Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
ρε παιδιά σε καινούριο redmi 4 pro που έχει global stable προσπαθω να περασω china developer ωστε να κάνω αίτημα να ξεκλειδώσω τον bootloader. ότι και να δοκίμασα από αυτό τον οδηγό δεν έπιασε. Στο πρώτο βήμα δεν αναγνωρίζει τη συσκευή το Mi PC suite Στο δεύτερο όταν επιλέγω από R. Flash τη developer rom που έχω κατεβασμένη στο pc μου εμφανίζει μήνυμα ότι δεν μπορει να κανει verify το update Στο τριτο με κινεζικο PC Suite δεν γινεται τιποτα εχω βαλει απο την εφαρμογη updater το κινητο σε recover…
-
οι συσκευές που έχουν αυτή την έκδοση με aroma θα το έχουν και απο αυτή τη παρασκευή σε σταθερή βάση;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Theodore: “Καλησπέρα και από 'μένα, προχθές πέρασα την νέα XTRV/GTV 6.12.15, αυτό που παρατήρησα είναι ότι μετά τις κλήσεις αφού κατεβάσω το κινητό από το αυτί δεν ενεργοποιείται η οθόνη ώστε να τερματίσω την κλήση, αφού πατήσω αρκετές φόρες το πλαϊνό κουμπί είτε ανοίγει, είτε απλά κλείνει ο συνομιλητής μου και ενεργοποιείτε η οθόνη, άλλες φορές κατά την διάρκεια εισερχόμενης κλήσης δεν ενεργοποιείται η οθόνη (όχι πάντα) και μου βγάζει μήνυμα να πατήσω ταυτόχρονα τα πλήκτρα back + V…
-
. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Παράθεση από gkalen: “ EDIT Ανεβαίνει τώρα ή 6.9.9-1 για RedmiNote3Pro Kenzo THUNDER ... ” link; Στο πρώτο Post έχει την παλιά
-
τι διαφορές έχει ρε παιδιά η stable με την Developer ROM gkalen;
-
προβλημα auto rotate
Μήνυμαμπηκα στο τρυπακι να περασω ελληνικη τι διαφορά έχει στη πράξη η ελληνική developer με τη stable;
-
προβλημα auto rotate
Μήνυμααν βαλω παλι global stable υπαρχει περιπτωση να ξαναεμφανιστεί το πρόβλημα; επίσης "Είναι η ελληνική τόσο καλή, χωρίς να είναι "φορτωμένη" με "περιττά"; έχει αγγλικό μενου που με ενδιαφέρει; αν εχει θετικα σε σχεση με τη global (και ποια ειναι αυτά) τοτε αφου μπαινω στη διαδικασια να τη περασω κιολας;"
-
προβλημα auto rotate
Μήνυμαωραια... 2 ερωτησεις 1. αν βαλω developer, ξεκλειδωσω bootloader, τρεξω τις εντολες fastboot που λέει ο οδηγος και είναι όλα OK τότε αν περασω παλι global stable μπορει να εμφανιστει ξανα το πρόβλημα ή όχι; 2. εχω ασχοληθει σε αλλες συσκευες με rom κτλ και εδω ηθελα global stable για τις αυτοματες αναβαθμισεις και για να μη "χανω χρονο" με πειραματισμους. Είναι η ελληνική τόσο καλή, χωρίς να είναι "φορτωμένη" με "περιττά"; έχει αγγλικό μενου που με ενδιαφέρει; αν εχει θετικα σε σχεση με τη globa…
-
προβλημα auto rotate
Μήνυμαευχαριστώ παιδιά θα τα δοκιμάσω σε λιγο φίλε GR_Macedon αν δεν πιάσει ο οδηγός που είπε το άλλο παιδί και βάλω το TWRP πιστεύεις θα διορθωθεί το πρόβλημα κατα πάσα πιθανότητα;
-
προβλημα auto rotate
Μήνυμαρε παιδιά σε 3GB/32GB με snapdragon έχω και εγώ πρόβλημα. όταν το πήρα πριν λίγες μέρες είχε official κινέζικη και έβαλα global stable. Τώρα με την αναβάθμιση έχω 7.5.3.0 δεν λειτουργεί το auto rotate. έκανα επανεκκίνηση, δοκίμασα από τα test μέσα στο kernel version να κανω test το Gyroscope και όταν πατάω Calibration δεν εμφανίζει τιμές (error). Επίσης δεν λειτουργεί και η πυξίδα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να αποκλείσουμε ότι είναι hardware πρόβλημα;
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
myst77 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαρε παιδια έχω φρικαρει. ειχα stable chinese και παω να βαλω global stable ακολουθώ τον οδηγο και στο τελευταίο σταδιο που πατησα flash το flash tool εβγαλε error μετα απο λιγο: "Not enough Storage is available to process this command (0x80070008: Max buffer sector is 256)" συμφωνα με το πρωτο post πρεπει να δοκιμασω αλλη rom. δοκιμαζω και στη μεση της διαδικασιας εβγαλε error και απο εκει και περα το κινητο κολαει στο MI logo (και μπαινει και σε fast boot οταν παταω power+volume down). Τι να κάν…