Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 155.
-
xiaomi mi4 miui8
geotsil - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από geotsil: “ ” Πριν περάσω την fast-Rom θα πρέπει να κάνω στο τηλέφωνο factory reset?? Και επίσης την flashαρω μέσο της miui???
-
xiaomi mi4 miui8
ΜήνυμαΠοια Rom προτείνετε να βάλω;;
-
xiaomi mi4 miui8
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15248/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15249/
-
xiaomi mi4 miui8
ΜήνυμαΚαλησπέρα στο Φορουμ!!!Θα ήθελα παρακαλώ να μου δείξει κάποιος πως μπορώ να περάσω στο κινητό μου την miui 8;;;;
-
Xiaomi Redmi 3 32GB Fingerprint Identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 616 Octa Core 5inch 1280*720 Screen 3GB RAM 32GB 13MP 4000mAh Android Smartphone
-
Προβληματάκι με mi4
ΜήνυμαΑναμένω!!!
-
Προβληματάκι με mi4
ΜήνυμαΔεν βλέπω κάτι σχετικό με twrp!! Έκανα ακριβώς την ίδια διαδικασία με το βίντεο και με βγάζει στο Mi-recovery που είναι με μαύρο φόντο και πορτοκαλί κουτάκια για επιλογή!!
-
Προβληματάκι με mi4
Μήνυμα- Μου βγάζει επιλογή wipe And reset πατάω εκεί και μου βγάζει επιλογή wipe cache και όταν πατάω εκεί μου βγάζει μήνυμα αν θέλω να συνεχίσω!! Τι να κάνω;;;
-
Προβληματάκι με mi4
ΜήνυμαΠου το βρίσκεις αυτό;;
-
Προβληματάκι με mi4
ΜήνυμαΚάποια βοήθεια παρακαλώ;;;;
-
Προβληματάκι με mi4
ΜήνυμαΌχι, κάνει reboot!!
-
Προβληματάκι με mi4
ΜήνυμαΑπό την στιγμή που δεν καταφέρνει να συνδεθεί στο Wi-Fi λόγο αδυναμίας σήματος, τότε με πετάει χωρίς ν ανοίξει κάποια εφαρμογή!!
-
Προβληματάκι με mi4
Μήνυμα1
-
Προβληματάκι με mi4
ΜήνυμαΤο πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν προσπαθώ να συνδεθώ σε Wi-Fi και δεν είναι αρκετά καλό το σήμα, το κινητό μου κάνει επανεκκίνηση!! Τι να κάνω;;; Ευχαριστώ!!
-
Mi cloud
Μήνυμαοικονομική θα σου ενημέρωση όταν έχω νεότερα!! Σε ευχαριστώ για την απάντηση!!
-
Mi cloud
ΜήνυμαΤις επαφές μου τις πέρασε, τις φωτογραφίες τα βίντεο και την μουσική δεν μου έχει περάσει ακόμα!!
-
Mi cloud
Μήνυμαναι είμαι απόλυτα σίγουρος, γιατί έκανα συγχρονισμό λίγα λεπτά πριν κάνω εκκαθάριση!! Τα στοιχεία του λογαριασμού μου τα έχω ενεργοποίηση του αρχεία δεν μπορώ να βρω!!
-
Mi cloud
Μήνυμαέκανα στο κινητό μου wipe all data και μου διέγραψε όλα τα αρχεία όπως ήταν αναμενόμενο!! Μπήκα μετά στο cloud να βρω τα αρχεία καθώς είχα κάνει συγχρονισμό και δεν τα βρίσκω, τι μπορώ να κάνω για να τα επαναφέρω;; Ευχαριστώ!!!
-
Βίντεο κάμερας
ΜήνυμαΜετά την εγκατάσταση της νέας έκδοσης gtv για το Mi 4 μου, λύθηκε το πρόβλημα και παίζει κανονικά!! Μιας και είμαστε στο θέμα της κάμερας, πως μπορώ να κάνω βίντεο κλήση χωρίς να χρησιμοποιήσω κάποιο app;;;
-
Βίντεο κάμερας
ΜήνυμαΕνώ τραβάει κανονικά με την κάμερα σε όλες τις ρυθμίσεις δεν μπορεί να κάνει αναπαραγωγή του βίντεο,τι μπορώ να κάνω γιαυτό;;;;