Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 149.
-
pechr με το Μπράβο σου gkalen !! keep walking μην μπερδευτεί και μεθύσει και βγάλει καμία ρομ περίεργη
-
Παράθεση από maikmaik: “Παράθεση από kiriakos1963: “Παράθεση από mixaliscy: “Πήγαινε στο κέντρο ασφαλείας και πάτησε έλεγχος Αν ολοκληρωθεί σημαίνει πως δεν είσαι όπως εμένα Λογικά θα είναι του κινητού μας ” Αυτό λέω ότι ο έλεγχος ολοκληρώθηκε δεν έχω πρόβλημα και στα δύο θέματά σου ” ο έλεγχος ολοκληρώνεται αλλά δεν σου το κουμπί για να γίνει η βελτιστοποίηση Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έγινε κανονικά τα αποτελέσματα Σύστημα ασφαλής Μνήμη κανένα Cashe κανένα
-
Παράθεση από mixaliscy: “Πήγαινε στο κέντρο ασφαλείας και πάτησε έλεγχος Αν ολοκληρωθεί σημαίνει πως δεν είσαι όπως εμένα Λογικά θα είναι του κινητού μας ” Αυτό λέω ότι ο έλεγχος ολοκληρώθηκε δεν έχω πρόβλημα και στα δύο θέματά σου
-
Παράθεση από mixaliscy: “Εμένα και αυτή, και η κανονική και η προηγούμενη μου βγάζει συνέχεια τις 3 τελείες πάνω (πως και καλά έχω ειδοποίηση) και δεν υπάρχει τίποτα απολύτως. Οκ δεν είναι και κάτι τεράστιο αλλά με χαλάει που χωρίς λόγο μου κάνει κόλπα. Επίσης μέχρι τώρα έχω δει πως ο έλεγχος στο κέντρο ασφαλείας δεν ολοκληρώνεται (το ίδιο είχε συμβεί και στην προηγούμενη Ρομ). ” Σε εμένα θέμα με τις τελειτσες δεν έχω Όταν λες ο έλεγχος στο κέντρο ασφαλείας σε εμένα τελειώνει τον έλεγχο και βγάζ…
-
Καλορίζικο και καλές ακοτστικές μελωδίες να έχεις
-
Παράθεση από elpa02: “Δεν χωράει αμφιβολία ότι ή κοινότητα miui είναι πολύ σημαντικό κίνητρο οχι μονο στο να βρεθεί κάποιος με κινητό xiaomi αλλά και να συμμετέχει ενεργά. Δε το βρίσκεις άλλου αυτό. Αλλά ανάλογα με τη χρήση που κάνει ο καθένας εντοπίζει μικρά καθημερινά προβλήματακια/ελλειψεις της miui για τα οποια να θέλει να βρει λυσεις Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Λοιπόν τις έχω δοκιμάσει όλες και πάλι στην miui είμαι νομίζω ότι τα λέει όλα αυτό
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από kiriakos1963: “Το μόνο που μου έκανε είναι δεν έβρισκε τα δεδομένα αλλά με μία επανεκκίνηση όλα οκ ” ποια δεδομένα;; ” Συγνώμη Χρήστο τα δεδομένα του Internet εννοούσα ενώ φαινόταν ότι έγινε σύνδεση στην μπάρα δεν έβγαζε το σύμβολο της σύνδεσης ενώ όταν άνοιγες την μπάρα έγραφε cosmote3G
-
Καλησπέρα σε όλους Λοιπών μετά από περίπου 5 ώρες με το σκάλισμα το ρομ όλα λειτουργούν εντάξει και στις 170εφαρμογες-παιχνιδια που έχω. GPS on κλείδωσε αμέσως μέσα στο σπίτι από 15 δορυφόρους βρήκε τους 10 Φωτογραφική μηχανή και βίντεο οκ Ηχογράφηση οκ Ράδιο οκ Office ok Τα πάντα στις ρυθμίσεις οκ Μπαταρία σε μερικές ημέρες θα φανεί το 100% Το μόνο που μου έκανε είναι δεν έβρισκε τα δεδομένα αλλά με μία επανεκκίνηση όλα οκ Γρήγορη χωρίς lack Καμία σχέση με τις προηγούμενες Ευχαριστώ τον ή τους …
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από kiriakos1963: “clean install ” Με ποιον οδηγό έκανες καθαρή;;Μην ξεχάσεις το feedback....αύριο ” Καλησπέρα έκανα τα δύο cash+data+system μια και πριν από αυτήν έκανα μέσα από dos με του stefanos1983
-
Μόλις έγινε και η εγκατάσταση το ρομ η πρώτη εντύπωση είναι ότι όλα είναι οκ Το μόνο που πρόλαβα να δω είναι ότι στις ρυθμίσεις όλα δουλεύουν κανονικά. Η εγκατάσταση το ρομ έγινε με clean install από την stable 7.1.3.0 gr. Αύριο αναφορά στις εφαρμογές που θα ελέγξω μία μία και δεν είναι λίγες καμιά 170 περίπου και θέλω αρκετή ώρα Για σήμερα καληνύχτα σε όλους
-
Καλή επιτυχία σε όλους μας
-
Καλησπέρα και από εμένα Θα σας αναφέρω κάτι που έζησα με την νέα ρομ 6.2.26 Μετά την εγκατάσταση με όλα τα σχετικά από cash και προερχόμενος απο την 6.2.18 παρατήρησα ότι δεν δούλευε το wi-fi σωστά αλλά ούτε τα δεδομένα δηλ. κατέβαζα από το κινητό έως 0,95mbps ενώ στο η/υ με 5και κάτι Μβπσ ένω τα δεδομένα έπρεπε να δίχνου Η+ και 4G αυτά έδειχναν Ε. Ξανά κατέβασα την ρομ λέω μήπως κάτι πήγε στραβά έκανα όλα wipe ακόμα και την εσωτερική μνήμη του κινητού και μετά αρχισε να κλείνει μόνο του έβαλα τ…
-
Παιδια είχα μεγάλο πρόβλημα. Εκλεινε το τηλέφωνο από μόνο του έκανα μια πλήρη και καθαρή εγκατάσταση έβαλα την ρομ που ξανάκατέβασα αλλά με του που έβαζα τους κωδικούς σιμ πάλι έκλεινε λέω μήπως φταίει η νέα recavery???????? Κάνω εγκατάσταση την παλιά έβαλα από bαckup την 7.3.1.0 και όλα καλά.
-
Κάνω ακόμα μια εγκατάσταση της ρομ που κατέβασα και βλέπουμε
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από kiriakos1963: “Μόλις ανέβασα screenshot ” Μήπως κατεβάζεις τίποτα από τον υπολογιστή, πάντως το τεστ σου έδωσε 0,31Mbps και όχι 0,01Mbps ” Όχι δεν κατεβάζω τίποτε τώρα που κατεβάζω με τον η/υ ξανά την ρομ (λέω μήπως κάτι δεν κατέβηκε σωστά) κατεβάζει με 590 κβ/sec από το μεσημέρι και μετά κάτι σαν να μην μου άρεσε αλλά δεν έδωσα βάση έως πριν λίγο. Μόλις τελείωσε το κατέβασμα της ρομ νέα δοκιμή Τώρα ανέβηκε στο 1 Μβπσ
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από kiriakos1963: “Καλησπέρα στην παρέα Λοιπών έχω και εγώ ένα πρόβλημα. Μετά την αναβάθμιση από 6.2.18 σε 6.2.26 η σύνδεση με το wi-fi σέρνεται (όταν λέω σέρνεται κατεβάζει με 10κβ ενώ στον η/υ που είναι και αυτός ασύρματα συνδεδεμένος πάνω από 500κβ/sec) έκανα ξανά εγκατάσταση της ρομ με τα wipe αλλά τίποτε καμία βοήθεια. ” κάνε ένα speedtest από το κινητό σου, μόλις έκανα στο δικό μου Redmi Note 2 με ROM 6.2.25 και πιάνει στο τεστ 10,54 Mbps ” Μόλις ανέβασα s…
-
Καλησπέρα στην παρέα Λοιπών έχω και εγώ ένα πρόβλημα. Μετά την αναβάθμιση από 6.2.18 σε 6.2.26 η σύνδεση με το wi-fi σέρνεται (όταν λέω σέρνεται κατεβάζει με 10κβ ενώ στον η/υ που είναι και αυτός ασύρματα συνδεδεμένος πάνω από 500κβ/sec) έκανα ξανά εγκατάσταση της ρομ με τα wipe αλλά τίποτε καμία βοήθεια.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10660/
-
Μετά από περίπου 4 ώρες ασχολία με το ρν2 μπορώ να πω ότι δεν βρήκα κάτι που να μην λειτουργεί στην νέα ρομ Gps-Navigom-here-Ndrive-ράδιο-φωτογραφίες-βίντεο-όλα στις ρυθμίσεις-wifi-δεδομένα-κάποιες εφαρμογές που δεν δούλευαν είναι οκ Αντούτου πάνω από 50000 σκορ έφυγε και η κάποια ελάχιστη θερμοκρασία που ανέβαζε Μπαταρία καλή αλλά είναι νωρίς για συμπεράσματα σε κάνα δύο ημέρες θα φανεί
-
Καλημέρα ούτε το YouTube δουλεύει Φωτογραφία και βίντεο WiFi δεδομένα οκ