Όχι εντάξει.... Δεν τρέχει κάτι...Ούτε θηγω κάποιον εδώ μέσα... Ισα ίσα βλέπω πως εδώ μέσα προσπαθούν για το καλύτερο των κινητών μας...Δηλαδή θα ήμουν αχάριστος άμα έλεγα κάτι ... Γιατί χάρης εσάς στρώνω το κινητό μου... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μόνο που είπα είναι γιατί να μην τα στέλνουν έτοιμα στημένα με καλό λογισμικό και πρέπει εμείς να ψαχνομαστε... Τώρα τόση επιθετικότητα δεν την έχω καταλάβει ακόμη..Και επειδή κάνει 150 ευρώ τι πάει να πει; Υπάρχουν μανάβηδες που είναι πιο φθηνοί από άλλους μανάβηδες..Τι πάει να πει..Στα δίνουν μουχλιασμενα; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε αυτήν την ιστοσελίδα βλέπω παράπονα βρε παιδί μου από τους αγοραστές... Σε αυτό το φόρουμ...Και γενικά σε φόρουμ χιαομι... Καταλαβαίνω τι θες να πεις Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ένας στους 100 είναι ευχαριστημένος εδώ πέρα....Εγώ είμαι σε αυτούς που μαρεσει να πειραματίζομαι με το κινητό οπότε δεν έχω θέμα...Απλά αυτό ρε παιδί μου.. πιστεύω θα έπρεπε να έρχεται πένα το κινητο.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ζοριζεται πολύς κόσμος με τα συγκεκριμένα κινητά τύπου xiaomi και στην τελική μετανιώνουν που τολμά αγοράζουν γιατί περίμεναν να τους έρθουν έτοιμα στημένα...Με τα της σαμσουνγκ δεν βλέπω παράπονα...Και είναι αρκετοί αν όχι όλοι ευχαριστημένοι...Εδώ είναι όλοι δυσαρεστημένοι :p :p :p Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν θα έπρεπε να υπάρχει Ρόμ δοκιμασμένη ήδη για να λειτουργήσει όπως πρέπει το κινητό.. όπως πχ samsung που έρχονται χωρίς προβλήματα; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@zisistil δηλαδή; Στην Κίνα μου λες ότι θα ήταν μία χαρά; Εδώ στην Ελλάδα παρουσιάζουν προβλήματα; :p :p :p Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμη..Εφόσον τα κινητά τα συγκεκριμένα έρχονται με διάφορα προβλήματα και πρέπει εμείς μόνοι μας να τα διορθώσουμε..Και αν τα διορθώσουμε...Γιατί τα έχουν βγάλει στην αγορά; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από anestisleon: “Οπως ειχα πει στις προηγουμενες ρομ για το mario παιχνιδι ετσι και σε αυτη ουτε καν το δειχνει στην αναζήτηση” Άμα είσαι ροοταρισμενος δεν θα στο δείχνει...Όταν περνάς της Ρόμ...Απλά σβήνε το supersu Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από spideman3: “@AsteriosRemvos Θα κάνεις διπλό κλικ στην rom και θα διαγράψεις τον φάκελο super su Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μέσω υπολογιστή έτσι; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
,πως μπορούμε να μην περάσουμε το supersu? :O είναι μέσα στο zip ήδη... :confused: XTRV 7.3.23 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk