Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 261.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από vitriolis2003: “Παράθεση από Octaviastikos: “Και την eu που έχω...έτσι δουλεύει... ” Δεν ξέρω τι να πω; Θα προτιμούσα να γινόταν όπως πριν που ήταν μαμά, να ανοίγει κατευθείαν στην εφαρμογή το link. Αν μπορούν τα παιδιά ας το κοιτάξουν για την επόμενη αναβάθμιση... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ρυθμισεις-apps-διαχειρηση εφαρμογων-3 τελειες πανω δεξια-Προεπιλεγμενες εφαρμογες-συνδεσμοι ανοιγματος-Προτιμησεις instant εφαρμογων-Βαλ το στο on. Εμενα ετσι δουλεψε.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαλησπερα. Για οσους εχουν περασει την τελευταια miui 11. Εχετε εντοπισει bugs??
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΤο περνάω με usb stick
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕβαλα το τελευταίο twrp απ' την αρχή. Τώρα δεν μου ζητάει password. Μπαίνω κάνα format data και reboot. Ξαναμπαινω βρίσκω το zip και δεν το φλασαρει.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΣτο twrp ?? Όχι. Έκανα φορμάτ data αλλά πάλι όταν πατάω install μου βγάζει κάτι ακαταλαβιστικα. Εντ μεταξύ η ροκ που κατέβασα zip την βρήκα μέσω otg και δεν μου την κάνει flash.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΟταν μπαίνω στο twrp γραφει decrypt data και ζηταει password.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΟταν πηγα στην 11 εκανα
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚατεβασα την αναβαθμιση την σημερινη και το twrp δεν αναγνωριΖει την εσωτερικη μνημη. Καποια λυση;;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕχει θεμα η ενημερωση facebook και google chrome
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “Παράθεση από Panos21t: “Οχι μεχρι στιγμης ολα καλα. Και ενημερωσεις εγιναν. Και της εθνικης τραπεζας δουλευει. ” To magisk το πέρασες; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” οχι. Δε θελω ρουτ
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΟχι μεχρι στιγμης ολα καλα. Και ενημερωσεις εγιναν. Και της εθνικης τραπεζας δουλευει.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαι το δικο μου μολις το φλασαρα και γραφει οτι δεν ειναι πιστοποιημενη.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΣημερα το βραδυ θα φλασαρω κι εγω την συσκευη. Επιλεγω το τελευταιο twrp η καποιο συγκεκριμενο;;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΓια οσους εχουν βαλει την 11. Οι ειδοποιησεις ερχονται κανονικα??? Εννοω εικονίδιο εμφανιζεται πανω αριστερα;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμαπειτε μας εντυπωσεις παιδια. Τι αλλαξε στο 11;;;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΤοτε γτ να μπροκαρει;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚατεβασα την miui 11 την οφισιαλ. Και για να την περασω πρεπει να ξεκλειδωσω;;; Παραλογο μ φαινετε
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαλησπερα.εχω κατεβασει fastboot rom.μπορω να την περασω με κλειδωμενο bootloafer??και πως;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμαφιλε μου στο mi note 3 που ειχα ετρωγε με ανοιχτο το ιντερνετ 2 %. απλα συνηθισαμε αυτες τις καταναλωσεις και τις βρισκουμε φυσιολογικες.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΟσο αναφορα την αυτονομια. Το βραδυ μεα σε 5 ωρες με ανοιχτο το wifi χωρις να χρησιμοποιω το τηλ χανει γυρω στο 8 με 10%. Αν ομως κλεισω το wifi χανει γυρω στο 2%. Τι συμβαινει αραγε;;;