Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 182.
-
Σβήστηκαν τα πάντα από το κινητό και είμαι σε σύγχιση...αχάριστος δεν είμαι... Και έχω ευχαριστησει πολύ κόσμο εδώ μέσα... Πήγα να περάσω την 27 και απλά πέταξε ερρορ...έσβησε το κινητό.. Δεν άνοιγε μετα το twrp από τα κουμπάκια...και εντάξει σπαστικα...γιατί έπρεπε να το ξανακάνω όλο το κινητό από την αρχή... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από AsteriosRemvos: “.φλασαρε αυτό..φλασαρε εκείνο....φτιάξτε 2 Ρομ ρε παιδιά... ” Όλο αυτό για το θέμα του root? Δεν είναι λογικό.. Όποιος θέλει να το φλασάρει το κάνει.. Δεν μπορούμε να αναγκάσουμε αυτούς που δεν το θέλουν να κάνουν όλη την διαδικασία κατάργησης..” Επίσης μπορείτε κάλλιστα να φτιάξετε 2 Ρομ εφόσον την απάντηση την έχεις εύκολη...και να μην τυραννατε εμάς που θέλουμε ροοτ...τι κάνουμε...διακρίσεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιών…
-
Μας έχετε καταμπερδεψει .φλασαρε αυτό..φλασαρε εκείνο....φτιάξτε 2 Ρομ ρε παιδιά...η μία να είναι έτοιμη...και η μία να είναι έτσι όπως αυτή...προσπάθησα να περάσω την τωρινή Ρομ...έπεσα σε bootloop.. Και φτου και από την αρχή ...δεν άνοιγε μετα twrp και αναγκαστικά για να ανοίξω το κινητό...πέρασαια global stable με sp flash tool..και μετά ξαναγύρισα σε xtrv dev 7.4.20 ...φοβαμαι να βάλω την 27 πλέον...ειλικρινά... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τρομερή η τωρινή rom...Μπράβο παίδες..Όλα άψογα...rn4 mtk Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η κάνε μία επανεκκίνηση Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είσαι σίγουρα rooted? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από john volk: “Παιδια Καλησπερα χριστος ανεστη χρονια πολλα. Εκανα αναβαθμηση το κινητο απο xtrv stable σε dev, εκανα εκαθαρηση cache- data- davlin cache και η εγκατασταση φενομενικα εγινε κανονικα. Αλλα οταν σεταρα το κινητο ειδα οτι δεν ειχε διαγραψει τα παντα απ μεσα (ειχα αντιγραφο ασφαλειας απ το micloud) το οποιο το εβαλα. Το περιεργο ομως ειναι οτι στο φακελο π ειχα περασμενη την rom στο storage δεν την ειχε σβησει και κατα την διαρκια εγκαταστασης της rom ενω εβγαλε το σημα mi …
-
7.4.13* Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η 7.4.14 σε νίκελ ποτέ θα βγει? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από anestisleon: “Παράθεση από AsteriosRemvos: “Παράθεση από anestisleon: “Οπως ειχα πει στις προηγουμενες ρομ για το mario παιχνιδι ετσι και σε αυτη ουτε καν το δειχνει στην αναζήτηση ” Άμα είσαι ροοταρισμενος δεν θα στο δείχνει...Όταν περνάς της Ρόμ...Απλά σβήνε το supersu Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και πως δειχνει αλλα παιχνιδια και δεν δειχνει αυτο” Αυτό δεν το ξέρω...Αλλά ξέρω πως θες ροοτ για να το δεις...Ναι είναι ανωμαλία αλλά τι να κανουμε :p :p…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από AsteriosRemvos: “Δεν τρέχει κάτι. ” Για να κλεισει το θέμα και να μην βγαίνουμε εκτός.. Έτυχε να πάρεις ένα δύσκολο τηλέφωνο το οποίο και η ίδια η εταιρία αγωνίζεται να το στρώσει.. Μόλις το φέρεις στα ίσια του ισως να είσαι ο πιο ευτυχισμένος αγοραστής...” Αδελφέ δεν αντιλέγω...Ίσα ίσα αρχίζει και στρώνει το κινητό και δεν έχω παραπονο..Εγώ μίλησα μολις το αγοράσουμε τι τρέχει ... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk