Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.
-
Παράθεση από lallasgr: “Εννοείται ότι δουλεύει 100%. Το έκανα σήμερα το πρωί και έπαιξε μπαμ!!10 δευτερόλεπτα η όλη διαδικασία του Unlock!! ” Ωραία. Ερώτησεις τώρα, πως πέρασες την developer; Περνιέται μέσω του updater ή όχι; Σβήστηκαν δεδομένα; @Dante καμιά παραπομπή; Η ελληνική θέλει και τροποποιημένο kernel (απο ότι θυμαμαι είχες αναφέρει); EDIT: φωτιές μας βάλατε. Έχασα δεδομένα κλπ (κλήσεις και μηνύματα έγινα restored απο το cloud) και τώρα τα περνάω χειροκίνητα (και το play store). Προσοχή…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Dante: “Να σημειωσω οτι μολις ξεκλειδωσα κανονικα με stable rom. Μιλαγα με ενα admin και μου ειπε οτι ειναι θεμα σερβερ. Βεβαια μπορει αν εβαλε και αυτος το χερακι του,δε ξερω.” Ευχαριστούμε για την σημείωση, θα δοκιμάσω και εγώ το συντομότερο! Δεν περνάς και την Ελληνική Αφού τα κατάφερες να μας πεις και εντυπώσεις; Πολλά θέλω, το ξέρω :p Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Παράθεση από Chris.mui: “Εγώ έκανα root το redmi 3 χωρίς pc. Κατέβασα ένα apk και το έτρεξα. Κατέβασα και το root checker και μου λέει ότι είναι rooted. Τον οδηγό τον βρήκα στη σελίδα How to Root Xiaomi Redmi 3 Without Pc . - Root Update. Ελπίζω να βοηθησα Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μετά απο επανεκκίνηση συνεχίζεις να είσαι root? Κυκλοφόρησε ενα τέτοιο εργαλείο και για το Note 3 Pro αλλά το root χάνετε μετά απο επανεκκίνηση. Οπότε δώρον άδωρον.
-
Παράθεση από iamalex: “Παιδιά ψυχραιμία....... Αν καθησετε ήρεμα και ψάξετε όχι πάνω από 5 λεπτά, θα τα βρείτε όλα αυτά που ρωτάτε....... Τόσο απλά! ” Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, αν μπορείς βάλε links. Δεν τα θέλω έτοιμα αλλά πίστεψε με έψαξα. Και ξαναέψαξα. Έχω λάβει το unlock sms approval. Θέλω να περάσω την Ελληνική stable (που βγήκε). Και για να το κάνω αυτό θέλω ξεκλείδωτο bootloader. Πως ξεκλειδώνω τον bootloader λοιπόν; Developer rom μέχρι στιγμής δεν έχω δει. Με την stable προσπάθησα αλ…
-
Αναμένουμε με ανυπομονησία. Και αν γίνεται ας υπάρχουν και σχετικές οδηγίες (όχι πολλά πολλά αλλά έστω τα βασικά). Unlock bootloader πως θα κάνουμε αλήθεια; Χωρίς developer rom (που υποτίθεται χρειάζεται); Drivers;
-
Μπράβο στην Ελληνική κοινότητα ! Ανυπομονω! Έχω στα χέρια μου το redmi note 3 pro, έχω λάβει την άδεια ξεκλειδώματος και περιμένω developer rom (για να εφαρμόσω το ξεκλείδωμα) και την Ελληνική rom ώστε επιτέλους να απαλλαγώ απο τις κινεζιες (που με ταλαιπώρησαν λιγάκι αφότου το έλαβα). Πιστεύω να είναι βασισμένα σε miui 7.1.18 (latest) που δεν έχει και το θέμα με τις sim;
-
Παράθεση από lallasgr: “Γιαυτό και αν πάμε στο About του κινητού δεν αναγράφει το Pro απλά σκέτο "Redmi Note 3". Βέβαια για μένα αυτό είναι φάουλ της εταιρίας. Από τη στιγμή που βγαίνει ένα νέο κινητό έστω και ελάχιστα αναβαθμισμένο πρέπει να υπάρχει έστω και ένα διακριτικό για να τα διαχωρίζεις. Το να λες έχω το Redmi Note 3 της Ινδίας και όχι της Κίνας είναι αρκετά γελοίο θα έλεγα! ” Συμφωνώ, με τη διαφορά οτι είναι πολύ περισσότερο "μπερδευτικό". Αντε να βρει κάποιος αρχάριος τι είναι το ένα …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Αν κατάλαβα καλά σου λέει ότι δεν θα έχεις ΟΤΑ update.Ούτε και τώρα έχουμε.Μια ερώτηση και από εμένα στους κατόχους,απο αυτονομία πως πάει σε σχέση με το redmi note 2?” Σε σχέση με το Redmi note 2; Καμία απολύτως σχέση. Πολύ μεγαλύτερη μπαταρία (4000 αντί 3000) συν τον λιγότερο ενεργειοβόρο επεξεργαστή σημαίνει Πολύ μεγαλύτερη αυτονομία (8+ ώρες οθόνη σε αντίθεση με τις 5-6 του note 2). Στάλθηκε από το LG-D160 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk