Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 182.
-
Εγω εκανα downgrade ....κατι δεν μου καθοταν καλα στην 18 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Pavlidis: “Σας ευχαριστώ και πάλι για την προσπάθεια αλλά θα επιμείνω ότι δεν μπορώ να το κάνω, εάν μπορούσατε να με βοηθήσετε που ή ποιός θα μπορούσε να μου το φτιάξει όσο το δυνατόν οικονομικότερα. Γιατί ο μικρός (γιός) δεν μπορεί να περιμένει, και εάν κάνω κάποια βλακεία και το χαλάσω θα μου το χτυπάει για πολύ καιρό.” Τουλαχιστον βγαλε μας ενα screenshot το "About Phone" να δουμε ετσι απο περιεργια Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Pavlidis: “Παιδιά σας ευχαριστώ για την καλή σας θέληση να με βοηθήσετε, αλλά εγώ δεν έχω τίς γνώσεις και προπάντων των χρόνο να τα κάνω αυτά. Θα ήθελα να μου πείτε ποιός ή πού μπορούν να μου το κάνουν επί πληρωμή φυσικά. Γιατί μάλλον τήν πάτησα με αυτό το xiaomi.” Ολοι μας αντιμετωπισαμε και ακομη αντιμετωπιζουμε προβληματα..δεν θα σου κρύψω πως αν ηξερα σε τι λουκι θα εμπαινα δεν θα το αγοραζα ποτε...αλλα εφοσον το αγορασα θα χορεψω στον ρυθμο του τωρα... Εχει πολλους χρησιμους οδ…
-
Ας κατεβασει το παλικαρι με sp flash μια οποιαδηποτε official china να ανοιξει το κινητο του να ηρεμησει...και μετα που θα έχει καθαρο μυαλο τοτε να τον βάλετε σε μια σειρα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμενα δεν μαρεσε γενικά και σε αποδοσεις και σε καταναλωσεις και γυρισα στην 11 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Jordan Nidis: “Καλημερα σε όλο το φόρουμ......μια ερώτηση ,έτσι πληροφοριακά πιο πολύ . Χθές πέρασα την xtrv και καπάκι έκανα επαναφορά το αντίγραφο ασφαλείας που είχα κρατήσει στα τοπικά αντίγραφα. Σωστό ή λάθος ? Και κάτι ακόμα,όταν βγει η νέα xtrv αυτή την εβδομάδα,τι είναι πιο σωστό. Να την κατεβάσω από το κινητό και να την φλασαρω ή από το pc να την βάλω στο κινητό και μετά φλας? Θα θέλει και wipes?” Κανε set up το κινητό απο την αρχή καλυτερα αν είναι η πρώτη φορα που βαζεις τ…
-
Το θεμα μου εμενα ειναι οτι οταν ζεσταίνεται και δεν μιλαω για αμαν και τι καψα ... Αρχιζει τα lag... Έσβησα thermal.config. μπήκα engineering στο thermal και εβαλα thermal protection only... Αλλα και παλι εχει καποια drop fps..αλλα σε μικροτερο βαθμο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από indefix: “καλημερα στην ομαδα!!!μια ερωτηση θελω να κανω λογο οτι ειμαι απο λιγο εως πολυ ασχετος.περασα και εγω την καινουργια ρομ στο redmi note 2 αλλα η διαδικασια δεν ηταν ετσι οπως δειχνεται.περαστηκε η ρομ οπως της αλλες φορες.δεν με ρωτησε για τιποτα.εκανα εγω καποια βλακεια λογο οτι ειμαι ασχετος;η ετσι περναει σε αυτο το μοντελο;ευχαριστω!!!!” Ανεβασε μια φωτογραφία να δουμε λιγο πια περασες γιατι απο τα λεγόμενα σου δεν νομιζω να ειναι η XTRV Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Όχι δεν είναι αυτή η fixed. Η fixed μέσα στο φάκελο /firmware-update έχει ένα αρχείο ονόματι md1rom.img με μέγεθος 15.898.048 bytes.” Υπαρχει δηλαδη η fixed? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από john volk: “Παιδιά καλησπέρα..έχω παρατηρήσει ότι με την 7.5.11 δεν έχει τόση καλή διαχείριση μπαταρίας και γενικά το κινητό χωλαινει.. θα ήθελα να ρωτήσω, ποια απ τς τελευταίες rom είχε την καλύτερη διαχείριση γιατί απ τ βλέπω με τις επόμενες ROM θα έχουμε θέματα.. πιστεύω ότι αν η xiaomi σταματήσει να δίνει σημασία στο nikel θα είναι ένα πολύ μεγάλο foul και θα της στοιχίσει στην συνέχεια γιατί πολλοί χρήστες θα το σκεφτούν πολύ σοβαρά για να ασχοληθούν ξανά με συσκευή low budget …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Jason-S: “Για να γυρίσεις στην 7.5.11 ενώ έχεις περάσει την 7.5.18 ,απλά κανεις wipe dalvic και cache?” Ακριβώς ίδια διαδικασία είτε downgrade είτε upgrade Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tasos228: “Γειά σας έχω στην κατοχή μου ένα redmi note 4 με έκδοση MIUI GLOBAL 8.2 ΣΤΑΘΕΡΗ 8.2.5.0 MACFMIDL Tο πρόβλημα που παρουσιάζει είναι όταν συνδέω το Bluetooth ο συνομιλητής μου αλλά και εγω ακούω και ακούγομαι με διακοπές Το πρόβλημα τελικά παρουσιάζεται μόνο όταν ανοίγω το WiFi Θα ήθελα να μάθω αν αυτό έχει παρουσιαστεί και σε άλλους κατόχους του συγκεκριμένου τηλ η θα πρέπει να το δώσω πίσω μια και έχει ακόμα εγγύηση Έχω δοκιμάσει 4 διαφορετικά bluetooth συμβαίνει το ίδιο …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Μόλις τη φλάσαρα. SIM γιοκ και μου έβγαζε και ένα warning το Mi Message. Άφησα το κινητό 1 λεπτό να ηρεμήσει και πάτησα πάνω στο Mi message notification και επέλεξα cancel. Στο καπάκι σχεδόν ακούω τον χαρακτηριστικό ήχο ενεργοποίηση της SIM και έχω SIM (ω ναι). Μισό να με πάρω και τηλέφωνο....με πήρα...βαράει κανονικά...” Τι ακριβως έκανες; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παίδες θέλω να ρωτήσω κάτι περί gaming...όταν ξεκινάω να παίξω οποιοδήποτε παιχνίδι...το κινητό είναι βουνό..ταχύτατο...χωρίς fps drop ..μετά όμως αρχίζει ζεσταίνεται παααααρα πολύ....και πέφτουν στα τάρταρα οι αποδόσεις και γονατίζει και έχω τρελα fps drop...υπάρχει τίποτα να κάνω γι'αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk