Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
Xiaomi Mi4i - Απορίες
lyr13 - - Mi-4i (Ferrari)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Βρε έχεις TeamViewer ? ” Εχεις ΠΜ
-
Xiaomi Mi4i - Απορίες
ΜήνυμαΕγω θα χαζεψω με την Xiaomi...δεν παιζει!
-
Ο lyr13 ψηφισε!
-
Xiaomi Mi4i - Απορίες
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Κατεβασε αυτό => xiaomi_usb_driver.rar κάντο αποσυμπίεση κάπου, δεξί κλικ πάνω στο unknown => Update Driver Software και δείξτου το folder που έχεις κάνει αποσυμπίεση.. ” Eυχαριστω πολυ αλλα δεν βρισκει τοποτα! Παράθεση από spoulk: “Παράθεση από lyr13: “Τι ROM εχεις? Εχεις κανει κανενα φλασαρισμα χωρις αυτους τους οδηγους? ” Τα πάντα συνεχώς εδώ και 6 μήνες... πριν από λίγο φλάσαρα την τελευταία GTV-5.12.24 στο Redmi 2 2TD μου! ” Και τι σκατα του εχεις αυτους τους 2? Θα τρελ…
-
Xiaomi Mi4i - Απορίες
ΜήνυμαΠαράθεση από spoulk: “Και σε εμένα δεν έχουν μπει αυτοί οι οδηγοί, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα ” Τι ROM εχεις? Εχεις κανει κανενα φλασαρισμα χωρις αυτους τους οδηγους? Παράθεση από Bodai: “@lyr13 έχεις και καμια άλλη συσκευή συνδεδεμένη που χρειάζεται drivers? Γιατί απο το τελευταίο screenshot αυτό φαίνεται.Για να καταλάβεις τι εννοώ πήγαινε να τσεκάρεις το System απο το Control Panel. Θα σου δείχνει ενα Android Phone και αυτό το κάτι άλλο ...Απλά δεν μπορώ να υποθέσω σε ποια κατηγορία θα έχεις…
-
Xiaomi Mi4i - Απορίες
ΜήνυμαΤα ξαναεκανα ολα απο την αρχη. Εβαλα την εκδοση του MIUI_ART (βεβαια μετα αναβαθμιστηκε σ αυτην που ειχα πριν) αλλα τα ιδια αυτοι οι 2 οδηγοι δεν μπαινουν. Μπορω να τους κατεβασω απο καπου? Τι αλλο μπορω να κανω? Με εκνευριζει αφανταστα! Τελικα χωρις αυτους μπορω να φλασαρω την ελληνικη ROM? Μπορει καποιος να τσεκαρει αν αυτους τους drivers τους εχει εγκαταστησει το δικο του Mi4i ? Untitled1.jpg
-
Xiaomi Mi4i - Απορίες
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από lyr13: “Αν ειδες πιο πισω με τους drivers εχω προβλημα. To Mi-PC Suite το εχω εγκαταστησει αλλα δεν εγκαθιστα 2 απο τους drivers. Μηπως πρεπει να περιμενω καμια αναβαθμιση του PC Suite? ” Όπα... Εμένα όλα στα κινέζικα είναι από πίσω Δοκίμασε να το αφήσεις μόνο του για κανένα μισάωρο να τους βρει ” Oμολογω οτι δεν σε επιασα Το εχω αφησει αρκετη ωρα, το εχω δοκιμασει πολλες φορες, με restart του υπολογιστη και του κινητου, σε διαφορετικο υπολογιστη...αλλα αφου…
-
Xiaomi Mi4i - Απορίες
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από lyr13: “γιατι δεν εμφανιζει αυτο το CD-ROM. Ξερει κανενας τι παιζει (και μ' αυτο)? ” Δεν υπάρχει πλέον αυτό στις ROM λόγο περιορισμένου μεγέθους στο System. Αγνόησε αυτό το βήμα. Αν εγκαταστήσεις το Mi PC Suite θα σου βάλει Drivers έτσι και αλλιώς. ” Ευχαριστω! Ωραια, αφου δεν ειναι προβλημα του τηλεφωνου... Αν ειδες πιο πισω με τους drivers εχω προβλημα. To Mi-PC Suite το εχω εγκαταστησει αλλα δεν εγκαθιστα 2 απο τους drivers. Μηπως πρεπει να περιμενω καμια …
-
Xiaomi Mi4i - Απορίες
ΜήνυμαΔεν μπορω να καταλαβω επισης οταν το συνδεω στο υπολογιστη γιατι δεν εμφανιζει αυτο το CD-ROM. Ξερει κανενας τι παιζει (και μ' αυτο)? Αν περασω την Ελληνικη ROM, το προβληματα με τους drivers θα λυθουν? Ή δεν εχουν σχεση?
