Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-24 από 24.

• παιδια ξεκινησα τον οδηγο οπως το περιγραφει αναλυτικοτατα ο φιλος και στο βημα 9 που παμε στο device manage το κινητο μου δεν υπηρχε πουθενα. καθως το ειχα βαλει σε μια θυρα usb μπροστα στο pc μου το μετεφερα σε θυρα πισω πανω στην μητρικη απευθειας. το θεμα ειναι οτι το κινητο εχει μαυρη οθονη το λαμπακι αναβοσβηνει κοκκινο και το pc μου το εχει σαν unknown device. δοκιμασα να του περασω τα drivers με δεξι κλικ και ενημερωση προγραμματος συσκευης αλλα μου λεει οτι η συσκευη ειναι ενημερωμενη. …

• Η rom που εχει φιλε μου ειναι η 7.1.9.0.0. Το φορτιστη τον εχω τεσταρει και σε αλλο κινητο και λειτουργει. Το θεμα ειναι αν φταιει η ρομ του περναω αλλη και ολα οκ. Αν ειναι ομως θεμα κινητου αν του βαλω χερι μετα δεν θα εχω θεμα με το μαγαζι που το πηρα? Το αγορασα απο ελλαδα σημερα οποτε απ οσο ξερω μπορω εντος 14 ημερων να υπαναχωρησω την συσκευη και να μου επιστραφου τα χρηματα.. Υπαρχει τροπος να το τεσταρω? Εχει κανεις αλλος παρομοιο θεμα?

• καλησπερα παιδια. απο σημερα ειμαι κατοχος και εγω του redmi note 3 pro αλλα δυστυχως εχω προβλημα. ενω το βαζω στην πριζα να φορτισει και το κινητο κανει το χαρακτηριστικο ηχο οτι συνδεθηκε στο ρευμα, εμφανιζει και το λογοτυπο πανω δεξια στην οθονη (τον κεραυνο) και μεσα στις ρυθμισεις της μπαταριας μου λεει οτι απομενει 3 ωρες και 3 λεπτα για την φορτιση το κινητο δεν φορτιζει. το εχω αφησει σχεδον μια ωρα και ακομα ειναι στο 2%. να σημειωθει οτι το κινητο το παρελαβα με αυτο το ποσοστο απ την…

• xiaomi redmi note 3 pro

psycoalien_pro - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Αλανια καλησπερα. Σημερα πριν λιγες ωρες εκανα εγγραφη στην παρεα σας. Σημερα παρελαβα και εγω το κινητο και εχω ενα πολυ μεγαλο θεμα με την φορτιση... Που πρεπει να ανοιξω ενα καινουργιο θεμα μπας και βρουμε λυση? Ευχαριστω.