Εντωμεταξυ ανεβοκατεβαινει η σταθμη . Εχω 50% απ το πρωι με 1 30 ωρα sot . Σαν να εχει προβλημα η ενδειξη της μπαταριας κι οχι η μπαταρια η ιδια. Λετε να φταιει η ρομ;
Εκανα καθαρη εγκατασταση αλλα τα προβληματα της μπαταριας συνεχιζονται. το κινητο φορτιζει σαν δαιμονισμσνο πολυ γρηγορα. η μπαταρια πεφτει γρηγορα. μολις το κλειδωνω και χωρις να το φορτιζω η μπαταρια ανεβαινειν3 με 4 τις εκατο. χαλασε η μπαταρια;;; τι φταιει;
Δυο ακομα πραγματακια. Βασικα ειχα ενεργο το back up του mi cloud. Με το που το απενεργοποιησα ολα κομπλε. Και ενα δευτερο. Το twrp μ εχει γυρισει μονο του στα ισπανικα. Πως το αλλαζω;
Γεια σας. Εχω την δικη σας την stable. Σημερα εκανα μεσω twrp καθαρισμο cache davil cache και data και ξαναπερασα την stable.. απο τοτε η μπαταρια τα εχει παιξει. Σε δεκα λεπτα επαισε 30% τις εκατο. Τι να κανω.;;
Παιδια. Γνωμη μ . Δουλεψα official ,dev και stable ελληνικη (την δικη σας). Η τελευταια ειναι με διαφορα οτι καλυτερο ειχα. Γρηγορη φορτιση. Τεραστια αυτονομια με διαφορα απ τις αλλες. Χωρις υπερβολικες θερμοκρασιες. Και με την καλυτερη διαχειρηση της ραμ. Ηθελα απλα να πω την γνωμη μου. Ωραιο ειναι να αλλαζουμε κ να δοκιμαζουμε καινουριες ρομ,αλλα αν θελετε να ευχαριστηθειτε το κινητο για μενα βαλτε την ελληνικη stable
Δηλαδη δεν αξιζει να γυριζω σε πιο παλια dev;; Η στην stable? Επισης για μεταβαση στην stable γινεται μεσω twrp?απευθειας ρναω το αρχειο μεσα και καθαρισα;
Εβαλα εδω και 3 μερες την τελευταια dev. Ειχα oficcial china. Διαφορες ως προς την αυτονομια μπαταριας προς το χειροτερο μου φαινετε. Και στην θερμοκρασια του κινητου. Εκτος αν οφειλεται στον καυσωνα. Οταν δουλευω το κινητο ειναι στους 40 βαθμους