Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 155.

• Ultimate recovery σε xiaomi mi3.

geotsil - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από geotsil: “ Δεν βγάζει κάτι και παταώ και το refresh και πάλι τίποτα!!” Πριν προχωρήσεις με το MiFlash, θα πρέπει να σιγουρευτείς ότι όταν συνδέσεις το κινητό στο PC με το βραχυκύκλωμα, σου εμφανίζει σωστά στο device manager το κινητό σε qualcomm download mode (QHSUSB_DLOAD) αφού βρει και εγκαταστήσει τον driver.” Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM10) μου βγάζει μόνο αυτό μόνο όταν τοποθετώ την μπαταρία!

Μήνυμα

Το λαμπάκι ανάβει κανονικά,αλλά δεν μπορεί να βρεί την συσκευή κάνοντας το βραχυκύκλωμα!!Τι μπορεί να φταίει;;;;

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Ακολούθησε τον οδηγό πολύ προσεκτικά. Στο MiFlash μπορεί να δεις απλά ενα 0 ή το COM όταν κάνεις το βραχυκυκλωμα. Αλλά παραπάνω γράφεις ότι με την μπαταρία στην θέση της το MiFlash αναγνωρίζει την συσκευή αλλά δεν προχωράει.. Γι'αυτό σου ρωτάω.. πού είναι το πρόβλημα??” Δεν βγάζει κάτι και παταώ και το refresh και πάλι τίποτα!!

Μήνυμα

Δεν αναγνωρίζει την συσκευή το Miflash tool απο την στιγμή που του κάνω το βραχυκύκλωμα!

Μήνυμα

Από την στιγμή που έχω κάνει το βραχυκύκλωμα με το καλώδιο δεν μπορεί να μου αναγνωρίσει το κινητό το miflash tool! Αλλά μόλις τοποθετώ την μπαταρία και έχω βγάλει το καλώδιο το αναγνωρίζει κανονικά αλλά δεν μπορω να προχωρήσω την διαδικασία! Τι μπορεί να γίνεται;; Mπορεί να φταίει και το γεγονός οτι δεν είχα κατεβάσει την τελευταία έκδοση το Miflash tools ;;;;

Μήνυμα

Θα ήθελα την βοήθεια σας!!ξέρει κανείς πως ακριβώς κάνουμε την ένωση μεταξύ των δυο επαφών κάτω ακριβώς από το σιδεράκια της sim ,για να μπορέσω να πραγματοποιήσω το βραχυκύκλωμα;;; Ευχαριστώ.

Μήνυμα

Είχα ενημερώσει σε παλιότερο θέμα. Source Code (1 line)

Μήνυμα

Παρακαλώ μια βοήθεια;;;

Μήνυμα

Μπορεί κάποιο μέλος απο εδώ μέσα να μου κάνει Ultimate recovery στο κινητό μου;;; Μιας και είναι ο μοναδικός πλέον τρόπος για να το επαναφέρω.Με το αντίστοιχο αντίτιμο εννοείτε,κατά προτίμηση απο Αθήνα!!! Ευχαριστώ.

• Πρόβλημα με xiaomi mi3w!!

Μήνυμα

Υπάρχει μήπως κανένα service κινητών που να συνεργάζεται η xiaomi;; Για εδώ Ελλάδα;;; Ευχαριστώ!

Μήνυμα

Θα βγάλω άκρη ή άλλα θα μου πουν και άλλα θα κάνουν στην τελική;; Απο vickmall το να είχα πάρει!

Μήνυμα

Ο τεχνικός με διαβεβαίωσε οτι απο δική του μεριά δεν θα φαίνεται οτι έχει παρέμβει ξένο χέρι στο κινητό! Απο την άλλη όμως αν το στείλω πίσω στην Κίνα μετά απο συνεννόηση με τον ίδιο τον πωλητή αυτος θα με καλύψει ή θα κάνει τον Κινέζο και θα χρειαστεί να περιμένω άλλους δυο μήνες τζάμπα; ;

Μήνυμα

Μια γνώμη, μια βοήθεια;;; Ευχαριστώ!!

