Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 176.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Μόλις γράψει ok στο cmd, κλείσε το κινητό και μετά άνοιξε το πατώντας vol+ και Power , στην δόνηση αφήνεις το power, μην το αφήσεις να bootάρει κανονικά. Να δούμε θα μπεί twrp; ” το εχω δοκιμασει αυτο και ανοιγει μονο το mi-recovey 3.0 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44551/ και εχει μονο αυτες τις επιλογες... κοιτα λεω να κατεβασω το twrp απο εδω Download twrp-3.1.1-0-hydrogen.img και να δοκιμασω ξανα την ιδια διαδικασια..τι λες? υπαρχει περιπτωση να μου κανει…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να κάνεις αρκεί να έχεις τα σωστά αρχεία. Ελπίζω να σου βγεί αύριο. ” καλησπερα σε ολους και παλι.... @geoanto555 γιωργο και σε σενα καλησπερα..δοκιμασα τα παραπανω που λεγαμε και παλι τπτ..δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει δεχεται κανονικα τις εντολες adb ξανακατεβασα το αρχειο το ξαναετρεξα αλλα δεν ξεκιναει το twrp..καμμια αλλη ιδεα??forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44548/
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ξανα κατέβασε το αρχείο του twrp από την αρχή.(προσοχή ποιο κατεβάζεις) Κάνε την διαδικασία όπως ειναι εδώ.. TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI - Recoveries - Xiaomi-Miui.gr ” ειμαι 100% σιγουρος οτι τα βηματα που εκανα ηταν ακριβη και βαση των οδηγων μεχρι τωρα και η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη και ευχαριστω...το παρακατω κατεβασα 2 φορες και ακολουθησα τις οδηγιες και των παραπανω παιδιων οπως τα ειπαν..θα κανω και αυτο διοτι βρηκα μια μικρη διαφορα... forums.xiaomi-miui…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από akantzis: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Λογικά φλασαρίστικε σωστά το twrp την πρώτη φορά αλλά δεν χάνεις τίποτα να το φλασάρεις ξανά. Δεν πατάς τίποτα με fastboot boot recovery.img. ” λοιπον τα εκανα οπως τα ειπαμε και απο fastboot που ηταν ακουστηκε ηχος αποσυνδεσης απο το η/υ και περιμενα...ειχε ακομα την εικονα του fastboot... εκανε reboot ..logo mi ..και τιποτα ξαναμπηκε σε κανονικη λειτουργεια..ανοιξε το κινητο .forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44516/ ” εχουμε καμ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Λογικά φλασαρίστικε σωστά το twrp την πρώτη φορά αλλά δεν χάνεις τίποτα να το φλασάρεις ξανά. Δεν πατάς τίποτα με fastboot boot recovery.img. ” λοιπον τα εκανα οπως τα ειπαμε και απο fastboot που ηταν ακουστηκε ηχος αποσυνδεσης απο το η/υ και περιμενα...ειχε ακομα την εικονα του fastboot... εκανε reboot ..logo mi ..και τιποτα ξαναμπηκε σε κανονικη λειτουργεια..ανοιξε το κινητο .forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44516/
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Ναι αυτό εννοώ αμέσως μετά την εντολή fastboot flash recovery recovery.img, θα δώσεις την εντολή fastboot boot recovery.img ” ok θα το κανω ...αλλα διευκρινησε μου κατι..ξαναδινω εντολή fastboot flash recovery recovery.img και μετα την εντολή fastboot boot recovery.img ή απλα την δινω σκετη?? μιας και προηγουμενως ειχα κανει σωστα την fastboot flash recovery recovery.img..επισης μετα το fastboot recovery.img κραταω και το vol +?? thanks again!!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Με fastboot boot recovery.img δοκίμασες; ” τι εννοεις?? να ξαναμπω σε fastmode την συσκευη και να να δωσω την παραπανω εντολη?? οχι δεν εχω κανει κατι αλλο διοτι δεν εχω ξανακανει τετοιεσ διαδικασιες και επειδη οπως ειχα πει καποια στιγμη το mimax ειναι φιλου μου και το κανω εξυπηρετηση οποτε καταλαβαινεις ειμαι λιγο προσεχτικος... παιζει να επικοινωνησουμε και καπως αλλιως ? ή οχι?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Δοκίμασε με σβηστό το κινητό Power και Volume Up και Volume Down μαζί. ” το εκανα και δεν κανει τπτ...συγκεκριμενα δονει για λιγο διχως να δειχνει τπτ στην οθονη..τα κρατησα για 5-10 δευτερολεπτα και σε καθε 3-4 sec απλα δωνουσε διχως τπτ στην οθονη.. ερωτηση: το twrp τωρα ασ πουμε οτι εχει εγκατασταθει αλλα δεν το bootara σωστα ή τωρα πλεον δεν μπορω να το bootaro??? αλλα τελοσ παντων γιατι δεν παμε την κουβεντα παρακατω...τι γινεται απο εδω και περα?? thanks ag…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από akantzis: “πριν δωσω την εντολη πατουσα παρατεταμενα το volume up και μετα την εδωσα. ” Το Vol + δεν έπρεπε να το αφήσεις πριν δεις TWRP .. ” αυτο εκανα εως οτου εμφανιστηκε το logo mi και χωρις να το αφησω καθολου το vol + μετα απο λιγο ειχε μαυρη οθονη και μετα και παλι το logo mi και τελος το αφησα...αυτο..εαν εχει γινει κατι λαθος οκ το καταλαβαινω...