Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.

• Παιδιά για μελλοντική χρήση, αν το κινητό δεν flashαρει στο edl mode σημαίνει ότι το miflash είναι παλιάς έκδοσης. Με την τελευταία μου flashαρε κανονικά.

• Όχι δεν το βγάζω δυστυχώς από το μυαλό μου.. Ανεβάζει πολύ υψηλές θερμοκρασίες αδικαιολόγητα. Και στην αρχή από αναζήτηση σε φόρουμς βρήκα ότι είναι θέμα λειτουργικού. Αλλά έβαλα τα ακόλουθα λειτουργικά και πάλι υπήρχε πρόβλημα συνεχούς λειτουργίας του επεξεργαστή και υπερθέρμανση - MI4c_Libra_MiUi8-6.9.8 - xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_Stable-V8.0.4.0

• Έχω το xiaomi mi-4c και όπως και του panxan, όταν το ανοίγω μου βγάζει μόνο το λογότυπο του MI και δεν μπορεί να μπει σε λειτουργία twrp αλλά μόνο σε fastboot. Όταν πήγαινα να flashαρω ρομ μου έγραφε "device is locked cant flash". Δοκίμασα επανειλημένα με edl mode και μου έγραφε "class not recognized" αλλά είχα παλιά έκδοση του miflash. Πριν λίγο κατέβασα την τελευταία έκδοση του miflash 2016.8.30 και μετά από δική σου επισήμανση @geoanto555 είπα να ξαναδοκιμάσω. Και τελικά λειτούργησε... Σε υπε…

• PanXan, αντιμετωπίζω κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα κι έχω κι εγώ locked bootloader. Το miflash μου βγάζει "device is locked" . Με το συγκεκριμένο ρομ δεν το έχω δοκιμάσει. Θα το κάνω τώρα. Έκανες κάτι άλλο εκτός από αυτά που αναφέρεις;