Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 24.

• το εχω δοκιμασει και αυτο αλλα δεν αλλαξε κατι. με το ταμπλετ μου συνδεομαι κανονικα μεσο του app με την καμερα. απ το κινητο μου καθως και απο αλλο κινητο που εχω δοκιμασει βγαζει το μηνυμα ''turn on phone targeting''. δεν μπορω να βγαλω ακρη...

• καλησπερα στην παρεα. εχω το εξης θεμα σχετικα με την action camera, εδω και λιγο καιρο εκανε αναβαθμιση η εφαρμοφη του mi home στο play store. μετα απ την αναβαθμιση διαπιστωσα οτι δεν μπορουσα να συνδεσω την καμερα με το κινητο μεσο της εφαρμογης. ενω εδειχνε οτι ειχε επικοινωνια μεσο wifi το κινητο με την καμερα οπως πατουσα να κανει "connect to camera" στην εφαρμογη αποδυνδεοταν το wifi. εστειλα μηνυμα στον προγραμματιστη και μου απαντησε οτι εχω δικιο και οτι θα διορθωσει το θεμα αυτο.. μετ…

• Mi Band 2: The New Successor!

psycoalien_pro - - Mi Band

Μήνυμα

καλησπερα στην παρεα. Σαν καινουργιος κατοχος και εγω του mi band 2 θελω να ρωτησω καποια πραγματακια, συγχωρηστε με αν εχουν υποθει πιο πισω αλλα ειναι δυσκολο να διαβασω τοσες σελιδες.. 1. πρεπει να ειναι παντα η εφαρμογη ''mi fit'' εγκατεστημενη στο κινητο και παραλληλα να τρεχουν και οι αλλες? 2. υπαρχει περιορισμος στις εφαρμογες που θα ειναι στο κινητο σχετικες με το βραχιολι η μπορω να εχω οσες θελω? 3. εγκατεστησα την εφαρμογη ''mi band tools'' (και το κακο ειναι οτι την πληρωσα κι απο π…

• Ειχα δοκιμασει με μπατονετα για τ αυτια και δεν ειχε αλλαξει τπτ.. Ειχα σκεφτει για καρφιτσα η κατι τετοιο αλλα το φοβομουν μην κανω καμια ζημια (σε περιπτωση που δεν ειναι κατι απ τις επαφες). Τελικα δοκιμασα τσιμπιδακι οπως ειπες... και ξεκολλησε η μ@@@@κια...... Σε ευχαριστω φιλε μου!! Με εσωσες απ την αγορα κινητου γιατι θα το εσπαγα απ τα νευρα μου...

• Καλησπερα στην παρεα. Εχω ενα θεμα με το κινητο εδω και μερες και θελω την βοηθεια σας. Ειχα συνδεσει το κινητο με το καρφι στο αμαξι για να ακουσω μουσικη και απ την στιγμη που το αφερεσα εχει κολλησει η ενδειξη των ακουστικων και οπως καταλαβατε δεν εχω ηχο στο ακουστικο του κινητου. Εχω δοκιμασει αρκετα πραγματα που εχω βρει και μεσα στο φορουμ και στο google αλλα τπτ. Μου το ειχε ξανακανει καποτε αλλα με ενα restart εστρωσε. Τωρα τπτ.. Το χειροτερο ειναι που μιλαω με ανοιχτη ακροαση... Υπαρχ…

• καλησπερα!!! δουλευα ολη μερα και τωρα μπηκα σπιτι.. ολοκληρωσα την διαδικασια χθες!!! και ολη μερα στην δουλεια δεν καταφερα να το ευχαριστηθω . ειναι απιστευτο κινητο!! ευχαριστω ολους για την βοηθεια!!!

• εγω νομιζα οτι πρεπει να ειναι στην κατηγορια ελεγκτες ενιαιου σειριακου διαυλου.. . ευχαριστω!!!! παω για την συνεχεια.

