενικες γραμμες την ημερα με εντονο φωτισμο δεν υπαρχει λογος για hdr+ ,μερες με συνεφια και νυχτερινες ληψεις κανει την διαφορα,ειδικα αν βαλεις χειροκινητες ρυθμισεις την νυχτα σε ελαχιστο φωτισμο και του φτιαξεις την εκθεση 1/2s και το iso περιπου στο 800 αναλογα το σκοταδι το αποτελεσμα που θα δεις ειναι ανταξιο ενος S8 και το συμαντικοτερο απο ολα ειναι οτι εχει μηδεν θορυβο.Θα ανεβασω μια φωτο σε λιγο με ελαχιστο φωτισμο

• Εμενα με xtrv Arωma ROM και nougat λειτουργει αψογα και με μαμα camera αλλα και με την google cam Hdr +

• Παράθεση από linuxilakis: “το api 2 ήταν ενεργοποιημένο στις εποχές μου απο default. Για τώρα δεν ξέρω αλλά είναι εύκολο χρήστο να το ενεργοποιήσεις. Πήγαινε στα modules και πάτα τον κάδο. Θα δεις τι σου λέει... Θέλει reboot kai βγαίνει Γιατί να μην μπαίνει στην global stable αν ειναι ενεργοποιημένο το api 2. Αν δεν είναι χρειάζεσαι root. Aπαντήσεις σε όλους....που είσαι prixel? ” RESPECT!! Respect!! @linuxilakis

• Εχει χρησιμοποιησει κανεις τα fix του Magisk ?? Εβαλα ενα fixaki για βελτιωση του ακουστικου κλησης αλλα εγινε χειροτερο,ξερεις κανεις πως γινεται uninstall αυτο που εκανα εγκατασταση?

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Εχω κανει εγκατασταση και τα δυο αρχεια που γραφεται πιο πανω με τα ιδια αποτελεσματα σχεδον,γενικα στη δικια μου συσκευη βγαινουν ολες με πολυ λιγο φως χρησιμοποιοντας την google cam. Βελτιωσα λιγο τον φωτισμο πατωντας μεσα στην οθονη για εστιαση ανεβαζοντας τον οσο παιρνει αλλα με λιγα ευχαριστα αποτελεσματα και εχει απο οτι ειδα και ελαχιστες ρυθμισεις σε σχεση με τη μαμα καμερα για να πειραξεις. Παραθετω μερικες φωτο και με τις δυο καμερες για τον λογο του αληθες Οι 3 πρωτες ειναι με Μαμα κα…

• Παράθεση από demakhs: “@XDimension είχες βάλει προηγουμένως αυτή: xiaomi-miui-hellas-arΩma-MI5S_7.9.16_v9-7.0.zip όπως μας είχαν προτρέψει σε προηγούμενο ενημερωτικό email? Ναι η τελευταια που ειχα ηταν αυτη που λες η 7.9.16 και αυτη εχω ακομα δηλαδη γιατι τη καινουρια δεν καταφερα να την βαλω,μου βγαζει σφαλμα στο download και δεν κατεβαινει με τιποτα ”

• Μολις ειδα στο email ειδοποιηση για update και κοιταξα το updater και για πρωτη φορα ειδα μια διαθεσιμη εννημερωση,πατησα να κανει download και ηταν για αρκετη ωρα στο 0% μετα απο 6-7 λεπτα που το ξανακοιταξα ηταν ετοιμο για install, το εβαλα να κανει εγκατασταση και με πηγε απο μονο του στο twrp,του κανω install και μου εβγαλε αυτο στη φωτο,failed.. και του πατησα να κανει reboot system, μηπως να κατεβασω το zip στο pc και να το κανω με τον κλασικο τροπο??

• Καλησπερα στη παρεα, θα μπω κατευθειαν στο θεμα,εβαλα πριν λιγες ημερες για πρωτη φορα την arΩma ROM (7.9.16_v9-7.0) και εχθες εκανα το πρωτο update της ρομ μεσω twrp (το δοκιμασα απο το updater αλλα δεν μπορεσα) και ηθελα να ρωτησω 2-3 πραγματακια αν τα εχει παρατηρησει κανεις 1) Η google camera δεν λειτουργησε ποτε,μολις παω να την ανοιξω βγαζει σφαλμα και μου λεει οτι η εφαρμογη εχει σταματησει,την βρηκα και την κατεβασα απο xda και συγκεκριμενα για Mi5s ,λειτουργησε κανονικα αλλα οχι ετσι οπ…

