Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
Μάγκες δεν παίζει το Mikey...... Έχει κανένας το ίδιο θέμα; στο red mi note 4g ;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από paf21: “Χρήστο στο δικό μου RN3 βλέπω πολυγλωσσικό αλλά χωρίς ελληνικά TWRP ” Κατεβασε την μπάρα δεξιά σου τέρμα κατω να αποκαλυφθούν και οι άλλες γλώσσες Δες ΕΔΩ και διαβασε το βήμα 8 και έπειτα” Έχει καμία δεκαριά γλώσσες εκτός τα ελληνικά.... Τουλάχιστον σε μένα.... Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλη τύχη coolicool.com/meizu-mx5-helio-…roid-50-4g-lte-sm-g-40808
-
καλη τυχη μαγκες και καλο μηνα σε ολους
-
αιντε να μαστε γέροι όλοι και του χρόνου ....
-
Ιδέες για T-Shirts;
sacajey - - Ο καφενές μας
Μήνυμαθεεελωωωωω και εγωωωωωω μπλουζααααακιιιι λεεεεμεεεεεε
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΚυριοι, σκέφτομαι να πούλησω το redmi note 4g και να μπω στη διαδικασία να παραγγειλω από τον γλυκουλη το redmi note 3 .Πως το βλέπετε σαν ποιο σοφοι, και γνώστες.. Εκ των προτέρων ευχαριστώ οποίον απαντησει
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
Μήνυμαφιλε τι κάνει αυτό το smart home kit;;;;;
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
Μήνυμαβρε καλά κάνω και δε ζητάω tracking number και χαζαμαρες.....να αναρωτιέμαι γιατί το ένα και γιατί το άλλο....ας έρθει οπότε θέλει....όχι ακατσο να σκασω.....χεχεχε
-
παιδες που μπορώ να βρω την προηγούμενη rom ,γιατί δεν την παλευω με την κατανάλωση.... EDIT ακυρον.....την εντοπισα.....
-
δεν ξέρω για τους προλαλισαντες , απλώς με τη συγκεκριμένη Ρομ κατανάλωνει σε 12 ωρες όλη τη μπαταρία με φυσιολογική χρηση ή κινητουμπα μου .....Redmi note....θέλω την προηγούμενη.... σνιφ....
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
Μήνυμασε ευχαριστώ.
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΣυγνωμη ρε παιδιά.... Επειδή είμαι λίγο γκα-γκα... Με ποιον τρόπο μπορώ να πλερωσω τον γλυκουλη κινεζικό;;;;δουλεύει κανονικά η pay pal;;;;να με συμπαθατε εάν φαινομαι λίγο βλαξ....
-
Γνωρίζει κάποιος φίλος κάνα site που μπορούμε να παραγγείλουμε παρόμοια προϊόντα της xiaomi;;;;;
-
Ναι ρε μάγκες και σε μένα ρουφιξασιον η μπαταρία, βαρέθηκαν να φορτιζω το redmi note 4g....
-
ρουφιξασιον της μπαταρίας με αυτή την έκδοση για το redmi note 4g....πεθαίνει η μπαταρία στη μέση της ημέρας με το τιποτα.σκατά ολε....