τωρα τι γινεται προχαραω καπως αλλιως ή δεν μπορει να γινει κατι?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Δεν έπρεπε να δώσεις fastboot reboot αλλά fastboot boot recovery.img ” Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από akantzis: “αυτο γραφει ο οδηγος...ειναι λαθος του οδηγου??? ” Ο οδηγός γράφει και κάτι άλλο στην συνέχεια. Το πρόσεξες? Θα έπρεπε να πατάς και κάποια πλήκτρα.. ” οπως ακριβως τα λεει τα εκανα ναι..πριν δωσω την εντολη πατουσα παρατεταμενα το volume up και μετα την εδωσα.αλλα εγω εδωσα την εντολη που γραφει ο οδηγος. ή επρεπε την εντολη που λεει ο georgeKagg ??…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Δεν έπρεπε να δώσεις fastboot reboot αλλά fastboot boot recovery.img ” αυτο γραφει ο οδηγος...ειναι λαθος του οδηγου??? τωρα τι κανω? το κανω ξανα?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Ναι, αυτό πρέπει να κάνεις. Αν ενεργοποιήσεις την εμφάνιση των επεκτάσεων από τις ρυθμίσεις των windows, θα δεις ότι το αρχείο είναι ήδη *.img και δεν χρειάζεται αποσυμπίεση. ” Παράθεση από fog: “Θα περάσεις το twrp σύμφωνα με το δεύτερο τρόπο από το μήνυμα που το κατεβάζεις. Το link υπάρχει και στην υπογραφή μου, αν είσαι από υπολογιστή. ” Παράθεση από makisfz: “δεν το κανεις extract το κανεις unzip και μετα το βαζεις στο φακελο adb ” κοιτα το εκανα οπως ειπε κα…
-
Μήνυμαπαιδες χαιρεται και παλι... ολα οκ με τον bootloader σημερα ξεκλειδωσα το mimax ..συνεχισα με τον αλλο οδηγο '' Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi'' αλλα στο βημα με το twrp κατι λαθος παιζεται καθως το λινκ που εχει με βγαζει σε λιστα με το img file της καθε συσκευης το κατεβαζω αλλα δεν μπορει ναγινει extract οπως λενε οι οδηγιες, για να παρω το recovery.img και να συνεχισω..τι κανουμε?? μηπως το αρχειο ''twrp_hydrogen_3.1.0-0_miui-hellas'' ειναι αυτο πο…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Άνοιξε το διακόπτη OEM unlock. Όμως υπάρχει κι άλλο θέμα. Η rom σου είναι μαϊμού. ” Παράθεση από makis1024: “Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi Ότι έκανες και στο δικό σου. ” το ανοιξα το OEM unlock και δεν αλλαξε τιποτα...μαλλον φταιει η ρομ ποιος την ακουει τωρα!!!!(την γυναικα μου ) ευχαριστω θα επανελθω οταν θα εχω κατι.. παντως ξανα μπραβο σε ολους σας για την εξυπηρετηση και την τρομερη δουλεια εδω μεσα..μπραβο!!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “πηγαινε στο επιλογες για προγραμματιστες και στο mi status βαλε τα στοιχεια του λογαργιασμου ” Παράθεση από NasDriver: “Θα δείξει μόλις δοκιμάσεις ξεκλείδωμα ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Μπορείς να ξεκλειδώσεις μία διαφορετική συσκευή κάθε μήνα με το ίδιο mi account...αν ξεκλειδώσει το ένα, το άλλο θα πρέπει να περιμένει μήνα ” συγνωμη καταλαθος ρωτησα για τις 24h...μπηκα στις επιλογες και δεν βλεπω πουθενα κατι για mi status...μηπως φταει η εκδοση και εδω?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από akantzis: “Παράθεση από makis1024: “Περιμένεις 24 ώρες. ” ok ευχαριστω.. =============== Οκτ 14th 2017, 8:01pm =============== και κατι αλλο...επειδη εχω και της γυναικας μου σε αναμονη(εδω και ενα χρονο με παρακαλαει να τισ το φτιαξω!! ) για ξεκλειδωμα δοκιμασα τωρα να το κανω και μου λεει το παρακατω μηνυμα...ξερει κανεις τι κανουμε?? ” περιμενω 24 ωρες? again?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Περιμένεις 24 ώρες. ” ok ευχαριστω.. =============== Οκτ 14th 2017, 8:01pm =============== και κατι αλλο...επειδη εχω και της γυναικας μου σε αναμονη(εδω και ενα χρονο με παρακαλαει να τισ το φτιαξω!! ) για ξεκλειδωμα δοκιμασα τωρα να το κανω και μου λεει το παρακατω μηνυμα...ξερει κανεις τι κανουμε??
-
Μήνυμα@NasDriver τωρα τι παιζει με αυτο?? εβαλα νεοτερη εκδοση του tool..
-
ΜήνυμαΠαράθεση από akantzis: “Παράθεση από makisfz: “ανεβασε μια φωτο απο σχετικα με το τηλεφωνο να δω την ρομ απο την φωτο δειχνει να μην ειναι γνησια (μαιμου) ” Παράθεση από makis1024: “Unofficial rom έχεις , δεν μπορείς να φλασάρεις από τον updater. Πέρνα driver για snapdragon. Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Και μετά βάλτου μια official. Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi ” ” Παράθεση από makisfz: “Είναι unoff…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “ανεβασε μια φωτο απο σχετικα με το τηλεφωνο να δω την ρομ απο την φωτο δειχνει να μην ειναι γνησια (μαιμου) ” Παράθεση από makis1024: “Unofficial rom έχεις , δεν μπορείς να φλασάρεις από τον updater. Πέρνα driver για snapdragon. Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Και μετά βάλτου μια official. Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi ”