Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 149.

• Παράθεση από Xaris Skr: “Καλημέρα παιδιά ! Να κάνω μια ερώτηση ! το κινητό αν το πατήσεις στα πλάγια σας κάνει κλατσ κλατσ ? Γιατί μου έφαγε μια τούμπα και τρελάθηκα ” Γενικά το καπάκι τρίζει όταν το πιέζεις σε όλα τα ρν2

• Παράθεση από geo_k: “Παράθεση από kinezakias: “Εχω τη stable 7.1.1.0. To μονο πρόβλημα μου είναι ότι δεν παιζει το youtube Τι προτείνετε;Να φλασαρω την τελευταια developer η θα μου δημιουργηθουν αλλα προβλήματα και bugs? ” Έχω την ίδια με σένα και παίζει κανονικά το youtube. Τη πέρασα πάνω από την 7.0.8 και απλώς καθάρισα dalvik και cache. Βέβαια πρώτα πέρασα την 7.1.1.0 και έπειτα την 7.1.1.0 fiχ, το αναφέρω μήπως εκεί οφείλεται η σωστή λειτουργία του σε μένα. ” Καλησπέρα και σε εμένα παίζει κα…

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από dhmhtriosf: “το έχω κάνει καθώς το πρότεινε ο πάροχος ” Σβύσε εντελώς το APN. Δημιούργησέ το πάλι χωρίς να πειράξεις τίποτα άλλο εκτός από τα παρακάτω όπως ακριβώς τα βλέπεις: Όνομα: Q Internet APN: myq Μετά θα πρέπει να το επιλέξεις για να φαίνεται όπως είναι στην εικόνα 2, κλείσε το Wi-Fi και άνοιξε τα δεδομένα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8705/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8706/ ” Καλησπέρα και καλή χρονιά Νομίζω ότι θέλει Q-In…

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από panospc: “Σε full screen μου το έκανε σίγουρα, σε preview δεν θυμάμαι αν δοκίμασα. Αν κλείσω το youtube και το ξανά ανοίξω δεύτερη φορά παίζει το βίντεο χωρίς κολλήματα αλλά χωρίς ήχο Αν το κλείσω και το ξανά ανοίξω για τρίτη φορά επανέρχεται ο ήχος αλλά ξανά κολλάει μετά από λίγο. ” Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα ” Καλημέρα σε εμένα δουλεύει μια χαρά χωρίς κολλήματα

• Καλημέρα καλή χρονιά Από stable σε stable μόνο με Wipe Cache & Dalvik Cache όλα καλά χωρίς κανένα πρόβλημα Ευχαριστώ παιδιά για τις προσπάθειες που κάνετε.

• Χρόνια πολλά καλή χρονιά και από εμένα σε όλους μας με αγάπη ειρήνη ευτυχία και υγεία. Γατάκια Ινδοί νομίζατε ότι θα μας κερδίσετε. Μπράβο σε όλους μας και φέτος ποιο δυναμικά και γερά Καλή χρονιά.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Κοίτα, καμμιά φορά μπορεί να προκύψουν πολλές αλλαγές από Version σε Version που κάνουν την μετάβαση προς τα πίσω προβληματική. Δεν νομίζω παρ'όλα αυτά να έχεις πρόβλημα με τις Version που ανέφερες. Αλλωστε αν δεις ότι πάει κάτι στραβά, μπορείς να ξανακάνεις Flash πάλι την νεώτερη και να στρώσουν τα πράγματα. ” Καλήμερα καλή χρονιά να έχουμε Εγώ έχω αυτό το πρόβλημα αφού έκανα ριμπούτ την 26.12.5 που είχα κάνει μπακάπ και μετά πήγα να εγκαταστήσω την 17.12.5 και είχα πρόβ…

• Παράθεση από evankouros: “Ποτέ μου δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με το θέμα του score ενός smartphone/tablet. Ίσως έχει νόημα αν η σύγκριση γίνεται "εργοστασιακά", δηλ. υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες (ή/& τις ίδιες "εργαστηριακές" συνθήκες για όλα τα κινητά). Έτσι μπορούμε να έχουμε μια ιδέα "τι απίδια βάνει ο σάκος του" πριν το πάρουμε. Αφού το πάρουμε όμως & μετά, είναι τόσοι οι παράγοντες που επηρεάζουν το score, που δεν έχει νόημα να το ελέγχουμε κάθε λίγο. Αυτό που έχει νόημα είναι να βλέπου…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από kiriakos1963: “Στο τέλος γράφει Your User group have no permission to vote αυτό λές ” Αυτο σημαίνει οτι δεν έχεις τα credits για να ψηφίσεις, αλλά αν γράψεις μερικά Thanks σε διαφορετικά thread και βάλεις και ενα avatar τα 25 είναι του χεριού σου όπως και η ψήφος... ” Όλα καλά την πήρε την ψήφο μου ίδιο νικνειμ.

