Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 38.
-
Mi4i νέκρωσε
lyr13 - - Mi-4i (Ferrari)
ΜήνυμαΜολις το δοκιμασα. Δεν καταφερα κατι. Ουσιαστικά ειναι λες και δεν εχει ρευμα, αλλα δεν ξερω εαν ειναι απο χαλασμενη μπαταρια ή από χαλασμένο βυσμα και δεν μπορει να φορτισει.
-
Mi4i νέκρωσε
ΜήνυμαΕίχε ένα πέσιμο (το πρώτο του) μερικές μέρες πριν σβήσει. Ωστόσο, μετά δούλευε κανονικά!
-
Mi4i νέκρωσε
ΜήνυμαΤο άνοιξα τις προάλλες,δεν είδα κάτι περίεργο. Θα κάνω αυτό που λες και θα σου πω. Υπάρχει κάποιος "έμπιστος" που επισκευάζει xiaomi εδώ Αθήνα;
-
Mi4i νέκρωσε
ΜήνυμαΕίχα περάσει εγώ μέσω TWRP κάποια xtrv (δεν θυμάμαι ποια ήταν συγκεκριμένα). Θυμάμαι ότι ήταν από τις τελευταίες που υπήρχαν για mi4i. Εγώ μένω Αγία Παρασκευή (Αθήνα).
-
Mi4i νέκρωσε
ΜήνυμαΚαλησπέρα στο foroum, έχω ένα mi4i εδώ και 2,5 χρόνια. Το κινητό μετά τον πρώτο χρόνο δεν έκανα καλή επαφή το καλώδιο φόρτισης με την θύρα του κινητού(προφανώς είχε πρόβλημα η θύρα γιατί το έκανε με όλα τα καλώδια). Πριν κανένα μήνα έβαλα το κινητό και φόρτισε πλήρως, και πριν κοιμηθώ το αφαίρεσα από την πρίζα. Την επόμενη μέρα ήταν κλειστό. Το ανοίγω και είχε 3% μπαταρία. Το ξαναφορτίζω αργότερα έως 20% και το ξαναχρησιμοποίησα για καμία ώρα με το κινητό να έχει "πάρει φωτιά" (γενικά τελευταία …
-
Αγορασε η αδερφη μου το 4x και της ηρθε με την global stable 8.2.10.0 ROM. Παρατηρησα οτι τα εικονιδια ειναι πιο μεγαλα απο δικο μου Mi4i που φοραει XTRV ROM απο το φορουμ. Αυτο οφειλεται στην ROM ή στην οθονη (αναλυση)? Εντωμεταξυ δεν εχω δει να παραπονιουνται αλλοι για το εν λογω θεμα και δεν θελουμε να αλλαξουμε το stock launcher.
-
Δυστυχως δεν προλαβα τον MIUI_ART και μολις περασα την GTV ROM για το Mi4i. Εχει καποιο προβλημα ή να την αφησω;;Ποια η διαφορα της με την XTRV;;
-
Μια χαζη ερωτηση: η GVT για το Mi4i ειναι κι αυτη MIUI8? Επισης χρειαζεται να κρατησω καποιο backup ή αρκει το backup του Mi Cloud?
-
XIAOMI MI 4S Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz Hexa Core 5.0 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλη μας τυχη!!
-
Προβληματα με mi4i
ΜήνυμαΜην αγχωνεσαι. Δεν ειμαι ειδικος σαν τα παιδια απο πανω αλλα πολλα απο αυτα που εχεις ισως λυθουν με το Flashαρισμα της ελληνικης GTV ROM. Και μενα αρχικα δεν μου το αναγνωριζε γιατι πρεπει να εγκατασταθουν οι drivers! Κατεβασε λοιπον το Mi PC-Suite απο εδω: Mi PC Suite Κανε το εγκατασταση και θα σου περασει αυτοματα τους drivers αφοτου συνδεσεις το κινητο σου. Ξαναπροσπαθησε εαν δεν πετυχει με την πρωτη. Μετα δοκιμασε τον οδηγο με το Flash της ROM.
-
Xiaomi Mi4i - Απορίες
ΜήνυμαEυχαριστω! Το εκανα. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι ο αισθητηρας εδειχνε ή 0 οταν εφτανα πολυ κοντα το χερι μου ή 5 οταν το απομακρυνα. Δεν υπηρχε ενδιαμεσο. Πατησα βαθμονομηση. Ενεργοποιησα τον αισθητηρα να δουλευει κατα την διαρκεια των κλησεων και βλεπουμε. Παιζει ρολο που εκανα βαθμονομηση με την ζελατινα (screen protector)? Nα τον επηρεαζει τοσο πολυ? Και κατι ασχετο: Πειραζει που το φορτιζω με φορτιστη αλλου κινητου? Μπορει να προκληθει προβλημα?
-
Xiaomi Mi4i - Απορίες
ΜήνυμαΜονο το 1 ουσιαστικα με προβληματιζει. Ειναι σιγουρα θεμα ROM? Μηπως εχει προβλημα ο proximity sensor? To 2,3 ειναι πιο πολυ παρατηρησεις ενω το 4 το ελυσα! Το κινητό έχει την GTV 5.12.24 (ελληνικη). Και κατι ασχετο: Πειραζει που το φορτιζω με φορτιστη αλλου κινητου? Μπορει να προκληθει προβλημα?
