Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 176.

• Παράθεση από geoanto555: “Αυτό διάβαζα τώρα... Φυσικά και να το δοκιμάσει. Το θέμα είναι όμως τι φταίει... ” αντε και το δοκιμασα και λειτουργησε...μετα απο τετοιο θεμα με το recovery το οποιο απο οτι καταλαβα ειναι σημαντικο εαν βαλω καποια rom ελληνικη η οποια καποια στιγμη εχει μεσα το twrp σαν update ή κατι αλλο το οποιο μπορει να επηρεασει το ηδη υπαρχων τι γινεται? θα μπλεξουμε παλι σε παλιοκατασταση..εγω θα ελεγα να μην το κανω μιας και ειναι φιλου μου και οχι δικο μου...εσεις τι λετε> θε…

• Παράθεση από makis1024: “Εάν δεν βγάλουμε άκρη το γυρίζεις με fastboot mode , fastboot rom και mi flash σε global rom , περίμενε όμως μπας και βρει την άκρη ο Γιώργος με το twrp. ” ok thanks...να ρωτησω και κατι αλλο ...μετα απο ψαξιμο σε διαφορα site για το mi max και to twrp σχεδον ολοι αναφερουν μια παλια version του twrp την 3.0.2 με την οποια sto eu forum αναφεραν οτι με αυτο επαιξε αλλα ειχε καποια αλλα θεματα με την rom..τελοπαντων..αληθεια γιατι να μην δοκιμαζα μια official twrp απο το s…

• αυτο γραφει μονο....εαν ειναι αυτο.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44646/

• Παράθεση από makis1024: “Σβήσε επειγόντως τα imei , σε παρακαλώ!!!! ” συγνωμη δεν το προσεξα..

• παιδια μαλλον τα παραταω με αυτο το mimax...πραγματικα δεν καταλαβαινω τι συμβαινει τελικα... φλασαρα και αλλη fastboot rom hydrogen_images_7.8.17_20170817.0000.00_7.0_cn_0cce280110 και αφου περασε επιτυχως ξαναδοκιμασα να φλασαρω twrp απο τα οποια ειναι για το μοντελο μου ειτε απο το site εδω ειτε απο αυτα που μου προτεινε ο @geoanto555 και παλι τπτ...κανει ακριβως τα ιδια...ειτε κανει reboot εχωντας το vol + πατημενο ειτε καποια στιγμη εμφανιζεται το logo του TWRP για λιγο και ξαναμπουταρει...…

• Παράθεση από makis1024: “Προχώρα κανονικά. ” ωραια μεχρι εδω ..φλασαριστηκε οκ! τωρα ποια απο τα twrp που εχω ή μου εστειλαν τα τα παιδια να βαλω?

• Παράθεση από makis1024: “Download Link - Xiaomi Firmware Εδώ την βρήκα Είναι η 7.8.18 fastboot China dev. ” ooo..ευχαριστω πολυ @makis1024 =============== Οκτ 17th 2017, 8:04pm =============== Παράθεση από akantzis: “παιδια να ρωτησω κατι...κατεβασα την παραπανω ρομ που λεγαμε και εχει καποια αρχεια παραπανω απο τι λεει ο οδηγος fastboot...υπαρχει προβλημα?? προχωραω κανονικα? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44632/ ” Παράθεση από makis1024: “7.2.17 China dev fastboot rom , δεν είπαμε …

• Παράθεση από makis1024: “7.2.17 China dev fastboot rom , δεν είπαμε ; Εσύ κατέβασες την 7.10.12. ” το λινκ που ποσταρα πριν που σωστα λες δυστυχως κατεβαζει την τελευταια...που μπορω να βρω πιο παλια? δεν ξερω τι αλλο να πω...

• παιδια να ρωτησω κατι...κατεβασα την παραπανω ρομ που λεγαμε και εχει καποια αρχεια παραπανω απο τι λεει ο οδηγος fastboot...υπαρχει προβλημα?? προχωραω κανονικα? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44632/

• Παράθεση από makis1024: “Ναι, αν μπορείς βρες μια παλαιότερη όμως. ” Μετα απο πολυ ωρα ψαξιμο βρηκα αυτην MIUI 8 China Developer ROM 7.2.17 Released for Mi Max/Prime! Download it Here! - Xiaomi Mi Max/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum αλλα επειδη δεν ειμαι και σιγουρος μπορει καποιος να τσεκαρει και να μου πει?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44621/

• Παράθεση από makis1024: “Αναγκαστικά μια miui 8 fastboot rom dev σου προτείνω China με mi flash , ξεκλειδώνεις ξανά εάν κλείδωσε και ξαναδοκίμασε να περάσεις twrp με τους τρόπους που ξέρεις. ΥΓ ακριβώς τον οδηγό που παραθέτεις. ” δλδ αυτην? σε ρωταω περισσοτερο για να ειμαι σιγουρος στις κινησεις μου ευχαριστω forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44615/

