Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-73 από 73.

• Μια ερωτηση ρε παιδια αν ξερει καποιος να μου απαντησει,αυτος ο οδηγος κανει και για το redmi note 3 prime?? το εχει ο αδερφος μου με την multi rom και θελω να του περασω την ελληνικη,γνωριζει μηπως καποιος να βοηθησει? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31959/

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• Παράθεση από paulpap01: “Παράθεση από spideman3: “@XDimension Αν επιλέξεις από το eglobalcntral θα έρθει με official rom την global stable. ” Καλησπέρα στο δικό μου που ήρθε εχθές από το eglobalcentral (Mi5 3GB/64GB) ήρθε με official global beta 6.11.10 και έκανε αναβάθμιση μόλις το άνοιξα σε 7.3.9. Πιθανών έτυχε ή με μυρίστηκαν ότι ήθελα να καταλήξω ούτως η άλλως σε Official Beta και με γλύτωσαν από λίγη δουλίτσα παραπάνω!!! ” Μετα απο αρκετο ψαξιμο, μαλλον και εγω απο το συγκεκριμενο καταστημα…

• Παράθεση από spideman3: “@XDimension Αν επιλέξεις από το eglobalcntral θα έρθει με official rom την global stable. ” Θα υπαρχει καποια δυσκολια ως προς το πως θα περασω μετα την ελληνικη ρομ ή δεν τρεχει?

• χεχεχε εισ'ωραιος μου έφτιαξες τη μέρα να σαι καλά !!

• Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, βρήκα σε πολύ καλή τιμή στο eglobalcentral.Το δίνει σαν unlocked εννοεί φαντάζομαι ότι έχει τον bootloader ξεκλειδώμενο, σωστά??

• Καλησπερα στην παρεα, Χρειαζομαι τα φωτα και την εμπειρια σας να μην κανω καποια βιαστικη κινηση ωστε να προχωρησω στην αγορα ενος Mi5. Μπορει να μου πει καποιος απο που να κανω την αγορα ωστε να μου βγει οσο πιο οικονομικα γινεται?? Επισης με ποια ρομ ειναι πιο πρακτικο να ερθει ωστε να του βαλω μετα την Ελληνικη?

• Παράθεση από geoanto555: “Η ίδια διαδικασία είναι...τα αρχεία αλλάζουν.. Δεν φταίει φυσικά ο Τάκης.... είσαι από την αρχή σε λάθος θέμα.. ” Σε ευχαριστω φιλε Γιωργο ηταν δικο μου λαθος εξ αρχης,απλα εχω μπερδευτει λιγο με τους οδηγους,φανταζομαι ο οδηγος που μου δινεις να κανει για την unofficial rom που εχω αυτη τη στιγμη ωστε να προχωρησω την διαδικασια και να βαλω την Ελληνικη

• Παράθεση από takisfrag: “Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) Ακολούθα αυτόν ειναι οκ ” Σορυ για το ζαλισμα αλλα αυτος ο οδηγος λεει οτι απευθυνεται μονο στο redmi note 3 pro ενω εγω εχω το prime με mtk. Επισης λεει οτι πρεπει να φοραει ηδη Developer rom ενω εμενα εχει την μουλτι του κινεζου και οτι οι stable δεν υποστηριζονται

• Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από XDimension: “ ” 1) ναι 2) ναι ,αλλά στείλε έτσι και αλλιώς 3) ακολούθα τον οδηγό flash την Ελληνική rom για πρώτη φορά σε redmi note 3 του φίλου @lallasgr Ειμαι έξω από κινητό και δεν μπορώ να σου δώσω το link θα το βρεις όμως Μηπως εννοεις αυτον ΕΔΩ γιατι δεν βρισκω καποιον αλλο?? ”

• Καλησπερα στην παρεα,θελω να κανω μια ερωτηση και αν καποιος γνωριζει ή το εχει κανει ας μου απαντησει Εχω το redmi note 3 prime με unofficial multi rom και θελω να βαλω την Ελληνικη,τα βηματα εχουν ως εξης?? 1)κοιταω αν εχει ξεκλειδωμενο bootloader 2)Αν οχι στελνω αιτημα για ξεκλιδωμα 3)Μετα ακολουθω αυτον τον ΟΔΗΓΟ ?? 4)και τελος βαζω την Ελληνικη?? Αν μπορει καποιος να βοηθησει και να μου πει τα βηματα με την σωστη σειρα γιατι εχω μπερδευτει φουλ και φοβαμαι μην το bickaro

• Καλησπερα σε ολους,νεος στο φορουμ και ειμαι ακομα στο ψαξιμο.. Μπαινω κατευθειαν στο θεμα και αν μπορει καποιος να βοηθησει,ισως εχει απαντηθει αρκετες φορες αλλα δεν βρισκω το καταλληλο thread. Αγορασε ο αδερφος μου πριν λιγους μηνες το XIAOMI REDMI NOTE 3 PRIME 3GB RAM + 32GB ROM και εκανε το λαθος να το ζητησει με την multi rom πραγμα το οποιο δεν εχει δυνατοτητα για update και διαφορα αλλα θεματακια. Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος οδηγος ωστε να ξεκλειδωσει η συσκευη απο την multi και ν…

• Καλως σας βρηκα και ευχαριστω για την αποδοχη !!