Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-155 από 155.

• Πρόβλημα με xiaomi mi3w!!

geotsil - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Τελικά μετά απο ώρες φόρτισης με το κόκκινο λαμπάκι αναμμένο δεν έγινε τίποτα,το μόνο που παρατήρησα είναι οτι το λάμπακι μένει ανοιχτό για περίπου 30-40 λεπτά και μετά ξανασβήνει,μόλις βγάλω το φορτιστή και το ξαναβάλω το κινητό δεν ανταποκρίνεται αλλά μόλις το βγάλω απο το usb και το ξαναβάλω το λαμπάκι εμφανίζεται πάλι!!Ξέρουμε κανέναν να μπορέσει να το κοιτάξει αυτός και να το φτίαξει για να μην το πάω όπου να ναι;;;

Μήνυμα

recovery πως κάνουμε;;;

Μήνυμα

Είναι καλό σημάδι οτι τώρα το λαμπάκι είναι συνέχει αναμμένο κόκκινο όταν είναι στην φόρτιση;;

Μήνυμα

Τελικά χτες καθώς το είχα στην φόρτιση κάποια στιγμή μου εμφανίστηκε το logo της εκκίνησης και μετά απο κάποια δευτερόλεπτα έκλεισε(τον έκανε και άλλες φορές την ώρα που ήμουν απο πάνω του),που μάλλον αυτό σημαίνει οτι δεν ήταν αρκετά φορτισμένη η μπαταρία για να μπορέσει να ανοίξει και έτσι αποφάσισα να το αφήσω όλο το βράδυ έτσι!Σήμερα το πρωί που το κοίταξα ούτε το λαμπάκι δεν αναβόσβηνε και το κινητό δεν ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε κίνηση και να κάνω!!

Μήνυμα

Mακάρι να είναι κάτι τέτοιο,γιατί όπως είπα και πιο πάνω το παρέλαβα Παρασκευή και δεν πρόλαβα να το χαρώ!!

Μήνυμα

Θα το προσπαθήσω και αυτό!!

Μήνυμα

Ευτυχώς αυτό το πρόσεξα μιας και είμαι λίγο ψήρας με αυτά,επομένως θα το πάω σε ένα service κινητών και ας ελπίσουμε να μην είναι τίποτα σοβαρό!!Μόλις έχω νέα θα μπωκαι θα ενημερώσω!! Ευχαριστώ για την βοήθεια!!

Μήνυμα

Υπάρχει περίπτωση να χάλασε η μπαταρία απο την δεύτερη ημέρα φότισης;;;

Μήνυμα

Καμία άλλη ιδέα;;;;;Το έχω συνέχεια εδώ μπροστά μου και δεν μπορώ να το χαρώ!

Μήνυμα

Μόλις το κοίταξα και είναι μια χαρά η πλακέτα,σταθερή!!

Μήνυμα

Με φορτιστή απο samsung s4 προσπαθώ που γράφει output: 5.0v = 1.0A!

Μήνυμα

Εχω βάλει το κινητό απο της 4 η ωρα για φόρτισμα προσπάθησα πάλι να το ανοίξω αλλά πάλι τίποτα,το μόνο που κάνει είναι να αναβοσβήνει το λαμπάκι καθώς το έχω για φόρτιση!

Μήνυμα

Το έβαλα για φόρτισμα με φορτιστή απο άλλη συσκευή αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι, αλλά μόλις πάτησα το power μετα απο 10 λεπτά για να ανοίξει δεν έκανε τίποτα!!

Μήνυμα

Το προσπάθησα και αυτο αλλα τίποτα!!!

Μήνυμα

΄Εχω ενα πρόβλημα με το xiaomi Mi3-W !!Την παρασκεύει το παρέλαβα απο Κίνα και το Σάββατο του πέρασα την stable miui 3.9 rom απο το φορουμ,ολα καλά μεχρι και χτες που απο κάποια στιγμή και μετά άρχιζε και κράσαρε και έκανε μόνο του επανακίνηση και τώρα εχει απενεργοποιηθεί και δεν ανοίγει καθόλου!!Ξέρουμε τι ειναι;;;; Μια βοήθεια παρακαλώ!! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων