Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-14 από 14.
-
Όπως βλέπετε η ένδειξη μπαταρίας είναι -2%. Το τηλέφωνό φορτίζει και λειτουργεί κανονικά, απλά είναι μονίμως στο -2% και όταν φορτίζει, δεν δείχνει ότι φορτίζει. Απόρροια όλων είναι να μην μπορώ να κάνω την αναβάθμιση γιατί το κινητό απαιτεί τουλάχιστον 15% μπαταρία και σε προγραμματισμένη αναβάθμιση 30%.
-
Το username μου στο miui forum είναι hachiko. Πάμε γερά Ελλαδάρα!
-
χρόνια πολλά σε όλους! Μια ερώτηση. Μπορώ μέσω gtv 8.0 stable να πάω από android 5 σε 6 ? Αν όχι, μπορώ να επιστρέψω σε ,global rom που δίνει αναβάθμιση σε android 6? Και πως?
-
Μήπως ξέρετε πότε θα βγει stable με android 6 ?
-
Έχω το Redmi note 3 pr (7.5.2. atable) . Είχα μέχρι πρότινος πρόβλημα σύνδεσης του Wi-Fi σε διάφορους χώρους που παρέχουν δωρεάν Wi-Fi. ; Καταχωρούσα τον κωδικό για να συνδεθώ και δεν μπορούσε να κάνει λήψη ip..... Όταν απενεργοποίησα το debug log από πρόσθετες ρυθμίσεις - ασφάλεια και απόρρητο το πρόβλημα λύθηκε οριστικά! Καταθέτω την εμπειρία μου , ελπίζοντάς να βοηθήσω κάποιον που έχει παρόμοιο πρόβλημα.
-
Έκανα αναβάθμιση από stable 7.5.2 σε 8.0 . Ο φόβος του πρωτάρη μετατράπηκε σε ενθουσιασμό! I did it !!! Βελτιώθηκαν όλα !!! Μπράβο σε όσους κόπιασαν για αυτό το αριστούργημα.... Xiaomi forever.