Εγω απο 8.5.3 γυρισα στην 8.5.1 και μ εβγαζε συνεχεια προβληματα να κανω αναφορα. Δε με αφηνε να κανω τπτ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν μπορεις πες μ και σε τι ειναι καλύτερη αυτη η dev απ την stable. Η απλα επειδη δεν εχει κολ;ληματα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
For Redmi Pro Battery ,New Original BM4A Battery Replacement 4050mAh For 5.5" Xiaomi Redmi Pro Phone + Free Gift + Free Tools(from AliExpress Android) Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βρηκα μια και παρρηγγειλα απο τουρκια. Ειναι μαλλον γνησια. Την αλλαξα μονος μ . Ανοιξε πολυ ευκολα το καπακι πισω. Η παλια μπαταρια ηταν κολλημενη με κολλα στο κινητο. Την καινουρια την εβαλα με ταινια διπλης οψεως.cd38fe40c5975785fb823cb3ba21c4a1.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπερα. αλλαξα μπαταρια γτ με την προηγουμενη ειχα ενα θεματακι. Το κινητο μας κανει σωστη διαχειρηση της μπαταριας. Απλα η μπαταρια μας μετα απο κανα μηνα αρχιζει και πεφτει. Αυτο διαπιστωσα. Η καινουρια δε λεει να πεσει με τπτ. Ελπιζω να κρατησει. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk