Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 155.
-
Πολύ καλή ή τελευταία rom για mi5, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα εδώ και δύο μέρες!
-
Όλα κομπλέ και εμένα σε mi5!!! Ευχαριστώ πολύ τον @galeanatur για την βοήθεια.
-
Για να εγκαταστήσω το καινούργιο recovery μέσω του recovery Mode, τι πρέπει να πατήσω;
-
Βάζω το κινητό σε recovery Mode και μου το βγάζει στα κινέζικα, με τα πολλά καταφερα και το γύρισα στα ελληνικά, για να περάσω το Android 7 nougat τι πρέπει να πατήσω;; έχω κατεβάσει στην συσκευή το nougat απο το link!! Η συσκευή είναι το mi5.
-
Εγκατάσταση Google playstore
geotsil - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα! Υπάρχει κάποιος οδηγός για εγκατάσταση του playstore?
-
Καλησπερα!! Μπορώ να βάλω την τελευταία xtrv πάνω απο την gtv developer; ; ; φοράω την gtv 6.10.27!
-
Αφού έλεγξα το bootloader και είναι κλειδωμένος, προσπάθησα να κάνω την αναβάθμιση σε official rom μέσω pc shuite αλλά κόλλησα γιατί το pc μου αναγνωρίζει το κινητό σαν φορητή συσκευή MTP! Τι πρέπει να κάνω;; Το κινητό είναι redmi 3 pro.
-
Παράθεση από takisfrag: “Λοιπόν ακου θα πας ρυθμίσεις μετά κλείδωμα οθόνης και κωδικός μετά κωδικός και δακτυλικό αποτύπωμα θα κάνεις επιβεβαίωση του κωδικού που έχεις μετά επόμενο και θα σου βγάλει αλλαγή κλειδώματος οθόνης και εκεί σε ρωτάει τι θέλεις μοτίβο ή αριθμητικό κωδικό ή μεικτό ,εσυ θα βάλεις αριθμητικό .και τέλος θα είσαι οκ. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ευχαριστώ πολύ, πόσες φορές πήγα εκεί και δεν το πρόσεξα!!
-
Μήπως γνωρίζεις κάποιον άλλον τρόπο για να κάνω το update ;;
-
@geoanto555 και εγώ unofficial έχω στο mi5, λες γιαυτό να μην μπορώ να κάνω update;; 4 post πιο πάνω γράφω ακριβώς τι έχω κάνει!
-
Ενώ έχω κάνει όλα τα βήματα ένα ένα και προσεκτικά και ο υπολογιστής μου αναγνωρίζει την συσκευή μου σαν ΜΙ5 δεν μου πετάει το μήνυμα για update και μου βγάζει ROM package's signature cannot verified!Tι κάνω λάθος;
-
mi4 3gb 3g;;
geotsil - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΑγόρασε ένας φίλος ένα mi4 για LTE και του έστειλαν το wcdma απο ελληνικό μαγαζί τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;;
-
mi4 3gb 3g;;
geotsil - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει έκδοση xiaomi mi4 3gb χωρίς να υποστηρίζει 4g LTE;;;