Καλημερα. Να σας πω την εμπειρια μ σε θεμα καμερας. Επαιζα με εναν φιλο μ με s8 για πλακα και βγαζαμε φωτο την νυχτα. Οταν βαζαμε τα τηλεφωνα διπλα διπλα κ βλεπαμε τις φωτο μας, το s8 φαινοταν ανωτερο. Οταν ομως τ εστειλα την φωτο μ και την ανοιξε στην δικη του οθονη, τον ειδα να ζοριζεται. Στο ζουμ δε που καναμε σε μια επιγραφη, τς γραμματα στην δικη του φωτο δεν φαινοτανε αλλα στην φωτο του mi note 3 φαινοτανε τελεια. Αυτα.
παιδια να ξαναρωτησω. καποιος που ασχολειται με gcam. στην τελευταια aroma εχει μεσα τηννεφαρμογη. την χρησιμοποιεισαι κανενας; θελει καποια ρυθμιση για νανδουλεψει. μεχρι στιγμης η καμερα του κινητου βγαζει καλυτερες απ την g cam.
Παράθεση από panosvlass: “Παρελαβα πρόσφατα την CHYI ζελατινα και την πέρασα. Επειδη είχα παραγγείλει 2 μπροστινές μην τυχόν και αποτύχω στο πέρασμα,κατι που δεν συνέβει, οπότε μου περισσεύει μια. Μαζι με τα εργαλεία για να την περασει ολα κομπλε. Όποιος την θέλει ας μου πει. Φυσικά τσάμπα, ΔΕΝ ειναι αγγελία για να μην παρεξηγούμαστε.Contribute to the community που λενε και οι ξένοι! First come , first served. Οποιος μπορεί όμως χέρι χέρι ιδανικά γιατι τα μεταφορικά των ΕΛΤΑ είναι περισσότερα απ…
καλημερα σας. στην τελευταια dev ειδα οτι υπαρχει μεταξυ αλλων και η g cam . λειτουργει κανονικα;;; το hdr +;;;η θελει καποια ρυθμιση για να δουλεψει;;
Παράθεση από thrakiotis: “Καλημέρα σε όλους. Κάτοχος ενός πανέμορφου μπλε από χτες, μπορώ να πως πως το μόνο που με έχει απογοητεύσει είναι ο χαμηλός ήχος των ειδοποιήσεων, παρόλο που στην ένταση έχω ρυθμίσει τη μέγιστη. Έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Αν έχει ξαναειπωθεί συγγνώμη αλλά έκανα διάφορες αναζητήσεις και δεν βρήκα κάτι. ” ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα οσο ειχα την global 9.1.4.0. απο οταν εβαλα την beta eu το προβλημα λυθηκε
καλησπερα παιδια. περασε κανεις την χθεσινη καινουρια eu? αν ναι μπορει να δοκιμασει να παει να δει τους διαθεσιμους ηχους κλησης;; εγω οταν παω να μπω εκει με πεταει στα θεματα.
Και μετα θελει το σεναριο με το vpn.??? Και μπαινω στην εφαρμογη που κατεβαζεις και δεν δεχεται την china vpn. Θελει λεφτα λεει. Η δεν καταλαβαινω εγω.
Μαγκες εγινε σωστα η δουλεια. Ελπιζω τις συμβουλες σας να τις δινεται και στην ομαδα του mi note 3 . Το εχω ηδη στα χερια μ. Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ.