Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 149.
-
Παράθεση από Mitsos: “Παράθεση από kiriakos1963: “ ” Για την 7.1.3 εννοείς? Ότι δουλεύει μια χαρά? Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι ”
-
Παράθεση από Mitsos: “Kαλήμερα. Έχουμε επιστροφές από κανέναν που δοκίμασε την stable 7,1,3 στο redmi note 2. Να δούμε και αν λύθηκε το θέμα που υπάρχει με το Youtube στην 7,1,1. Έμενα η εφαρμογή του Youtube ξεκινάει τα video και μετά από 5 sec κολάει και κρασαρεί. Αν επιμένεις και προχωρήσει το video δεν έχει ήχο. Ευχαριστώ... ” Μια χαρά δουλεύει
-
Παράθεση από SNATSIDIS: “το μόνο κακό ή μη ύπαρξη ραδιιφωνου ” Πια ρομ έβαλες
-
Παράθεση από dreamlord1970: “παιδια καλησπέρα, νεος στο φορουμ ....προσπαθω να κάνω τον οδηγο της πρωτης σελιδας αλλα το miflash δεν μου δειχνει την ρομ την official με την κατάληξη .tgz .... τι κανω λάθος? ” Εντέλει όλα καλά
-
Παράθεση από MANVLIS: “Παράθεση από kiriakos1963: “Πάνε ρυθμίσεις ταπετσαρία επιλογή ταπετσαρίας κάτω θα δεις αρχεία πάτησε και βρες που έχεις αποθηκευμένη την φωτογραφία που θέλεις επέλεξε και θα σου βγάλει τις επιλογές ” Κυριάκο με το που πάω να επιλέξω την εικόνα με γυρνάει στην προηγούμενη οθόνη δηλαδή "επιλογή ταπετσαρίας", πράγμα που δεν είναι λογικό ” Δηλαδή κάτω από τη συλλογή δεν σου έχει αρχεία Παράθεση από MANVLIS: “Έχει αλλά όταν πάω στα αρχεία και επιλέξω μία εικόνα με γυρνά στην πρ…
-
Παράθεση από MANVLIS: “Παράθεση από kiriakos1963: “Πάνε ρυθμίσεις ταπετσαρία επιλογή ταπετσαρίας κάτω θα δεις αρχεία πάτησε και βρες που έχεις αποθηκευμένη την φωτογραφία που θέλεις επέλεξε και θα σου βγάλει τις επιλογές ” Κυριάκο με το που πάω να επιλέξω την εικόνα με γυρνάει στην προηγούμενη οθόνη δηλαδή "επιλογή ταπετσαρίας", πράγμα που δεν είναι λογικό ” Δηλαδή κάτω από τη συλλογή δεν σου έχει αρχεία
-
Παράθεση από MANVLIS: “Παράθεση από mixaliscy: “Μανωλη στην οθόνη μέσα στο κινητό άφησε παρατεταμένο το κουμπί κάτω αριστερά με τις 3 γραμμές. Από εκεί θα πας ταπετσαρία και αν κυλησεις δεξιά στο τέρμα θα πας στα file σου. Αν επιλεξεις από εκεί και τη βάλεις σου βγάζει επιλογη ” Μιχάλη αυτός ο τρόπος δεν τοποθετεί ταπετσαρία στην οθόνη κλειδώματος που θέλω. ” Πάνε ρυθμίσεις ταπετσαρία επιλογή ταπετσαρίας κάτω θα δεις αρχεία πάτησε και βρες που έχεις αποθηκευμένη την φωτογραφία που θέλεις επέλεξε…
-
Και από εμένα Αμανατίδης Κυριάκος
-
Καλησπέρα σε όλους. Μετά την αναβάθμιση του κινητού σε 7.1.3.0 μου συμβαίνει το εξής κουλό Από sd κινητού σε μνήμη κινητου κάνει αντιγραφή από μνήμη κινητού σε sd κινητού και η/υ δεν γίνεται καμιά βοήθεια. Εντέλει μόνο στο αρχείο του μπακαπ μου το έκανε. Όλα καλά
-
Καλησπέρα δοκίμασε τον οδηγό του Stefanos και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και με αυτόν μπόρεσα να κάνω καθαρή εγκατάσταση του miflash. Εδώ θα τον βρεις τον οδηγό Όταν δεν "θέλει" να flashαρει το MiFlash βάσει του οδηγού του caeser"Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash (καθαρή εγκατάσταση)"
-
xiaomi redmi note 2
ΜήνυμαΠαράθεση από vagtnt13: “ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ?? ” Καλορίζικο δεν είναι δύσκολο θέλει λίγη προσπάθεια και διάβασμα Σε παρακαλώ μην γράφεις κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται στο φόρουμ.
-
Παράθεση από HeavenScent: “Μια χαρά αν και έχουν βγεί συσκευές με μεγαλύτερη βαθμολογία. Απλά νούμερα είναι, σαν απόδοση η συσκευή τα σπάει ” Καλημέρα και εγώ πέρασα την νέα έκδοση και το σκορ είναι παραπλήσιο μία ερώτηση στο Antutu το UX τι είναι. Ευχαριστώ
-
Παράθεση από petran7777: “Καλησπέρα στη παρέα,θα ήθελα την βοήθεια σας μόλις παρέλαβα τα τηλέφωνα από vickmall ένα για μένα και ένα για την ανιψιά μου. Το δικό μου ήρθε με την ελληνική GTV 5.12.17 και είμαι ευχαριστημένος προς το παρών ενώ το άλλο μου ήρθε με την miui version 6.7.11.0(LHMCNCH) Stable. Θα ήθελα να μου πει κάποιος τη διαδικασία να περάσω την ελληνική GTV 5.12.17και στο δεύτερο τηλέφωνο.Θα παρακαλούσα λίγο αναλυτικά αν γίνετε γιατί πρώτη φορά ασχολούμαι με ρομ τηλεφώνου. ” Ο ένας ο…
-
Παράθεση από psilos: “Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από psilos: “καλημερα!!! για να παω απο stable σε dev απλα ριχνω το zip με την rom στη συσκευη και κανω update? ” κανεις reboot στο recovery μετά κανείς factory reset ( όπου εδω χάνεις τα πάντα ) και μετά κανείς install την stable όπου θέλεις... Το ίδιο γίνεται και στην αντιστροφή διαδικασία... ” Δεν υπαρχει κατι μεσα στο κινητο ετσι κι αλλιως... δλδ μετα το factory reset ανοιγω παλι το κινητο και ριχνω μεσα την rom? ” Καλημέρα να έχεις…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από johnnyman: “το εχω δει αυτο το βιντεακι!εγω το θελω μονο για να ανοιγω την οθονη τπτ αλλο.εχω αγορασει το pro και εχω κανει την ρυθμιση αλλα οταν το βαζω στην τσεπη παλι ανοιγει.. ” Λογικά θα πρέπει να απενεργοποιήσεις το screen on by proximity.Υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν εφαρμογές ενώ υπάρχει το bl....markt?? Είχα αυτήν την εφαρμογή αλλα δεν με βολεψε. Ως εναλλακτική λύση για να μην δουλευεις το πληκτρο on-off διαρκώς αγόρασε το mi-key και βάλε του ρύθμιση …
-
Καλημέρα επιτέλους τα κατάφερα να κάνω MiFlash με τον οδηγό του φίλου Stefano1985 Να δούμε αν υπάρχει διαφορά από πριν.