• Την επωνυμία της επιχείρησης : Banggood Την Διεύθυνσή της (URL) : BANGOOD Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi_Mi5s Την ημερομηνία αγοράς : 27/08/2017 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 11 Εργασιμες Σας προτιμήσανε στο τελωνείο : Οχι - Priority Line +12 euro Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Εχω να πω το εξης : Αγοραζω αρκετα χρονια απο κινεζικη αγορα διαφορα προιοντα και κινητα,το support που ειχα στο συγκεκριμε…

• Για κανενα 30λεπτο οχι δεν το εκανα,την εβγαλα για 5 λεπτα περιπου,υπαρχει λογος για τοσο πολυ χρονο?? Μολις παρελαβα καινουρια μπαταρια και ετοιμαζομαι για τοποθετηση,τουλαχιστον να αποκλεισω αυτο το ενδεχομενο.. =============== Αυγ 14th 2017, 10:26am =============== Παράθεση από lallasgr: “μετά το φλας αφού είδες ότι δεν παίρνει μπρος του αφαίρεσες το βύσμα της μπαταρίας από την πλακέτα για κάνα 30λεπτο και μετά να δοκιμάσεις πάλι να το ανοίξεις? ” Για κανενα 30λεπτο οχι δεν το εκανα,την εβγαλ…

• Οχι αυτο δεν το εχω κανει, αλλα εχω την εντυπωση οτι το ιδιο βραχυκυκλωμα συμβαινει, απλα με το καλωδιο ειναι ενας εναλακτικος τροπος για καποιους που δεν μπορουν να ανοιξουν την συσκευη και να κανουν το τεστποιντ

• Μονο οταν το συνδεω σε φορτιστη ή σε καποιο λαπτοπ,επισης κανω παλι το testpoint και δεν πιανει,αναβει μονο πρασινο λαμπακι και βγαζει to logo Mi και μενει εκει και στο pc το αναγνωριζει απλα σαν android device και μετα βγαζει κατι που λεει bulk κατι τετοιο,το εχω λυσει και το εχω δεσει 10 φορες,επισης μου βγαζει ενδειξη μπαταριας οταν κανω το τεστποιντ τη μια 35% την αλλη 50% την αλλη 5%,δεν ξερω αν ειναι θεμα λειτουργικου που τα εχει παιξει γιατι οπως ειπα στην αρχη φοραγε απο την μανα του κιν…

• Δυστηχως δεν το αναγνωριζει καθολου τωρα,το μονο που κανει αυτη τη στιγμη ειναι το κοκκινο led που αναβοσβηνει Επισης ειδα καποια βιντεακια στο youtube που κανουν το testpoint και μετα flash την ΡΟΜ οπως το εκανα εγω,χωρις να βαλουν επανω τις καλωδιοταινιες,αρα δεν εκανα κατι λαθος

• ναι το εχω συναρμολογησει τωρα και παταω power αλλα δεν κανει τιποτα

• Καλησπερα στη παρεα,να ρωτησω κατι και εγω ρε παιδια,ακολουθησα το βιντεο και εκανα το testpoint και οντως την αναγνωρισε τη συσκευη σαν qualcomm 9008(com5) αλλα εκανα μαλλον μια βλακεια.. ξεκινησα επι τοπου με το Miflash να του περασω τη ΡΟΜ ετσι οπως το ειχα ανοιχτο και χωρις να του εχω τοποθετησει ξανα τις καλωδιοταινιες,μου εδειξε οτι φλασαρε κανονικα τη ΡΟΜ αλλα οταν τελειωσε μου εγραψε οτι η εφαρμογη Miflash εχει σταματησει για καποιο λογο,το δοκιμασα παλι να βραχυκηκλωσω τις επαφες αλλα τ…

• Παράθεση από ktsak: “Επωνυμία της επιχείρησης : Eglobalcentral EU Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : DSLR, Lens, Mobile, Camera, Tablet- Electronics Best Deals | eGlobal Central Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Mi Max Hellium (4/128) gold Ημερομηνία αγοράς : 25/2/2017 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 21 μέρες (10/3/2017) με DPD UK (τριγωνική μέσω Αγγλίας) Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : - Τα σχόλιά σας (Θε…

• Παράθεση από demakhs: “Μαιμουδορομ έχεις, ναι... Ακολούθησε τον οδηγό, έλεγξε κ τον bootloader αν είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος. ” Παράθεση από makis1024: “Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Τσέκαρε πρώτα αυτό, @demakhs το είπε ότι φοράει multi rom δεν το διάβασες; ” Ναι η ROM που εχει αυτη τη στιγμη ειναι τελειως αθλια,συνεχως εχει κολληματα,ουτε update ουτε τιποτα,καμερα αθλια,τρωει την μπαταρια στο μπαμ και πολλα αλλα