Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαιδια καλησπερα.Στην τελευταια αναβαθμιση 1.3.3.α λεει οτι μπορεις πλεον να περασεις gpx file και να εχεις navigation.To χρησιμοποιω για ποδηλασια κ με ενδιαφερει πολυ.Εχει βρει καποιος πως γινεται?Εψαξα κ δε βρηκα τπτ.Εχαριστω
-
Εχω χαθει με τις ROM
ΜήνυμαΟλα οκ φιλαρακι μου...εκανα ΟΤΑ και δουλευουν ολα MIUI Global 8.0 stable 8.0.6.0(LHOMIDG)
-
Εχω χαθει με τις ROM
Μήνυμαφιλε το εκανα κ δε μου βλεπει τη sim...
-
Εχω χαθει με τις ROM
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23683/ αυτο ειναι οκ?δε γραφει data στο τελος αλλα .sh
-
Εχω χαθει με τις ROM
ΜήνυμαΛοιπον κυριοι..τα εχω ολα ετοιμα...2 τελευταιες αποριες 1)πως θα δω αν εχω 800αρα μπαντα?γιατι διαφοροποιειται η διαδικασια 2)Η rom που δινει ο οδηγος ειναι η τελευταια?υπαρχει καμια νεοτςρη εκδοση?η θα κανει ΟΤΑ και θα ειμαι οκ?
-
Εχω χαθει με τις ROM
Μήνυμακαι παλι σε ευχαριστω πολυ
-
Εχω χαθει με τις ROM
ΜήνυμαΕχω λεει ξεκλειδωτο bootloader πρεπει να τον κλειδωσω και να περασω official?αν ναι λυσε μου σε παρακαλω μια απορια...η official stable εχει αγγλικα κ κινεζικα...οκ μπορω να βαλω ελληνικο πληκτρολογιο?και επισης ειναι ευκολο να βαλω play store?δε με πειραζουν δλδ τα αγγλικα ετσι κ αλοιως αυτα χρησιμοποιω...απλανα μπωρω να γραψω κ να διαβασω ελληνικα. Και παλι σε ευχαριστω προκαταβολικα.
-
Εχω χαθει με τις ROM
ΜήνυμαEυχαριστω παρα πολυ για την ταχυτατη ανταποκριση...εισαι bro
-
Εχω χαθει με τις ROM
ΜήνυμαΠαρελαβα πριν λιγες μερες το redmi note 3 pro απο το e-shop και δεν μπορω να καταλαβω τι rom φοραει...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23529/ 1)κανει ΟΤΑ? 2)ειναι official? 3)θεωρειτε πως πρεπει να μπω σε διαδικασιες flash αλλης?ειναι καλη δλδ αυτη? 4)πεταει απο καμια ασχετη διαφημιση...κακο αυτο Ευχαριστω πολυ εκ τον προτερων