Μήνυμα

Μετά απο 3 βδομάδες τελικά δεν κατάφερα να κάνω κάτι στο κινητό για να το επαναφέρω και αναγκαστικά να το πάω σε ενα σέρβις κινητών που αναλαμβάνει και κινέζικα κινητα! Η αρχική διάγνωση ήταν οτι δεν είχε εγκατασταθεί σωστά η ρομ.Χτες όμως αναγκαστικά να παω απο κει για να μαθω νέα για τα κινητό μου, καθως δεν είχα ενημέρωση απο τους ίδιους. Τελικά μου είπαν οτι παρουσίασε βλάβη στον επεξεργαστή! Τι κάνουμε τώρα;;;;

Μήνυμα

Παράθεση από iAmLiakos: “Λοιπόν αυτό που λες είναι αρκετά περίεργο(όπως λέει και ο dnomikos πρόκειται για brick είτε soft είτε κάτι πιο "βαρύ")! Που σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις pc και να παίξεις με τα flash tools και να προσπαθήσεις απο εκεί να κάνεις κάτι! Εαν δεν γίνει τπτ (έχω την εντύπωση οτι κάτι θα γίνει-στο εύχομαι) τότε μυρίζομαι hardware πρόβλημα που σημαίνει οτι εαν δεν είναι μέσα σε εγγύηση-επιστροφή στο μαγαζί κτλ κτλ, τότε πρέπει να ανοιχτεί το κινητό μέσα απο κάποιον tec…

Μήνυμα

Επίσης όταν το βάζω στο ρεύμα το λαμπάκι μετά απο 20 λεπτά σβήνει εντελώς!!!!

Μήνυμα

Παράθεση από iAmLiakos: “Θέλεις να μας πείς ακριβώς τι κάνει όταν πατάς το on/off για να ανοίξει; Ακριβώς όμως!! (θα βοηθήσει πολύ να βρούμε το πρόβλημα). Επίσης διάβασε αυτόν τον οδηγό!” 'Οταν πατάω το ον/οφ δεν κάνει απολύτως τίποτα ούτε λαμπάκι δεν ανάβει,όπως επίσης και όταν το πατάω με volume+ ή volume-!!!Aπο τη άλλη τώρα μόλις το βάζω το κινητό στο ρεύμα το λαμπάκι γίνετε κόκκινο, παρόλου που αυτός που μου κοίταξε το κινητό μου είπε οτι φόρτισε την μπαταρία!!

Μήνυμα

Καμία άλλη ιδέα για να ανοίξω το κινητό;;;Γιατί σήμερα πήγα σε ενα service κινητών και το μόνο που κατάφερε εκεί είναι να μου φορτίσει την μπαταρία!!προσπάθησα να του κάνω factory reset αλλά τίποτα είναι σαν να μην έχει εγκατασταθεί σωστά τα drivers και δεν με αφήνει να ανοίξω το κινητό!!

Μήνυμα

Τίποτα!!!ξέρουμε κανέναν να το πάω να το κοιτάξει;;;;έστω και απο εδώ μέσα στο forum!!

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από geotsil: “Τελικά μετά απο ώρες φόρτισης με το κόκκινο λαμπάκι αναμμένο δεν έγινε τίποτα,το μόνο που παρατήρησα είναι οτι το λάμπακι μένει ανοιχτό για περίπου 30-40 λεπτά και μετά ξανασβήνει,μόλις βγάλω το φορτιστή και το ξαναβάλω το κινητό δεν ανταποκρίνεται αλλά μόλις το βγάλω απο το usb και το ξαναβάλω το λαμπάκι εμφανίζεται πάλι!!Ξέρουμε κανέναν να μπορέσει να το κοιτάξει αυτός και να το φτίαξει για να μην το πάω όπου να ναι;;;” Όπως και να έχει, η μπαταρί…