Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 182.

• @spideman3 φαίνεται κάπως ότι είναι ενεργοποιημένο; Οπότε στα xiaomi δεν λειτουργούν έτσι; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Να ρωτήσω κάτι...το VoLTE που το βλέπουμε αν λειτουργεί η όχι; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @Bodai μάλιστα...σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @Bodai ωωωχχ...μην μου βάζεις φωτιές...γιατί; :ο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τις τελευταίες 2 μέρες το κινητό εκανε μια φορά επανεκκίνηση μόνο του..και μια φορά έκλεισε προσπαθησα να το ανοίξω...και άνοιξε μετά από 2 λεπτά... Υπόψιν οτι παίζω ένα παιχνίδι στο κινητό και ότι το χρησιμοποιώ αρκετά πολύ...άλλα τέτοια χρήση το κάνω εδώ και κάποιους μήνες..δηλαδή ασχολούμαι πολύ... Δεν νομίζω να φταίει αυτό όμως..τι μπορεί να είναι; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• :|1de93f5b191c8bf845bff5f076cec9e5.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

AsteriosRemvos - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από instant_diver: “Παράθεση από AsteriosRemvos: “Παράθεση από mparaxir: “εγω αυτο που παρατήρησα στο mido με αυτην την ρομ σε σχεση με την προηγουμενη ποθ δεν ειχα τέτοιο θεμα, ειναι οτι χανει το δυκτιο να τωρα που γραφω ειμαι στο σαλονι του σπιτιου λιγο οριν φυγω φια δουλειά και μου βγαζει no service ενω παρολου που δειχνει οτι εχω δυο γραμμές, με την προηγουμενη ρομ στο ίδιο σημείο ειχα. μια χαρα σήμα. παιδια και λιγο το latte μπορειτε να το κοιτάξετε; οποια ρομ και να μπει πολυ ρουφ…

• Λογικά ναι...έχει ελληνικά Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mparaxir: “εγω αυτο που παρατήρησα στο mido με αυτην την ρομ σε σχεση με την προηγουμενη ποθ δεν ειχα τέτοιο θεμα, ειναι οτι χανει το δυκτιο να τωρα που γραφω ειμαι στο σαλονι του σπιτιου λιγο οριν φυγω φια δουλειά και μου βγαζει no service ενω παρολου που δειχνει οτι εχω δυο γραμμές, με την προηγουμενη ρομ στο ίδιο σημείο ειχα. μια χαρα σήμα. παιδια και λιγο το latte μπορειτε να το κοιτάξετε; οποια ρομ και να μπει πολυ ρουφηχτρα στην μπαταρία ειναι. εχω κανει και προσφατα fr ετσι γ…

• @gkalen την πέρασα την 27 χωρίς πρόβλημα τώρα... Κανονικά όπως πέρασα τις άλλες...μάλλον κάτι θα είχε γίνει στο download δεν εξηγείται αλλιώς. :ο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από AsteriosRemvos: “Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις...ναι νίκελ έχω...αλλά θα σε παρακαλούσα να το εξηγήσεις πιο απλά :ρ ” Το νικελ υπάρχει με 2 διαφορετικές οθόνες.. Στην τελευταία παρτίδα(λίγα κομμάτια) δεν δουλεύει το νέο 3,1 twrp που έχουμε στο φόρουμ..” Και αν τυχόν δεν λειτουργήσει τι γίνεται; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Maniataros: “Ενα άλλο παλικάρι που την πέρασε σε kenzo του άφησε Μνήμη 2.4 ” Με λίγο Photoshop μπορώ να έχω και εγώ 5.97GB ελεύθερα από τα συνολικά 6GB στο Mi-Mix μου... :lol:” Είναι bug μπορώ να πω...πολλές φορές μου το βγάζει και σε εμένα πχ 2.4 στα 3 αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα πέφτει στα 1.7 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από AsteriosRemvos: “ι λένε πρώτα να φλασαρουμε εμείς το TWRP και μετά να περάσουμε την Ρομ... ” Αυτό ισχύει μόνο στο kenzo γτ είχε πρόβλημα το προηγούμενο. Αν θες το βάζεις... Για μένα βάλτο να το δοκιμάσεις κ όλας... Αρκεί να μην έχεις το μοντέλο με την τελευταία οθόνη και δεν δουλεύει το touch..(αν λες για το nikel)” Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις...ναι νίκελ έχω...αλλά θα σε παρακαλούσα να το εξηγήσεις πιο απλά :ρ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποι…

• Για να περάσουμε την 27 πρέπει να φλασαρουμε το καινούριο TWRP? Η θα εγκατασταθεί μόνο του με το πέρασμα της Ρομ? Επειδή πολλοι λένε πρώτα να φλασαρουμε εμείς το TWRP και μετά να περάσουμε την Ρομ... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Σε κείνη την περίπτωση το έβαζες σε fastboot mode.. Και να μην έμπαινε με την μια θα το προσπαθούσες να το βάλεις.. Μετά θα έκανες έλεγχο bootloader και αν ήταν ξεκλειδωτο ξανα φλας το twrp..” Ναι όντως...ήμουν σε μία φάση πανικού εκείνη την στιγμή που δεν είχα καθαρό μυαλό...ενώ η λύση ήταν απλή.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @NasDriver Όπως και να το κάνουμε σε όλους συμβαίνει αυτό...και είναι ανθρώπινο...αλλά και πάλι ήμουν θρασύς.... Και πάλι συγγνώμη παίδες...όντως φάνηκα αχάριστος... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δες τι έκανα...μόλις με πετάει το ερρορ που λες... Είχα μέσα στο κινητό την 20 ήδη..ξανακάνω τα wipe μου...και πάω να ξαναπεράσω την 20 ... Με του που πάω να την κάνω mount ...σβήνει το κινητό....δεν ξαναανοιξε ποτέ....και δεν έμπαινε σε twrp....και έπρεπε να βάλω global... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έκανα την ίδια ακριβώς διαδικασία....με τις προηγούμενες...και με πέταξε αν θυμάμαι καλά error mount..κάτι τετοιο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Χαβαλέ κάνει βρε... μην τον πιάνετε απο τα μούτρα..” Σου χρωστάω προσωπικά μία συγγνώμη...γιατί δεν μου εφταιγες σε κάτι και ήμουν πολύ απότομος και ειρωνικός.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είπα 1-2 κουβέντες παραπάνω... Και ζητώ συγνώμη..γιατί όντως ήμουν επιθετικός...και δεν θα δικαιολογηθω...απλά έχω συγχιστει αρκετά..γιατί το κινητό αντικειμενικά μηδενιστικε Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk