Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 176.
-
Mi6 2ο χέρι προβλήματα με global
akantzis - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΑνεστη , χρονια πολλα και καλη χρονια ...συγνωμη φιλε δεν το ειδα το μηνυμα σου καθολου ..χιλια συγνωμη... ειμαι κερκυρα πλεον στο σπιτι μου ..βασικα δεν θελω να το παρατησω το mi 6 θα ηθελα να το παλεψω αλλα δεν το βλεπω ...τωρα που γυρισα θα κοιταξω να φτιαξω το redmi note 4x που ειχε η γυναικα μου ...αυτα για τωρα..
-
ΜήνυμαΑυτές τις μέρες ειμαι Αθήνα όμως για τις γιορτές...
-
ΜήνυμαΚέρκυρα
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την οποία βοήθεια δυστυχώς δοκίμασα και 2α καλώδια και σε άλλους υπολογιστές και τους drivers τους παραπάνω αλλά τίποτα.. τελικά θα το αφήσω και για αρχή πριν πάω σε άλλη συσκευή θα βάλω μπρος το xiaomi redmi note 4x που έχω αφήσει στην άκρη για να κάνω την δουλειά μου τουλάχιστον.. ευχαριστώ και πάλι..
-
Μήνυμααυτο σκεφτηκα και εγω πλεον - να το αφησω - αλλα θα δοιμασω μια τελευται με τους οδηγους..υπαρχει καπου το link για τους οδηγους?? ευχαριστωωω
-
Μήνυμακαλησπερα και παλι , Ανεστη κατι παιζει με την συσκευη μιασ και παρολο που την εβαλα σε fastboot δεν την διαβαζει το pc.επισης το συνεδεσα με pc απλα για μεταφορα αρχειων και ο η/υ ουτε που το καταλαβαινει το κινητο..ο προηγουμενος κατοχος μου πε οτι το ειχε αυτο το θεμα και το αναγνωριζε το κινοτο ο η/υ μονο με pc suite- δεν το εχω τσεκαρει ακομα - σε αυτην την περιπτωση εαν ισχυει πως θα κανω την διαδικασια με τον bootloader???
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους..μπαίνω απευθείας στο ψητό..εδώ και κάνα μήνα μου χάρισαν το εν λόγω κινητό mi 6 αλλά αντιμετωπίζω προβλήματα όπως: - εάν σβήσει από μπαταρία και το ανάψω μπαίνει σε fastboot και για να το ξεπεράσω πρέπει να βάλω το ρεύμα φόρτισης την ώρα που δείχνει το mi logo - Λειτουργώ τα δεδομένα της πρώτης sim μου μόνιμα κάθε μέρα και πολλές φορές μες την ημέρα δεν έχει ίντερνετ εάν δεν ανοίγω κλείσω στιγμιαία τα δεδομένα - Λαμβάνω μύνημα από κάποιον και περιέχει πληροφο…
-
Παιδιά καλησπέρα , Μπαίνω απευθείας στο ψητό...έχει η γυναίκα μου το mi band 4 με το redmi note 4 και βασικά πριν το miui 11 αλλά και με το mi fit του forum ήταν όλα οκ...τώρα εδώ και καιρό με την τελευταία miui 11 global αλλά και με το επίσημο mi fit από Google play μια λειτουργεί καλώς 10 δεν λειτουργεί σχεδόν καθόλου.. Δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις π.χ ..Κάθε φορά για να το αναφέρω το καταργω βγάζω και το mi fit και τα ξανά κάνω από την αρχή...παίζει για 5-6μερες και μετά πάλι τα ίδια...έβαλα …
-
Παράθεση από MyronG: “Καλημέρα και καλή χρονιά εκπαιδεύοντας τον πατέρα μου στο κινητό που πήρε ως δώρο, μεταξύ άλλων του έβαλα το επίσημο (από Play Store) MiFit για το MiBand2 που έχει. Το band συνδέθηκε κανονικά, έκανε και μία αναβάθμιση που ήθελε, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τις εισερχόμενες κλήσεις. Συγκεκριμένα, παρότι έχω δώσει τις άδειες που ζήτησε, όταν χτυπάει το τηλέφωνο το band δεν αντιδρά καθόλου, δηλαδή όχι μόνο δεν δειχνει στην οθόνη το όνομα (ή τον αριθμό) αυτού που καλεί αλλά δεν δε…
-
mi band 3 - anti lost option
Μήνυμακαλήμερα σε όλη την κοινότητα, μετά από λίγο ψάξιμο δυσκολεύομαι να βρω εάν υπάρχει κάποια λύση στο όταν έχει κάποιος το mi band 3/4 και του πάρουν το τηλφ ή απομακρυνθεί αρκετά από αυτό (π.χ το ξεχάσει) λαμβάνει άμεσα μια δόνηση - ειδοποίηση στο mi band του για το κινητό του?? αναφέρω τα παραπάνω διότι εδώ και αρκετό καιρό είχα το mi band 2 φτιαγμένο με τις οδηγίες του site και το χρησιμοποιούσα με το notify & fitness pro μόνο σε κινητό samsung galaxy j5 και λειτουργούσε άψογα στα ελληνικά με ό…
-
Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε να το φορτίσεις λίγο, μπορεί να είναι η μπαταρία...αν και στον φορτιστή πάνω κάνει τα ίδια το συζητάμε ξανά ” ανεστη καλησπερα, και με τον φορτιστη επανω και με την μπαταρια να εχει φτασει στο 32% κανει δυστυχως τα ιδια... την global rom εχει 11,0,2 εαν δεν κανω λαθος...τι επαθε ξαφνικα ?