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από kiriakos1963: “Έχω ψηφίσει αλλά στον κατάλογο με τους καταγεγραμμένους δεν είναι το νικνειμ μου γιατί! που είναι το ίδιο ” Σε ποιόν κατάλογο αναφέρεσαι? Για να βεβαιώσεις οτι έχει πάρει το σύστημα την ψήφο σου στο en.miui.com απλά ξανακάνε Login εκει και κάτω απο την λίστα με τα Fun Clubs θα έχει την ένδειξη ότι ψήφισες ήδη. ” Στο τέλος γράφει Your User group have no permission to vote αυτό λές

• Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω ψηφίσει αλλά στον κατάλογο με τους καταγεγραμμένους δεν είναι το νικνειμ μου γιατί! που είναι το ίδιο

• Παράθεση από makis1024: “Κάτι παίζει με τους driver σου ,εγκατέστησε mi PC suit για να σε βοηθήσει σε αυτό το θέμα των driver! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” είναι εγκατεστημένο

• Καλημέρα και χρόνια πολλά. Αγορά xiaomi redmi note 2 2-36 [*]Την επωνυμία της επιχείρησης:Etotalk [*]Την Διεύθυνσή της (URL):etotalk.com [*]Tι ακριβώς αγοράσατε:redmi note2 pro [*]Την ημερομηνία αγοράς:12nov15 [*]Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10 [*]Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε:36Ημέρες [*]Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10):δεν χρειάστηκε [*]Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά):Πρώτη φορά αγοράζω γενικά εκτός ebay είναι θετικά αποστολή σε δύο …

• Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους Έχω εγκαταστημένη στο κινητό την Stable Ελληνική προσπάθησα να κάνω καθαρή εγκατάσταση με το MyFlash ακολουθώντας τον οδηγό και μόλις πατάω για εγκατάσταση μου βγάζει το εξής (Ακαθόριστο Σφάλμα 0x80004005:error canot load "D:\xiaomi":no error) α. δεν ξέρω τι κάνω λάθος β. αφού την stable και είναι μία χαρά χρειάζεται να κάνω αυτή την διαδικασία. Ευχαριστώ

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από kiriakos1963: “flash_all.bat είναι flash_all χωρίς το .bat έχω windows 10 δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό ” Δεν σημαινει κάτι που δεν σου δείχνει το extensio (.bat) Ρύθμιση των windows γενικά είναι αυτό. Ακολούθησε τον οδηγό προσεκτικά και σε 15' θα είσαι έτοιμος ” Το μαρκάρουμε, το κάνουμε μπλε και πατάμε το κουμπί Flash... Θα έχετε περίπου 120 δευτερόλεπτα για διάλειμμα, αφού τόσο χρειάζεται περίπου να τελειώσει ένα επιτυχημένο Flashάρισμα (αν και οι χρόνοι είναι…

• Όταν πήγα να κάνω την εγκατάσταση το αρχείο (Το πατάμε, και ψάχνουμε να βρούμε το φάκελο με τη rom, βρίσκουμε το αρχείο "flash_all.bat", το μαρκάρουμε να γίνει μπλε και πατάμε το κουμπί "άνοιγμα".) flash_all.bat είναι flash_all χωρίς το .bat έχω windows 10 δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό και μου βγάζει σφάλμα στην εγκατάσταση? Πρέπει να ξανά κατεβάσω την ρομ.

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από ntabelhs44: “καλησπέρα μόλις παρέλαβα το νέο μου κινητό XIAOMI Redmi Note 2 επειδή είμαι αρχάριος θέλω να με βοηθήσετε να περάσω τη νέα αναβάθμιση στα ελληνικά ευχαριστώ ” Καλώς ήρθες, ακολούθησε τους οδηγούς που υπάρχουν και θα εισαι μια χαρά.. Παράθεση από MarGamer007: “Μήπως γνωρίζετε που μπορώ να βρω το xposed installer για το redmi note 2 16GB ” Δεν θα σου το πρότεινα. Δεν υπάρχει 100% συμβατότητα Miui & xposed. Μόνο προβλήματα αθ σου δημιουργήσει.Παράθεση …

• Καλή επιτυχία στο forum έφυγε και η δικιά μου με ίδιο nickname

• Παράθεση από panospc: “Παράθεση από mol: “περασα την τελευταια ελληνικη dev. κανει boot, στο σημειο για mi λογαριασμο κανω skip, βγαζει σφαλμα. αναγκαστικα επρεπε να κανω. εκανα. σε επομενο βημα που ειναι για back up εικονων στο cloud και ευρεση συσκευης, κανω σκιπ. μια απ τα ιδια. force close. επειτα κολλησε εκει η συσκευη. αναγκαστικα εβγαλα μπαταρια. στο boot φανηκε να κανει παλι εγκατασταση (γεμιζε η λευκη μπαρα κατω απ το λογοτυπο mi). ανοιξε. παλι τα ιδια. "η εφαρμογη mi cloud εχει σταματη…

• Παράθεση από kiriakos1963: “Καλησπερα σε όλους Πρόβλημα μετά από αναβάθμηση σε 5.12.17 φτάνει στο mi clut και μου βγάζε πρόβλημα και δεν προχωράει παρόλο που το κάνω παράβλεψη Όλα ένταξη ”