Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 176.
-
καλησπέρα σας, Δεν ξέρω εάν είναι το σωστό σημείο για να ρωτήσω αλλά έχω και εγώ μια ίδια περίπτωση με τον φίλο... Έχω ένα xiaomi mi4c libra και έχει την MIUI 9.3 by Xiaomi-miui.gr XTRV 7.12.28 | Beta Είναι του πατέρα μου και θα θέλαμε να περάσουμε την τελευταία διαθέσιμη ρομ... Ποια είναι είναι η τελευταία; Και με ποιο τρόπο; Εάν δεν πάω λάθος πρέπει να έχουμε twrp αλλά δεν θυμάμαι διαδικασίες! Μια βοηθεια;!
-
Παράθεση από VAG-ZAG: “Παράθεση από akantzis: “καλημερα σε ολους, εχω ενα mi4c libra με rom MIUI 9.3 XTRV 7.12.28|BETA αλλα πλεον εχει κολληματα ...τι προτεινετε να βαλω ως μια λυση? ευχαριστω.. ” Βάλε την τελευταία Stable από το Xiaomi EU. Θα με θυμηθείς... ” Παράθεση από VAG-ZAG: “@akantzis Τη βρίσκεις στο site της Xiaomi.eu. Ένας πιο απλός τρόπος είναι να κάνεις Factory Reset και Format Data, και να περάσεις αυτή που έχεις τώρα ξανά! ” [procontra][/procontra] Εντέλει να περάσω αυτήν από την x…
-
καλησπέρα, Εγώ σήμερα παρέλαβα το mi band 4 από gearbest και ενώ είχα επιλέξει την international έκδοση του band παρελαβα μάλλον την κινεζική καθώς όλα είναι στα κινέζικα το κουτί και το band... Φτιάχνεται αυτό ή οχι; Εάν Ναι; τι πρέπει να κανω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Παράθεση από VAG-ZAG: “Παράθεση από akantzis: “καλημερα σε ολους, εχω ενα mi4c libra με rom MIUI 9.3 XTRV 7.12.28|BETA αλλα πλεον εχει κολληματα ...τι προτεινετε να βαλω ως μια λυση? ευχαριστω.. ” Βάλε την τελευταία Stable από το Xiaomi EU. Θα με θυμηθείς... ” που την βρισκω αυτην?? και η διαδικασια ποια ειναι με την ρομ που εχω τωρα? ευχαριστω και παλι
-
καλημερα σε ολους, εχω ενα mi4c libra με rom MIUI 9.3 XTRV 7.12.28|BETA αλλα πλεον εχει κολληματα ...τι προτεινετε να βαλω ως μια λυση? ευχαριστω..
-
Παράθεση από akantzis: “καλησπερα παιδια και μπραβο για την πολυ ωραια δουλεια σας.... πηρα και εγω προσφατα το mi band 4 international version απο gearbest...εχω διαβασει σχετικα τισ αναφορες σας για τα ελληνικα σχετικα οποτε θα περιμενω γενικως οταν βρεθει μια σταθερη και καλη λυση...ωστοσο τωρα μπορω πχ να βαλω την ελληνικη version του mifit την τρεχουσα 4.0.6 και να το συνδεσω με αυτην και οτι προκυψει?? ή να περιμενω ακομα? σε redmi note 4 θα το βαλω της γυναικας μου το οποιο μου το τσιμπησ…
-
καλησπερα παιδια και μπραβο για την πολυ ωραια δουλεια σας.... πηρα και εγω προσφατα το mi band 4 international version απο gearbest...εχω διαβασει σχετικα τισ αναφορες σας για τα ελληνικα σχετικα οποτε θα περιμενω γενικως οταν βρεθει μια σταθερη και καλη λυση...ωστοσο τωρα μπορω πχ να βαλω την ελληνικη version του mifit την τρεχουσα 4.0.6 και να το συνδεσω με αυτην και οτι προκυψει?? ή να περιμενω ακομα? σε redmi note 4 θα το βαλω της γυναικας μου το οποιο μου το τσιμπησε το mi band ομως με MIU…
-
καλησπερες παίδες, να ρωτήσω και εγώ κάτι... έχω το mi band 2 με το τελευταίο fw 1.0.2.81 και οι λειτουργίες φαίνονται οκ με mi fit 3.5.8. 1η ερώτηση..μπορώ να βάλω και εγώ την τελευταία 3,5,9? 2η ερώτηση ..κάποια στιγμή μηνες πριν είχα την version 3.1.6.1 mifit εάν θυμάμαι καλά με fw mi band 1.0.1.81 και είχε μια λειτουργία το mi band ή το mi fit - δεν θυμάμαι καλά - όποτε έφευγε εκτός εμβέλειας το κινητό από το mi band π.χ έφυγα από το σπίτι και ξέχασα το κινητό μου... δονούσε το mi band στο χ…
-
καλησπερα και παλι παιδια, ηθελα να ρωτησω το εξης εχω το xiaomi redmi 2 με mi fit 3.1.6.1 gr me firmware και συνδεδεμενο το mi band 2 fw v.1.0.1.81 μπορω να χρησιμοποιησω το mi band 2 με ενα samsung j5 2017 ? αν ναι τι πρεπει να κανω? ευχαριστω και μπραβο για την πολυ καλη δουλεια που κανετε!!
-
Καλησπέρα σας, μια φίλη αγόρασε πρόσφατα το mi band 3 αλλά το χρησιμοποιεί με Samsung galaxy s 8..τι χρειάζεται για να λειτουργήσει σωστά?... ειδοποίησης, αναγνώριση κλήσεων κλπ.. ευχαριστώ..
-
Παράθεση από NasDriver: “Έχεις την τελευταία stable, δεν έχει νεότερη ρομ, αν θες μπορείς να πας στην αντίστοιχη developer αλλά θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα factory reset που σημαίνει πέρασμα όλα από την αρχή. Καλό θα ήταν να κρατήσεις χειροκίνητα αντίγραφα από φώτο, βίντεο, επαφές και ότι άλλο θεωρείς ότι χρειάζεσαι ” θα υπαρξει νεοτερη??βασικα developer δεν βολευει λογο καθε εβδομαδα και αλλη ρομ....βασικα κολλαει το κινητο για αυτο το ψαχνω.. ευχαριστω
-
καλησπερα παιδια, stable σε mui 9 για redmi 3 σκετο υπαρχει?? μαλλον ειναι το ido που εχω... ευχαριστω εκ των προτερων
-
Mi3 δεν ανοίγει καθόλου! - Boot loop - Τελείως νεκρό, ούτε fast boot , ούτε recovery! [SOLVED]
ΜήνυμαΠαράθεση από Tassos: “Χαίρομαι πολύ φίλε που βρήκες και εσύ λύση στο πρόβλημα σου και έχεις ένα πλήρως πλέον λειτουργικό κινητό! Και εγώ άλλαξα μπαταρία στο Mi3 ( Αγορά μπαταρίας για Xiaomi Mi3 ( Συμβουλές ) ) γιατί το είχα διαλύσει λιγάκι.. ( Ίσος εν τέλει έχουν ένα θεματάκι η μπαταρίες τους.. ποίος ξέρει.. Διότι κατέχω και το Xioami Mi4 και τα είχα αφήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα σχεδόν το ίδιο και τα δύο κινητά - μπορεί και παραπάνω το Mi4 - αλλά όταν προσπάθησα να ανοίξω το Mi3, δεν άνοιγ…
-
Παράθεση από akantzis: “Παράθεση από gkalen: “@akantzis Βάλε το twrp 3.1 και βάλε πρώτα την απλή .. Wipe / .. swipe to factory reset ( σέρνω δεξιά το κουμπί , δεν πάω από advanced wipe ) Install / .. το ζιπ της ρομ και swipe to confirm flash Wipe cache and dalvik ( στο κουτάκι αριστερά μετά το τέλος της εγκατάστασης ) / .. swipe to wipe κ.λ.π. Reboot system Done Στη περίπτωση που σου βγάλει error με failed to mount system , θα κάνεις reboot σε recovery από το twrp , μετά θα πας στο mount και θα …
-
Παράθεση από gkalen: “@akantzis Βάλε το twrp 3.1 και βάλε πρώτα την απλή .. Wipe / .. swipe to factory reset ( σέρνω δεξιά το κουμπί , δεν πάω από advanced wipe ) Install / .. το ζιπ της ρομ και swipe to confirm flash Wipe cache and dalvik ( στο κουτάκι αριστερά μετά το τέλος της εγκατάστασης ) / .. swipe to wipe κ.λ.π. Reboot system Done Στη περίπτωση που σου βγάλει error με failed to mount system , θα κάνεις reboot σε recovery από το twrp , μετά θα πας στο mount και θα ξετικαρεις και θα τικαρε…
-
Παράθεση από gkalen: “@akantzis Αυτό που σου είπα με το twrp ?? ” ok θα κάνω αυτό με το twrp που ειπες μιας και έχω το 3.0 και όχι το 3.1...πες μου κάτι το fr εσύ πως το κάνεις?? Και κάτι άλλο να βάλω απλή ή άρωμα εντέλει?
-
Παράθεση από gkalen: “@akantzis Δεν έχει βγει ακόμα stable miui9 για τα redmi2 .. ποιο twrp έχεις τώρα ?? Αν έχεις το 3.0... βάλε το twrp 3.1.. και δοκίμασε πάλι .. ” μολις ξαναεβαλα την τελευταία άρωμα και τουλάχιστον τα δεδομένα επανήλθαν...αλλά πάλι βλέπω δεν έχει playstore...τι γίνεται??έτσι θα μείνουμε?? Πως διορθώνεται?