Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 182.

• Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από AsteriosRemvos: “Μπορείς να μου στείλεις έναν καλό οδηγό και κατανοητό αν γίνεται; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Ξεκλείδωμα του Bootloader. Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά.” Είσαι παιχταρας...Αλλά με βασανίζει το γεγονός ότι θέλει root ...Ενώ το κινητό δεν το θέλω να είναι root Στάλθηκε από το Redmi …

• Μπορείς να μου στείλεις έναν καλό οδηγό και κατανοητό αν γίνεται; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

AsteriosRemvos - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “official global dev έχεις, δεν έχεις xtrv.” Ποια η διαφορά; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μην με λέτε τέτοια :ρ :ρ 431c6a21dede78df0f3506eb53d0e21d.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Περασα official stable... Και μετά dev με κλειδωμένο bootloader Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από aetorraxi84: “Παράθεση από AsteriosRemvos: “Πες μας αν τα κατάφερες.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δυστυχως όχι.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32006/” πες μου λίγο πως το έκανες; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πες μας αν τα κατάφερες.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• George δεν ξεκλειδωσα κανέναν bootloader εγώ πάντως... Τα έκανα όλα με κλειδωμένο bootloader.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από aetorraxi84: “Παράθεση από AsteriosRemvos: “Δεν έκανα απολύτως κανένα ροοτ..κατέβασα την τελευταία dev στο πσ...σύνδεσα το κινητό...και πήρα τον φάκελο που κατέβασα και τον αποθήκευσα στο κινητό.. έπειτα μπήκα στην εφαρμογή συστήματος..πάτησα πάνω στις 3 τελιτσες .... Επιλογή πακέτου ενημερώσεις...και διαλεξα τον φάκελο που αποθήκευσα από το πσ στο κινητό...δηλαδή την dev...και μετά από εκεί και πέρα τα κάνει όλα μόνο του Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” κ…

• Σου τρώει μπαταρία το σήμα του κινητού μήπως; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν έκανα απολύτως κανένα ροοτ..κατέβασα την τελευταία dev στο πσ...σύνδεσα το κινητό...και πήρα τον φάκελο που κατέβασα και τον αποθήκευσα στο κινητό.. έπειτα μπήκα στην εφαρμογή συστήματος..πάτησα πάνω στις 3 τελιτσες .... Επιλογή πακέτου ενημερώσεις...και διαλεξα τον φάκελο που αποθήκευσα από το πσ στο κινητό...δηλαδή την dev...και μετά από εκεί και πέρα τα κάνει όλα μόνο του Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ας βάλει αν μπορεί την τελευταία dev .. δεν είναι κάτι δύσκολο...και εγώ δεν είχα ιδέα..αλλά εδώ μέσα τα παλικάρια το νιώθουν πολύ.... Τα λένε τόσο λεπτομερως όλα που δεν μπορείς να κάνεις λάθος...πέρασα την dev πριν κανένα 2ωρο...το κινητό πάει τρένο... Συγχαρητήρια παίδες για την καλή δουλεια Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi Note4 No LTE

Μήνυμα

Επίσης δες αν έχεις επιλεγμένο το LTE στις ρυθμίσεις στην κάρτα σιμ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Για το factory reset λες; Δεν σε πιάνω.” Έχει κάτι fastboot ..Γενικά πολλές λέξεις με boot στο τέλος που εγώ για να βάλω stable δεν χρησιμοποίησα :p :p Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Γιατί; Η ίδια διαδικασία είναι. Η μοναδική διαφορά είναι πως dev έχει κάθε βδομάδα ενώ Stable κάθε 3-4 μήνες και άν.” Την stable την πέρασα σε 5 λεπτά χωρίς μ......ς .. στον οδηγό της dev που είδα έχει εντελώς διαφορετική διαδικασία και πολύ πιο δυσκολη Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από epxias: “το κινητο το εχω αγορασει απο Ελλαδα καταστημα Κοτσοβολο και οταν βαζω GPS ξεκιναει για καποια δευτερολεπτα και μετα μου λεει οτι δεν υπαρχει σημα GPS τι να κανω ευχαριστω” Μπορείς να ανεβάσεις φωτο με τα χαρακτηριστικά του κινητού σου; Να δούμε πιο πολύ την ρομ αν έχεις unofficial Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πάντως βλέπω περνιέται άπειρα πιο δύσκολα η dev από stable ...Πολύ πιο πολύπλοκο.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εν τέλη στην stable δεν θα γίνουν αναβαθμίσεις διορθώσεις κτλπ για να φτάσουν την dev? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από AsteriosRemvos: “Και πως μπορω να περασω την τελευταια εκδοση ?? τι οδηγο μου προτεινεις? ” Τον οδηγό εδώ στο forum. Θα πρέπει να έχεις ξεκλείδωτο bootloader.” Εσύ στο κινητό σου δηλαδή χρησιμοποιείς την dev? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Οι XTRV dev ναι είναι rooted άμεσα αλλά μπορείς να κάνεις unroot αν θες στο πρώτο boot κιόλας, μέσα από την εφαρμογή του SuperSU, αν δεν θες να είσαι rooted.” Μπορείς να μου στείλεις οδηγό για εγκατάσταση του τελευταίου dev? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk