Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 261.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαλησπερα. Να σας ρωτησω..Εχω stable global. αν κατεβασω την beta μπορω να την περασω μεσω του updater του κινητου.;;;;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια. Εχω το mi 9 , συντομα θα παρω και το mi 9t pro. ποιο απο τα 2 να δωσω στην γυναικα και ποιο να κρατησω??
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από Dimitris Kostoulas: “Ξεκλειδωσα το mi9 μου φλασαρα twrp πέρασα την τελευταία ελληνική rom όλα άψογα ευχαριστώ πολύ την κοινότητα για τη γαμάτη και επίπονη δουλειά που ρίχνετε ” Ειναι καλυτεεη απ την global?? Οι ειδοποιησεις φαινονται;;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμακαλησπερα. να σας πω κι εγω ενα προβλημα μου. σε σημεια που με το mi mix 2s ειχα 4g+ με το mi 9 εχω 4g και κακης ποιοτητας μαλιστα. λετε να ειναι θεμα software??
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμακατι αλλο που ηθελα. επειδη ειμαι πολυ νεος σε αυτι το κινητο. μς τις ειδοποιησεις τι θα κανω;;; δεν εμφανιζονται και γενικα εχει θεματα.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμααρα παω σε ξεκλειδωμα και φλασρισμα την ελληνικη;;;
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΚαλησπερα και Χρονια πολλα σε ολους. Μια ερωτηση;;; Εχω το mi9 με Global stable κλειδωμενο. Μπορω να κατεβασω την official beta και να την περασω με τον updater του κινητου ;;;;