Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 155.
-
Σε mi5,xtrv αντιμετωπίζει άλλος το πρόβλημα με το wi-fi που ανοίγει μόνο του;
-
Μόλις έγινα και εγώ vip
-
Παράθεση από Vangelis Chatzigeorgiou: “Παράθεση από geotsil: “Σε mi5 όλα τέλεια, εκτός με το wi-fi που ανοίγει μόνο του. Αντιμετωπίζει άλλος το ίδιο πρόβλημα; ” Σε mi5 το τσεκαρα κ δεν μου συμβαίνει. ” Ξέρεις τι άλλο μπορεί να φταίει;
-
Σε mi5 όλα τέλεια, εκτός με το wi-fi που ανοίγει μόνο του. Αντιμετωπίζει άλλος το ίδιο πρόβλημα;
-
Από xtrv σε official global
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Εδώ είσαι ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) ” Σ ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!Google play θα έχω κανονικά εε; Θα χάσω apps από την συσκευή;
-
Από xtrv σε official global
ΜήνυμαΚαλησπέρα!!θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να πάω από xtrv σε official global rom , που να κάνει μόνο του αναβαθμίσεις χωρίς να τις κάνω εγώ μέσω twrp; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41297/
-
Σε gemini έχω ακόμα το πρόβλημα με το play store!! Τα υπόλοιπα είναι όλα κομπλέ.
-
Καλή επιτυχία σε όλους!!
-
Για να πάω σε stable με google play και ελληνικά;;
-
Με αυτόν τον οδηγό περνάω οποιαδήποτε rom θέλω;;Είμαι με official rom.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido) @geotsil εδώ είσαι Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Ευχαριστώ πολύ,μόλις πέρασα και εγώ official rom!!
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
geotsil - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑφού άραξα το 5' για να φορτώσει το λειτουργικό,κατάφερα και πέρασα official rom κινητό αν και μέτρησα γύρο στα 920 s για να flashάρει την rom forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28968/
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
geotsil - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28966/
-
geotsil - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαλησπέρα,ενώ έχω πατήσει flash φορτώνει μέχρι 15s και μετά μου βγάζει error και γράφει ping target failed κάνωω κάποιο λάθος;;;;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Έχεις unofficial φίλε μου δεν ξεκλειδώνει, πρέπει να περάσεις Official rom. Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Δες πρώτα την κατάσταση του bootloader και ανάλογα θα ακολουθήσεις συγκεκριμένο οδηγό. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” βγάζει false,false αρα είναι κλειδωμένος εε;
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα, έχει κάποιος λίγο χρόνο να με βοηθήσει να περάσω official rom στο κινητό;;Είμαι στην φάση που η xiaomi ενέκρινε το αίτημα μου για ξεκλείδωμα του bootloader!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28860/
-
Τελικά είναι κλειδωμένος ο bootloader μου έβγαλε 2 false.
-
Παράθεση από makis1024: “unofficial rom έχεις Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Ξεκλείδωμα του Bootloader. Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido) Ξεκλείδωσε bootloader και Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά) ” Έχω την εντύπωση οτι έχω ξεκλειδώσει το bootloder,μπορώ να το ελέγξω κάπως;;
-
καλησπέρα!!Ενώ όταν έχω το κινητό ενεργοποιημένο κανονικά το pc suite αναγνωρίζει το κινητό,αντίθετα όταν το έχω σε recovery mode δεν ανταποκρίνεται. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28156/ μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;;;;