• Παράθεση από geoanto555: “Απλά φλασάρεις μια ρομ για να ξανα "στηθει" το κινητο απο την αρχή. ” ok λιγο βοηθεια παραπανω?? πχ.. ακολουθω αυτον τον οδηγο ? - - Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από akantzis: “οκ ευχαριστώ πολύ... ” Δοκίμασε αυτό.twrp_hydrogen_3.1.1-1_miui-hellas.img Αν δεις ότι κάνει τα ίδια , ξανα κάνε εγκατάσταση το twrp , αποσύνδεσε το κινητό απο το pc και κάντο με τα κουμπιά που σου είπα πιο πάνω ---vol + & power , (με το που σβήσει η οθόνη αφήνεις το power και κρατάς μονο το vol +) Αν και πάλι δεν μπαίνει , και είσαι σίγουρος ότι τα κάνεις όλα σωστά τότε κάτι άλλο παίζει. Θα πρότεινα να βάλεις μια fastboot rom με miflash και μετά…

• Παράθεση από geoanto555: “Αυριο πρωί θα κατεβάσω την ρομ.που έχει το κινητό σου . Ίσως να τροποποιήσω το twrp λιγάκι. ” οκ ευχαριστώ πολύ...

• Παράθεση από geoanto555: “Δοκιμασες ενώ κανείς εγκατάσταση το twrp να πιέσεις παρατεταμένα το vol + & power? ” Ναι και αυτό...όλες τους πιθανούς τρόπους τους κάναμε με τον Ανέστη..αλλά δεν..μόνο κάποιες φορές όπως είπε εμφανιζόταν για λίγο το logo twrp και μετά πάλι reboot από μόνο του...

• Παράθεση από geoanto555: “Εμένα κάτι δεν μου κολλάει σε όλο αυτό ρε παιδιά. Είναι σαν να βάζεις λάθος twrp και να μην κάνει boot. Φλασαρε μια fastboot λιγο παλιότερη και μετά βάλε το twrp. Ή από την ρομ που έχεις ανέβασε κάπου το boot.img να το δω.. ” παιδια καλησπερα και σας ευχαριστω πραγματικα για την βοηθεια σας..ευχαυριστω ολα τα παιδια μεχρι τωρα και ιδιατερα τον @geoanto555 καθως επισης και τον @NasDriver που καναμε προσπαθειες και με teamviewer.. μετα απο ολα αυτα εχουμε κανει τα εξης: α…

• Παράθεση από makis1024: “Δεν χρειάζεται root , αλλά δεν μπορείς να φλασάρεις και custom rom χωρίς twrp. Και το root βέβαια χρειάζεται twrp , πως θα φλασάρεις SupeSu ή magisk χωρίς twrp; ” τοτε τι σ&@τ@ συμβαινει με το twrp??? thanks makis1024

• Παράθεση από makis1024: “Δοκίμασε και τα δύο. Και τα δύο σωστά είναι. ” με fastboot boot recovery.img δεν κανει τπτ..reboot και ανοιγει κανονικα. με fastboot reboot k vol + πατημενο ανοιγει και παραμενει σε μαυρη οθονη και μου μοιαζει να ειναι σε ''καποιο'' recovery διχως να δειχνει τις επιλογες ομως ...το λεω αυτο διοτι εαν πατησω μονο το pwr σκετο ειναι σαν να επιλεγει κατι και κανει reboot η΄κατι τετιο (βασικα αυτο το ειδα το πρωι που ξαναδοκιμαζα αλλα δεν θυμαμαι ακριβως τι εγινε μετα το πατ…

• παιδια καλησπερα και παλι επανερχομαι με προβλημα στην δικη μου συσκευη redmi2 td στο οποιο μεχρι τωρα οταν εκανα flasarisma νεας ρομ ποτε χρειαζοταν να κανω τις εντολες "settings put global tether_dun_required 0" ποτε οχι ωστε να λειτουργει το hotspot function σωστα μιας και το χρειαζομαι..μετα απο ψαξιμο εως και εδω και με βαση ολα τα παραπανω που εχουν γραφτει απο τους προηγουμενους εχω και εγω το προβλημα με ''Permission denial: writing to settings requires android.permission.WRITE_SETTINGS'…

• Παράθεση από geoanto555: “Για δοκιμασε αυτό.. ” το κατεβαζω...μετα δινω fastboot reboot με vol + πατημενο ή fastboot boot recovery.img(ετσι θα εχω μετονωμασει το νεο αρχειο που κατεβαζω)