Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-149 από 149.

• Καλησπερα σε όλους Πρόβλημα μετά από αναβάθμηση σε 5.12.17 φτάνει στο mi clut και μου βγάζε πρόβλημα και δεν προχωράει παρόλο που το κάνω παράβλεψη

• Καλημέρα στην παρέα Έχω την 5.12.10 για να βάλω την 5.12.17 δεν κάνω μετονομασία και μόνο dalvin kai vibe και είμαι εντάξει

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από kiriakos1963: “Όλα εντάξει έχω την GTV 5.12.10 Developer Τώρα πρέπει να είναι και root έτσι ” Ναι, φυσικά!Όταν τρέξεις εφαρμογή που θα σου ζητήσει πρόσβαση root, θα πας στο "Κέντρο Ασφαλείας"-->"Δικαιώματα"-->"Προνόμια Root" και θα την βρεις εκεί μέσα να σε περιμένει να ανοίξεις το διακόπτη... ” Όλα εντάξει ευχαριστώ.

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από kiriakos1963: “Καλησπέρα στην παρέα. Σήμερα παρέλαβα το κινητό ρν2 φοράω την έκδοση Android 5.0.2 LRX22G και έκδοση miui 55.10.8 delevoper έχει root και και recovery Τώρα για να περάσω την 5.12.10/13 πρέπει να κάνω full wipe και μετονομασία το αρχείο σε update.zip και μετά τα υπόλοιπα. Ευχαριστώ Έχει TWRP Recovery v2.8.7.0 by wtfriends ” Το ερώτημά σου απαντήθηκε παραπάνω... Διάβασε τους οδηγούς και εφόσον έχεις TWRP θα είναι πιό εύκολα τα πράγματα για σένα! ” …

• Καλησπέρα στην παρέα. Σήμερα παρέλαβα το κινητό ρν2 φοράω την έκδοση Android 5.0.2 LRX22G και έκδοση miui 55.10.8 delevoper έχει root και και recovery Τώρα για να περάσω την 5.12.10/13 πρέπει να κάνω full wipe και μετονομασία το αρχείο σε update.zip και μετά τα υπόλοιπα. Ευχαριστώ Έχει TWRP Recovery v2.8.7.0 by wtfriends

• Καλησπέρα στην παρέα. Σήμερα παρέλαβα το κινητό ρν2 φοράω την έκδοση Android 5.0.2 LRX22G και έκδοση miui 55.10.8 delevoper έχει root και και recovery Τώρα για να περάσω την 5.12.10/13 πρέπει να κάνω full wipe και μετονομασία το αρχείο σε update.zip και μετά τα υπόλοιπα. Ευχαριστώ

• Καλησπέρα σας.Εάν το έχω μόνο για να φορτώνω τις εφαρμογές θα έχω πρόβλημα. Ευχαριστώ

• ΚΚαλημέρα σε όλους. Διαβάζω για τον γλυκούλη ποιός είναι αυτός. Ευχαριστώ.

• Καλησπέρα στην παρέα. Και εγώ σαν μελλοντικός κάτοχος του τηλεφώνου έχω μια ερώτηση. Μπορούμε να κάνουμε σκέτο root χωρίς να εγκαταστήσουμε κάποια rom. Ευχαριστώ.