Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-3 από 3.

• Στη δικιά μου περίπτωση δείχνει ότι ανοίγει ένα εντελώς κενό αρχείο .. χωρίς κελιά ...

• Καλησπέρα. Είμαι νέος κάτοχος του Redmi Note 4. Πέρασα με το SP_Flash_tool την Global Dev 8.6.12.15. Η διαδικάσια μια χαρά. Ένα πρόβλημα με το google keyboard εμφανίστηκε το οποίο σταματούσε σχεδόν αμέσως. Έβαλα με apk ένα άλλο keyboard, διαφορετικά δεν μπορούσα ούτε σε wifi να συνδεθώ. Μετά από update του google keyboard και αυτό είναι πλέον μια χαρά. Παρατήρησα όμως ότι στα google docs και google sheets όταν πάω να ανοίξω ένα αρχείο από το google drive , στα docs βγάζει μήνυμα λάθους και στα s…

• Καλησπέρα! Εχθές αγόρασα το Redmi Note 4. Έχει την rom 8.0.1.0 MBFCNDG | Weekly. Είναι locked (το έλεγξα με το adb). Σκέφτομαι να δοκιμάσω τον συγκεκριμένο οδηγό για να βάλω την Global Stable ή την Global Dev. Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος μπορεί να μου προτείνει ποια από τις δύο να δοκιμάσω και αν μετά θα μπορώ να κάνω OTA updates μέσα από το κινητό. (δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά μενού). Ίσως να είναι άσχετο με το θέμα του thread , αν θέλει κάποιος να απαντήσει: Παρατήρησα ότι στα google docs και…