-
Xiaomi Mi4i - Απορίες
ΜήνυμαΟσον αφορα το 1. καταλαβα οτι κατι παιζει με το proximity sensor. Μολις τον απενεργοποιησα απο τις εισερχομενος κλησεις, το κινητο δουλευει μια χαρα(βεβαια η οθονη παραμενει ενεργει καθολη την διαρκεια της συνομιλιας). Ξερει κανεις τι παιζει? Να το εμποδιζει η μεμβρανη? να θελει calibration? Edit: Το εφτιαξα το 4.
-
Xiaomi Mi4i - Απορίες
ΜήνυμαΠαρόλο που έχω πάρει το κινητό από τις διακοπές των Χριστουγέννων, σήμερα ξεκίνησα να το δουλεύω. Παρατήρησα λοιπόν τα εξης: 1.Όταν κάνω κλήση κάποιες φορές μαυρίζει ή οθόνη και δεν μπορώ να κάνω τίποτα μέχρι να ξεκολλήσει ή να σταματήσει η κλήση. 2.Για να δω το ιστορικό των κλήσεων είναι λογικό να πρεπει να πάω στο λεπτομέριες αρχείου κλήσης αφού πατησω πάνω στην επαφή; Δεν έπρεπε να το εμφανίζει έξω; 3.Όταν έβαλα τις κάρτες, την Cosmote την ονόμασε Vodafone και την Vodafone Sim2. Τα άλλαξα αλλ…
-
Antutu score από τα xiaomi
lyr13 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕμενα το Mi4i βγαζει περιπου 36.000 score με ελληνικη developer. Ειναι λογικο?
-
Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4i
lyr13 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαThanks και παλι! Ετσι τις ειχα και πριν. Απλως ενα παιδι πιο πισω στο 53 post λεει οτι ειχε το ιδιο προβλημα(με τους αδειους φακλους) και μετα απο reset εστρωσε. Τωτα τι εννοει δεν ξερω... Επισης γιατι αυτες τις εφαρμογες τις εξαφανιζει μετα απο reset (σε εμενα)?
-
lyr13 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από lyr13: “Ξερει κανενας τι γινεται?? ” Φλάσαρε την rom αυτη την φορά απο τον Updater = Αναβάθμιση και μην κάνεις κανένα wipe.. ” Το 'κανα. Αδειοι οι φακελοι και χυμα αυτες οι εφαρμογες στην 2η αρχικη!
-
lyr13 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠροχθες εκανα εγκατασταση την ελληνικη ROM με την βοηθεια του MIUI_ART. Ομως διαβαζα για φακελους Google και More Apps που εγω δεν ειχα, αλλα ειχα χυμα 6-7 Μi εφαρμογες στην 2η αρχικη οθονη. Ειπα να κανω ενα factory reset. Eκανα λοιπον και εμφανιστηκαν αυτοι οι φακελοι αλλα αδειοι. Ξανα-κανω παλι τα ιδια. Flashαρω την ιδια ROM απο το recovery, παλι τα ιδια αλλα τωρα ειχα και τους φακελους και τις 6-7 εφαρμογες χυμα στην 2η αρχικη οθονη. Factory reset ξανα και φυγαν οι 6-7 χυμα εφαρμογες και οι φ…
-
lyr13 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “ΠΡΟΣΟΧΗ !! Αν σε περίπτωση αποτύχει το τηλέφωνο να κάνει Reboot στο TWRP, τότε.... Πληκτρολογούμε fastboot flash recovery MiRecovery_ferrari.img Μετά δε θα το αφήσετε να κάνει reboot σε κανονική λειτουργία γιατί υπάρχει script που επαναφέρει το Mi Recovery. Θα πατήσετε σταθερά το Volume (+) & Power Button ταυτόχρονα, μέχρι να ανάψει ξανά και να μπει κατευθείαν σε recovery και θα είστε με twrp. ” Παιδια το παραπανω το κανουμε αντι του fastboot boot? Σωστα? Εγω το εκανα αλλ…
-
Xiaomi Mi4i - Απορίες
ΜήνυμαΓια να λυσω την παρεξηγηση: Δεν εχω (και δεν ειχα αφοτου κατεβασα το MiPC-Suite) προβλημα με τον εντοπισμο του κινητου. Aφοτου εγκατασταθηκαν οι drivers απο το PC-Suite, το κινητο το εβλεπε κανονικα και υπολογιστης και το Suite. Mπορουσα δηλαδη να δω τι εχω μεσα, να διαγραψω, να αντιγραψω και κτλ. Απλως τοσες σελιδες προσφαθουσα να καταλαβω αν χρειαζονται οι δυο drivers (που φαινομενικα) δεν γινοντουσαν εγκατασταση και εαν εν τελει χρειαζονται για να προχωρησω σε flash. Τελος παντων, ο ΜIUI_ART …