Παράθεση από tzemam: “Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από AsteriosRemvos: “τι το + εχουν οι dev απο τις stable? ” Ενημερωμένο android security level patch, firmware και βρίσκονται 2 εκδόσεις μπροστά στο MIUI (8.3 vs 8.1), κοινώς έχουν νέα features οι εφαρμογές. ” Αν και γίνομαι κουραστικός οι εκδόσεις dev έχουν root την συσκευή υποχρεωτικά ή το κάνεις εσύ μεσω Twrp όπως λέει και ο οδηγός με τα βασικά χαρακτηρηστικά; Βασικά χαρακτηριστικά των δημοφιλών MIUI-ROMS” Rooted πρέπει να είναι οπωσδηποτ…
Screenshot_20170310184205473_com.miu.png Ρε παίδες.. γιατί είναι έτοιμο να κοφταρει; Αυτό επίσης με τρώει μπαταρία...Τι μπορώ να κάνω για να χαλαρώσει;
Καλημερα..Έχω προσέξει με το που άλλαξα ρομ και έβαλα official και συγκεκριμένα την 8.1.6 άρχισε να καταπίνει την μπαταρία...Και κάνω ακριβώς τα ίδια πράγματα με αυτά που έκανα όταν είχα την unofficial και συγκεκριμένα την 8.0.5.0.0 .. και όταν είχα την unofficial δεν κατέβαινε η μπαταρια...Δηλαδή πολύ δύσκολα άδειαζε... Γιατί μπορεί να γίνεται αυτό;
Καλησπερα...καταρχασ @BanditGR σε ευχαριστω αδελφε περασα την 8.1.6...τωρα ομως αντιμετωπιζω προβλημα με δαχτυλικο αποτυπωμα...δεν ξεκλειδωνει...τι να κανω
@derveni την αιτηση την εχω κανει... Και μου ηρθε μηνυμα οτι εγκριθηκε...μετα τα υπολοιπα που μου εγραψες δεν καταλαβα Χριστό ναι να κατεβάσω teamviewer να το κανουμε... Απλα ειμαι ανιδεος προειδοποιω
@BanditGR δηλαδη??? μιλαω συγκεκριμενα για το mobile legends...τρωει καποια σκαλωματα..ενω σε αλλα κινητα περα xiaomi παιζει καλα..που εχουν μικροτερα χαρακτηριστικα
Εχω frame drop σε ενα παιχνιδι που παιζω ...εν το μεταξυ εχει 10 πυρηνες και 2.11 ghz...δεν ειναι απαραδεκτο να εχει frame drop? η μπορει να φταιει το λογισμικο?
@gkalen ερχομαι στο φορουμ..αλλα μα την παναγια ειμαι τρομερα ασχετος...εστειλα ετοιμα ξεκλειδωματος και ηδη τα εχω κανει πανω μου διοτι μετα μπορει να πελαγωσω στα επομενα βηματα αν δεν βγαλω ακρη και μετα τι γινεται????