Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.
-
Help
Μήνυμαολεεεε τωρα τι κάνω?
-
Help
Μήνυμαπαιζει να το βρήκα μισο λεπτο να το ξανα δοκιμάσω (μεσα στο φακελο ειχε ξανα δημιουργησει φάκελο και μετα σε εκεινο το φακελο ηταν τα αρχεια) μπερδεμα
-
Help
Μήνυμαναι το κατεβασα και το εκανα αποσυμπίεση στον C συγγνωμη που σας εχω πριξει λιγο...
-
Help
Μήνυμακαι κάτω κάτω τρ μου έβγαλε (όταν το άνοιξα) κινητές συσκευές
-
Help
ΜήνυμαΕλα όμως που το εχει αλλα γτ δεν το βρισκει...? ναι το εχω ανοιχτό
-
Help
Μήνυμαμονο πάνω πάνω μου βγάζει κατι αλλα δεν εχω ιδεα
-
Help
ΜήνυμαΣυγγνώμη δεν το ήξερα
-
Help
Μήνυμαkai oute to pc suite mou to diavazei to kinito eite klisto (se fastboot) eite anixto
-
Help
Μήνυμαekana oti elege o odigos ti ennois ekei mesa????
-
Help
ΜήνυμαΓια καποιο λογο οταν παω να δω αν ειναι ξεκλιδομενος ο bootloader (fastboot devices) σε αυτο το βήμα δεν μου βγαζει απαντησει και μου λεει οτι το commant ειναι άγνωστο
-
Help
Μήνυμαkenzo ειναι ο φορτηστης ειναι ετσι και ειναι και 15 εκ. οκ δοκιμαζω και σας λεω αποτελέσματα Ευχαριστώ πολυ
-
Help
Μήνυμαδεν έχω πειράξει τπτ το πηρα από το insomnia κουτατο τρ αυτός δεν ξρ από που το πήρε το αυτοκόλλητο το έχω βγάλει ξέρω ότι είναι το μοντέλο με τον snapdragon (650) που δεν έχει την 800ρα μπάντα αν σε βοηθήσει αυτή ή πληροφορία έχω πάρει άδεια από την xiaomi για να το ξεκλειδωσω αλλά δεν έχω ασχοληθεί αφού είδα ότι έχει έρθει με καλή rom
-
Help
Μήνυμακαι τι να κανω τρ εχει κανεις καμια ιδεα?
-
Help
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22353/
-
Help
ΜήνυμαΓια καποιο λογο πεφτει γρηγορα η μπαταρια (επισεις μου κάηκε ο φορτιστής) το ηχείο για της κλήσεις κατι μερικες φορες αν μιλησει δυνατά ο αλλος κανει εναν περιεργο ήχο και ολα αυτα έγιναν μεσα σε δυο μερες τι να κανω? (global dev rom)