δεν ειναι θεμα ρομ. ξαφνικα το επαθε ενω ειχα την stable eu. εκανα wipe data εβαλα dev αλλα τπτ. ξαφνικα κολλαει η οθονη και δεν λειτουργει τπτ εκτος απο τα πληκτρα.
καλημερα σας. εχει κανα 2 μερες κολλαει η οθονη του κινητου μου. οτι και να οατησω δεν ανταποκρινεται. μονο αν το κλειδωσω και το ξεκλειδωσω ισως ξεκολλησει. εχω αλλαξει 3 ρομ και συνεχιζει. το εχει.παρατηρησει καποιος αλλος;;
όποιος θέλει ένα τζαμάκι nillkin h + pro μου λέει όσο το αγόρασα... διότι ξέμεινε. 'Εκανε 32 ημέρες να φτάσει. Παράθεση από linuxilakis: “ ” περιοχη;; ενδιαφερομαι εγω.
καλησπερα. απ οταν εβαλα την miui 10 μια στις 100 το home buttton δεν μ ξεκλειδωνει, το παταω αναβει η οθονη αλλα δε ξεκλειδωνει. λογικα δεν ειναι θεμα hardware ε???
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Panos21t: “εχω ενος φιλου το κινητο. εχει ψευτοglοbal μεσα. αν κατεβασω την κινεζικη μπορω να την φλασαρω απ το updater που εχει ηδη μεσα??? ” Όχι μην το κάνεις από τον updater , δεν θα έχεις αποτέλεσμα. ” και πως να την περασω;;εχεις καποιο λινκ;;
Παράθεση από babis306: “Καλησπερα παιδια, το απογευμα κατεβασα την τελευταια 8.7.26 και την εκανα εγκατασταση πανω απο την 8.7.19 με καθαρισμο των cache, ελπιζοντας σε λιγο καλυτερη μπαταρια απο την προηγουμενη. Ελα ομως που εχει αλλα θεματα αυτη η ROM.......Ανοιγεις ρυθμισεις και κανεις συγχρονισμο τον mi λογαριασμο πατας για να επιλεξεις τι θα κανεις συγχρονισμο..........fc!!!!!! Ανοιγεις καμερα πας ρυθμισεις.........τα ιδια!!!! Αυτα ειναι δυο μονο που εχω εντοπισει στις λιγες ωρες που την εχω…
εκτος απο την καταναλωση μπαταριας ενα αλλο bug που εχω διαπιστωσει ειναι οτι το home button ωρες ωρες δεν πιανει στην 10αρα. Το εχει διαπιστωσει καποιος αλλος;