• ναι φιλε μου το εχω εγκαταστησει και εχω κανει επανεκκινηση στο pc πριν την χρηση του. στην διαχειριση συσκευων μου το εμφανιζει ετσι

• καλησπερα στην παρεα. εχω για αλλη μια φορα θεμα και θελω την βοηθεια σας. δεν βρησκει τους drivers το pc μου για κανενα λογο. εχω ξεκλειδωσει το bootloader και προσπαθω να περασω την ελληνικη rom. λογο του οτι δεν βρησκει τα drivers δοκιμασα και με flashify na τρεξω το twrp αλλα τπτ. κανενα tips για να ξεσκαλωσω..

• ολα κομπλε λοιπον..... εκανα την διαδικασια και εφτιαξε. σας ευχαριστω ολους αλανια!!!!

• δεν εχω παρει ακομα θα προσπαθησω να το ξεκλειδωσω με κωδικους απο ενα φιλο που εχει ξεκλειδωσει και το δικο του αλλιως αν δεν γινει θα κανω αιτηση. απο εδω και περα το εχω.... σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια και ιδιαιτερα το lallasgr.

• λοιπον τελειωσε το update και εχω 7.5.2.0. τι κανω τωρα????

• μακαρι lallasgr γιατι ειμαι απο τις 3 στο pc και εχω τρελαθει.. makismakis2004 το εχω σε usb απευθειαν στη μητρικη ευχαριστω για την βοηθεια. θα σας πω σε λιγο τι εκδοση περασε.

• ενεργοποιησα οπως εδειχνες στην φωτο πιο πανω. γυρισα μεχρι και την γλωσσα του κινητου στα αγγλικα για να μην υπαρχει λαθος. δοκιμαζω και τον αλλο οδηγο που μο ειπες και εκει δεν μου βγαζει flash αλλα μονο update. να το σπασω να ξεμπερδευω..

• το ξερω αυτο που λες. εκει δεν μου βγαζει καθολου το κινητο μου. πουθενα σε καμια κατηγορια. απλα εψαχνα και ειδα οτι το pc μου το διαβαζει σαν απροσδιοριστο.. γι αυτο στο εστειλα μηπως γνωριζει το γιατι.

• χρησιμοποιω το δικο του καλωδιο. θα δοκιμασω με αλλο.. ο φακελος adb ποσα αρχεια πρεπει να εχει? εμενα ειναι καπως ετσι. επισης ανακαλυψα αυτο στην φωτο.... εκει που λεει απροσδιοριστο.

• lallasgr τα εχω διαβασει ολα αυτα πολλες φορες για να τα εμπεδωσω.. ακολουθω την τελευταια διαδικασια που μου εστειλες και δεν πιστευω οτι ειμαι καπου λαθος απλα στο 9 βημα που πας στο device manager στο pc το κινητο δεν υπαρχει πουθενα. με καμια ονομασια. δεν ξερω γιατι γινετε αυτο. να προσπαθησω τον τροπο με το mi pc suite?

• φιλε μου να σε ρωτησω και κατι ακομα. το κινητο το πηρα χθες απο ελλαδα. εχει μεσα την rom 7.1.9.0.0. και απο χθες οπως το ανοιξα η μπαταρια ελεγε 2%. μετα απο λιγη χρηση ειπα να το βαλω για την πρωτη του φορτιση και μετα απο 1 ωρα και η μπαταρια ελεγε ακομα 2% και για να μην στα πολυλογω ακομα λεει 2%. στο pc καθως και στην πριζα που το βαζω κανει το χαρακτηριστικο ηχο οτι μπαινει στο ρευμα και δειχνει κανονικα το κεραυνο πανω δεξια στην οθονη του. απλα το ποσοστο δεν αλλαζει με τπτ και οπως το…

• στο 4 σταδιο που λες "Οι τελευταίοι Drivers που πρέπει να κατεβάσεις είναι οι adb universal drivers από εδώ για να αναγνωρίζεται σίγουρα το κινητό και το τρέχεις ως διαχειριστής (run as administrator)" ενω τα κατεβαζω στο δεξι κλικ που παταω για να κανω την εγκατασταση δεν εχει την επιλογη να το τρεξω σαν διαχειριστης και κανω απλα την εγκατασταση. αυτο προκαλει το προβλημα?

• το πατουσα αλλα τελικα ηθελε πολυ παραπανω ωρα... με εσωσες lallasgr . αν ξερεις πιανω παλι απ την αρχη την διαδικασια??