-
Xiaomi Mi4i - Απορίες
ΜήνυμαΠραγματικα δεν ξερω τι συμβαινει. Υπαρχει περιπτωση ο Κινεζος που εγκατεστησε την multi ROM να εκανε καμια βλακεια?? Εγω δεν ξερω απο φλασαρισματα, rom κτλ, οποτε ελεγα να ακολουθησω τον οδηγο. Τωρα χωρις τους 2 drivers δεν μπορω?? Αναγκαστικα μονο αμα την περασω στο τηλ?? Παντως σ' ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σου. Πιστευα οτι ισως ειχε τυχει σε κανενα το ιδιο προβλημα και την γλιτωνα ευκολα
-
Xiaomi Mi4i - Απορίες
ΜήνυμαΕχω 7αρια. Αλλα και σε 10 δοκιμασα και δεν εγκαθιστα αυτους τους δυο drivers. Αυτοι χρειαζονται? Αν παω να φλασαρω την νεα ROM θα εχω προβλημα?
-
Xiaomi Mi4i - Απορίες
ΜήνυμαΔιεργαψα τους drivers και ξανασυνδεσα το κινητο αλλα παλι τα ιδια. Μηπως τελικα ειναι οντως fake το κινητο ?? Tι αλλο μπορω να κανω?? Untitled.jpg Eπισης στο PC Suite δεν το εμφανιζει με το ονομα του. Σε εσας το εμφανιζει ως Mi4i?
-
Xiaomi Mi4i - Απορίες
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Χρειαζεται reboot το pc σου για να δουλέψουν οι drivers ” Το εκανα αλλα τα ιδια. Καμια αλλη επιλογη? Εdit: Tελικα το PC Suite το αναγνωριζει αλλα και παλι στο device manager δειχνει οτι λειπουν drivers!
-
Xiaomi Mi4i - Απορίες
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από lyr13: “Με τους oδηγουε τι να κανω; Δοκιμασα πολλες φορες, και μετα απο reboot, αλλα περναει μονο μερικους οδηγους. ” Όπως είπε και ο Bodai => Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4i ” Το εχω διαβασει. Εγω συνδεω το κινητο και κανει εγκατασταση μονο τους 3 (εγω δεν κανω τιποτα). Εμενα δεν μου εβγαζε αυτο το CD-ROM για να κανω εγκατασταση το PC Suite και το κατεβασα. Αλλα και παλι δεν συνδεεται με το κινητο. Υπαρχει καποιος τροπος να περασω τους drivers χειροκινητα?…
-
Xiaomi Mi4i - Απορίες
ΜήνυμαEυχαριστω παρα πολυ! Μιλησα με τον πωλητη μου ειπε κι αυτος δεν ειναι fake. Απο ο,τι ειδα μαλλον οσα ειναι απο Ινδονησια δεν εχουν sticker. Τι να πω. Με τους oδηγουε τι να κανω; Δοκιμασα πολλες φορες, και μετα απο reboot, αλλα περναει μονο μερικους οδηγους.
-
Xiaomi Mi4i - Απορίες
ΜήνυμαΚανενας να βοηθησει για τα παραπανω; Εκτος των αλλων, δεν μπορουν να εγκατασταθουν ολοι οι drivers σε PC με Windows 7.
-
Xiaomi Mi4i - Απορίες
ΜήνυμαΤο εκανα και μου έβγαλε validated. Σε λίγο θα ανεβασω screenshots. Πως το εξήγειτε αυτο; Επίσης παρατήρησα οτι και το manual και το κουτί του δεν είναι γραμμένα Αγγλικα αλλα στα Ινδονησιακα( μετα απο translate). Μάλλον έχει αγοραστεί απο Ινδονησία. Τα δικά σας έχουν sticker; Screenshot_com_android_chrome_2015_12_22_15_46_0.png Screenshot_com_android_chrome_2015_12_22_15_46_3.png Screenshot_com_android_chrome_2015_12_22_15_46_5.png
-
Xiaomi Mi4i - Απορίες
ΜήνυμαΓραφτηκα στο forum μιας και πλεον ειμαι και γω κατοχος στο Xiaomi. Σημερα παρελαβα το Mi4i μου. Πανεμορφο, μαζεμενες διαστασεις και αρκετα ελαφρυ. Το κουτι του κινητου πισω δεν εχει sticker γνησιοτητας, παρολο που το ειχα αναφερει στον πωλητη. Εσας παιδια ειχανε? To miui με παιδευει μιας και ειναι αρχη αλλα που θα παει θα το συνηθισω. Ο πωλητης μου εβαλε την παρακατω multilanguage ROM. Tην εχει κανενας? Ειναι καλη ή να βαλω καποια Ελληνικη? Screenshot_com_android_settings_2015_12_22_12_02.jpg