-
καλησπέρα και χρόνια πολλά Μπαίνω στο ψητό απευθείας...Μετά από αναβάθμιση του συστήματος System launcher & calendar Που είχε βγάλει ειδοποίηση ενώ έγινε οκ κάναμε επανεκκίνηση η αλήθεια είναι για άλλο λογο(Για το mi band4)και από εκείνη την στιγμή και πέρα κάνει reboot από μόνο του...βασικά ενώ έχει μπει στην welcome screen και ενώ δείχνει οκ κάνει reboot ..είτε το αφήσω πάλι στην sim screen που ζητάει το pin και απλά περιμένω και δεν βάλω το pin πάλι κάνει reboot...να σημειώσω ότι έχει λιγότερ…
-
Παιδιά καλησπέρα, Μετά την τελευταία αναβάθμιση της xiaomi πέρα απο το πρόβλημα με τα sms που λύνεται όπως διάβασα σε άλλο ποστ που έχετε αντιμετωπίζω και ένα δεύτερο θέμα που δεν το είχα πριν είναι με το πρόγραμμα καμερών που χρησιμοποιώ λόγω δουλειάς. Το πρόγραμμα είναι το Rxcamview και δεν παίζει ενώ συνδέεται με το χώρο και με άλλους κόμβους το ίδιο μου κάνει ,σε άλλες συσκευές κινητά παίζει κανονικά .Το πρόβλημα το διαπίστωσα μετά την τελευταία αναβάθμιση. Συνδέεται και δεν αφήνει να ανοίξο…
-
Παράθεση από NasDriver: “ΟΙ τελευταίες είναι android 7 (nougat) οπότε το καλύτερο είναι να πας με fastboot rom και μετά να βάλεις την XTRV. Υπάρχει περίπτωση να κλειδώσει ο bootloader όμως, αν είχες ξεκλειδώσει με το δικό σου mi account, κάνεις ξανά unlock και μετά TWRP & XTRV fastboot rom --- >libra_images_V8.5.1.0.NXKCNED_20170619.0000.00_7.0_cn_2b6ded3649.tgz οδηγός εγκατάστασης με miflash ---> Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019) ” Ανεστη ευχαριστω για την…
-
Παράθεση από NasDriver: “Βάλε μία φώτο από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις...επίσης, δεν θυμάμαι εάν το mi 4c ήταν που είχε 2 partition...μπορείς να κάνεις έναν έλεγχο ? ” Έχω ένα xiaomi mi4c libra και έχει την MIUI 9.3 by Xiaomi-miui.gr XTRV 7.12.28 | Beta πρωτα απο ολα να πω οτι ενω ειχα περασει την τελευταια ρομ στο κινητο δεν την εβαλα στον ριζικο φακελο και οπως καταλαβαινεις προχωρησα σε wipe dalvik - cache - data...αλλα ευτυχως ειχα αφησει την παραπανω που εχει και ετσι …
-
Παράθεση από NasDriver: “Είμαι από κινητό τώρα και δεν μπορώ να βάλω τον οδηγό, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί ένα factory reset για να πάει σε νεότερη, οπότε φρόντισε πρώτα για αντίγραφα. ” βασικα δεν μας ενδιαφερει τιποτα απο την συσκευη...οποτε και factory reset να γινει δεν μας πειραζει....ωστοσο δεν ξερω ποια ειναι η τελευταια ρομ και ειχα κατεβασει την 8.4.19 και την 8.4.26....μασ κανουνε? επισης εαν θυμαμαι καλα μπαινω απο twrp και κανουμε dalvik reset και κατι αλλο...?! και μετα φλασαρουμε...