Παράθεση από Atha Kappas: “Καλημερα και απο μενα, ερωτηση μηοως γνωριζει κάποιος. Και στην Xtrv aroma και σε eu beta οταν αλλάζεις την ταπετσαρια της αρχικης κρασαρει το ξυπνητήρι, δεν χτυπαει. Επανέρχεται μονο με factory reset. Προσωρινη λυση να κατεβασω αλλη εφαρμογή για ρολόι η οποια λειτουργεί χωρις πρόβλημα. ” καλημερα. εμενα δεν εχει καποιο προβλημα.
Παράθεση από fog: “Θα ήταν καλύτερα να μας δώσεις το link, από το να το ψάχνουμε Ελπίζω να είναι αυτό. youtube.com/watch?v=9xN_87N3cc8 ” Αυτο ειναι ναι. Αν αυξηστε την ενταση θα το ακουσετε. Το εχει ξανακουσει κανενας;;
Τ εκανε με την 8.3.15 και τωρα ειμαι στην 8.4.26 και το κανει παλι. Εσβησα τα παντα. Wipe data system storage. Ολα. Βεβαια εδω κ μιση ωρα σταματησε. Εντωμεταξυ στην φορτιση τι θερμοκρασια ανεβαζει η μπαταρια σας;;
Καλημερα. Εγραψα χθες οτι η συσκευη μου κανει ηχους χωρις λογο. Εκανα την συσκευη οπως την πηρα. Τα διεγραψα ολα. Και ακομα μ το κανει. Μπορει να με βοηθησει καποιος;;
μετα το κλικ του ξεκλειδωματος ακουγεται ενας αλλος ηχος σαν ειδοποιηση. αγνωστος σε εμενα μεχρι τωρα. δεν μοιαζει με κανεναν αλλον ηχο. ακουστηκε ο συγκεκριμενος ηχος κ μονος του κανα 2 φορες την ωρα που χρησιμοποιουσα το κινητο εχω καταγραψει την οθονη αλλα δε μπορω να το ανεβασω επειδη ειναι μεγαλο το αρχειο. αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος πειτε μ.
Καλησπερα. Εχετε καμια ιδεα πως μπορει να δουλεψει η θηκη βιβλιο. ;;; Δηλαδη οταν ανοιγω την θηκη να αναβει το κινητο και οταν την κλεινω να κλειδωνει το κινητο;
Να πω κατι για το face unlock. Μαλλον η xiaomi δεν το βαζει γτ δε λειτουργει και τελεια. Εγω π το εχω για παραδειγμα δε το χρησιμοποιω. Ειναι η μοναδικη λειτουργια ρου κινητου π με ξενερωνει απ τον τροπο που δουλευει. Γι αυτο μη τρελαινεστε οσοι εχετε την global κ δεν το εχεε
Καλησπερα. Ενω τραβουσα βιντεο με το κινητο κολλησε η εφαρμογη και δεν ανταποκρινοταν. Το αρχειο υπαρχει στο κινητο αλλα δε το παιζει. Υπαρχει περιπτωση να το παιξω με καποιο τροπο???