αυτο εχω κι εγω. Γι αυτο ρωταω. Βεβαια μπορει να φταιει οτι εχω την oficial stable. Παντως θα ημουν ιδιαιτερα υποχρεος αν καποιος με βοηθησει να του βαλω την ελληνικη. Πιο πολυ γτ φοβαμαι μη χαλασω την συσκευη
καλησπερα. Αν μπορει καποιος ας με βοηθησει. Εχω την oficcial stable 8.2.1.0 . Για να περασω την αμεσως προηγουμενη τι πρεπει να κανω;μπορω μεσω του updater του κινητου;
Εχω την oficcial stable 8.2.1.0 . Οταν πηγαινω στο updater και παταω download update μ λεει οτι δε μπορω να κανω τωρα download και να δοκιμασω σε ενα με δυο λεπτα. Εχει καποιο θεμα; Γτ σε πολλους αλλους κατοχους εχει ερθει ειδοποιηση για αναβαθμιση και σε μενα οχι. Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Και εγω ειχα το ιδιο προβλημα. Με f reset καπως βελτιωθηκε η κατασταση. Βεβαια παραμενει το προβλημα με το cell standby Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
Τωρα που το σκεφτομαι απο οταν εκανα αναβαθμιση στην oficcial stable 8.2.1.0 εχω δει την διαφορα στην πτωση της μπαταριας Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε παιδια πως γινεται ενω τον πρωτο μηνα το κινητο κρατουσε 1 μιση μερα η μπαταρια του, τωρα να κραταει 12 με 15 ωρες; Τοσο πολυ φθαρθηκε μπατατια τον πρωτο μηνα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk