Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 182.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από aetorraxi84: “παιδια χαιρεται Μου έβγαλε σήμερα αναβάθμιση 7.3.16. Έχω τώρα την 7.3.9. dev Γνωρίζει κάποιος να την κάνω; 100.gif” Να την κανεις...εγω την έκανα...το κινητο ειναι μια χαρα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jkidd13: “Παιδια θα ηθελα τη βοηθεια σας σαν ασχετος στα της xiaomi. Παροτι προσφατα αλλαξα συσκευη,ενδιαφερομαι σοβαρα για το note 4,και επειδη διαβαζω δεξια αριστερα για θεμα με 800αρα μπαντα και 4g,θελω να ρωτησω αν η συσκευη που κυκλοφορει στην Ελλαδα,εχει κανονικα 4g η οχι.Ειμαι στο δικτυο της cosmote αν παιζει καποιο ρολο στο σημα.” Μπορει να αντιμετωπισεις θεμα εξαρχης διοτι λογικα θα σου ερθει με μαιμου ρομ..αλλα θα μπορέσεις να την αλλαξει και να βαλεις official..μεσω αυτου…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nitrox: “Ποια ειναι η διαδικασια να περαστει μια ρομ, πως επανερχοντε τα ιμει κτλ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk” Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) οριστε ενας οδηγος...που τα εξηγεί τοσο απλα και κατανοητα...δεν θα βρεις καποια δυσκολία δηλαδη...αμα ψαξεις καλα μεσα στο φορουμ θα βρεις οτι θελεις Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nitrox: “Γιατι δεν μπαινουν στο πρωτο ποστ ολοι οι οδηγοι που αφορουν το τηλεφωνο μας? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk” Τι οδηγο θέλεις που δεν εχει; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Sakkas Takis: “Εμενα 5ψηφιο δεν δτελνει Ειναι φυσιολογικο στην καταναλωση μπαταριας να εχω 74% chell και screen 17% ? Εχω την τελευταια eu dev” Στείλε φωτο να δουν τα παιδια τα χαρακτηριστικά του κινητου σου..και θα λυθουν ολα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από aetorraxi84: “καμια ιδέα κανείς;;;; Τπτ;;;; Με ξεχασατε παλιόπαιδα..... ” Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες Ρυθμίσεις -> Γλώσσα και Εισαγωγή -> Gboard -> Προτιμήσεις -> Ήχος κατά το πάτημα πλήκτρου. Και θα παίξει.” Είσαι μάγος.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπράβο παλικαρια για τα giveaway που κάνετε και δίνετε την ευκαιρία να αποκτήσει κάποιος από εμάς ένα κινητό...Συγχαρητήρια σε όλους..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από aetorraxi84: “Παράθεση από AsteriosRemvos: “Παιχταραδες μουυυυυυ.... Και να μην λειτουργούν τι σε πειράζει; Ίσα ίσα δεν σε ζαλίζει το τσικ τσικ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μα αυτο το τσικ τσικ με εκστασιαζει....” Έχεις δικιο.. Ούτε σε εμένα λειτουργεί είναι η αλήθεια... Αλλά δεν καίγομαι κιόλας :p :p Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Εγώ πάλι είμαι στο 50% με περίπου 3 ώρες SOT και 1 ημέρα 19 ώρες αφόρτιστος. Η λογική λέει ότι θα φτάσω 3 ημέρες και κάτι ψιλά με περίπου 6 ώρες SOT, στατιστικά που ήταν ακριβώς ίδια με πριν, οπότε κανένα πρόβλημα.” Το βλέπω τόσο καιρό αλλά δεν μπορώ άλλο αν δεν ρωτήσω...SOT τι είναι; :p :p :p Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από aetorraxi84: “3 τελιτσες από τον updater και εγκαταστααη....” Πάτησες τις 3 τελιτσες...Μετά επιλογή πακέτου ενημερώσεις..Μετά επέλεξες την ρομ...Και σου έβγαλε αυτό το μήνυμα; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk