Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 176.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από akantzis: “Παιδιά καλησπέρα, ομολογώ ότι μετά από πολύ ψάξιμο που έκανα στους διάφορους οδηγούς (όπως και αυτός) έχετε κάνει πραγματικά πάρα μα πάρα πολύ καλή δουλειά και σας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Μπήκα βέβαια στην διαδικασία αυτή για να βοηθήσω ένα φιλο με MiMAX 16GB. Ερώτηση τώρα: με βάση τον οδηγό για να ξεκλειδώσω τον bootloader χρειάζεται official developer rom.. Στο site που παραπέμπει και το λινκ έχει stable και developer για το MI MAX 32GB MIMAX PRIME, MIMAX32GB CHINA & …
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Αυτή που γράφει 32 είναι το hydrogen (16/32) το prime είναι το helium (64/128) Redmi Note 3 pro ” ευχαριστώ...οπότε την 32και είναι οκ
-
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα, ομολογώ ότι μετά από πολύ ψάξιμο που έκανα στους διάφορους οδηγούς (όπως και αυτός) έχετε κάνει πραγματικά πάρα μα πάρα πολύ καλή δουλειά και σας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Μπήκα βέβαια στην διαδικασία αυτή για να βοηθήσω ένα φιλο με MiMAX 16GB. Ερώτηση τώρα: με βάση τον οδηγό για να ξεκλειδώσω τον bootloader χρειάζεται official developer rom.. Στο site που παραπέμπει και το λινκ έχει stable και developer για το MI MAX 32GB MIMAX PRIME, MIMAX32GB CHINA & MIMAXPRIME CHINA. Εγώ γι…
-
καλησπερα παιδια , πιθανον ειναι λαθος το μερος που ρωταω αλλα δεν ξερω καλα που να απευθυνθω οποτε κανω ενα ερωτημα εδω...φιλος κολλητος εχει το xiaomi mi3 με miui 7 gtv 6.2.18 και επειδη δεν το κατεχει καθολου του κανω εξυπηρετηση...για να βαλει την τελευταια ρομ .την τρεχουσα? περιληπτικα τι πρεπει να κανουμε? ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη εαν ειναι λαθος το σημειο του post
-
Παράθεση από MIUI_ART: “H ROM για τα RedMi 2 TD/FDD είναι βασισμένη 100% σε Source από Global ROM, και δεν έχει καθόλου ελληνικό Index. Θα το δούμε ... =============== Σεπ 20th 2017, 2:19pm =============== Παράθεση από mparaxir: “εγω θα επισυμανω οσο αφορα το ρυζακι που το εχω αναστησει και περασα επιτυχως την 9αρα miui ενα θεμα μοναδικο που εχει οταν πας εκει που λεει σχετικα για το τηλεφωνο σε πεταει εξω και ετσι δεν μπορω να ενεργοποιησω αυτο για τους προγραματιστες. εχω κανει wipe chase davl…
-
Γνωρίζει κανείς???καθως είναι σημαντικό λόγω του ότι έχω πάρα πολλές επαφές και θα πρέπει να ρολαρω συνεχώς μέχρι να βρω το γράμμα που θέλω... υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση από akantzis: “Καλημερα σε ολους σας, μεχρι τωρα πολυ καλα με την νεα ρομ..ηθελα να αναφερω οτι στο μενου των επαφων η αλφαβιτικη στηλη που βρισκεται στα αριστερα και ειναι σε αγγλικο αλφαβηταριο οταν παταω σε ενα γραμμα πχ ''Π'' ( αντιστοιχα το ''P'' αγγλικο) για συντομια να βρω επαφη…
-
Καλημερα σε ολους σας, μεχρι τωρα πολυ καλα με την νεα ρομ..ηθελα να αναφερω οτι στο μενου των επαφων η αλφαβιτικη στηλη που βρισκεται στα αριστερα και ειναι σε αγγλικο αλφαβηταριο οταν παταω σε ενα γραμμα πχ ''Π'' ( αντιστοιχα το ''P'' αγγλικο) για συντομια να βρω επαφη, δεν με παραμπεμπει στις επαφες μου με γραμμα ''Π'' αλλα με παει μονιμα στα αγαπημενα βεβαια αυτο συμβαινει με ολα τα γραμματα...αυτο δεν γινοταν με προηγουμενη ρομ. Γνωριζει κανεις εαν διορθωθει αυτο?? ευχαριστω
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “@akantzis Έτσι πρεπει να είναι εισαι οκ το playstore αν δε θες να το κανεις install ...μπες στην εφαρμογη και κανε πληρης καταργηση προσβασης root unistall ” ok τωρα το ειδα ευχαριστω....εαν το κανω απο το playstore θα εχω προβλημα???ρωταω διοτι διαχρονικα στο furom υπηρχαν αναφορεσ να μην γινει update apo playstore καθωσ μπορει να γινει brick η συσκευη...επισης εαν επιλεξω το twrp τι γινεται τελικα??? ευχαριστω εκ των προτερων!!
-
και Παράθεση από Antonios Gagas: “@akantzis Έτσι πρεπει να είναι εισαι οκ ” kai με το su??
-
Παράθεση από akantzis: “Πέρασα την Ρομ και δείχνει σχετικά οκ. Να πω ότι στα 4 σταθερά εικονίδια κάτω από την κυληση πχ επαφές έχει το εικονοδιο αλλά δεβ γράφει την αντίστοιχη λέξη...ενώ σε όλα τα άλλα είναι οκ?? Έτσι θα έπρεπε να είναι?? ” να συμπληρωσω οτι κατα το install rom απο twpr πατησα να γινει innstall to su και τωρα μου ζηταει να ολοκρηρωσει την εγκατασταση ειτε απο playstore ειτε απο twrp..τι πρεπει να κανω??? βασικα δεν ηθελα να το κανω install εγινε καταλαθος....
-
Πέρασα την Ρομ και δείχνει σχετικά οκ. Να πω ότι στα 4 σταθερά εικονίδια κάτω από την κυληση πχ επαφές έχει το εικονοδιο αλλά δεβ γράφει την αντίστοιχη λέξη...ενώ σε όλα τα άλλα είναι οκ?? Έτσι θα έπρεπε να είναι??
-
Ευχαριστώ αλλά ρωτάω για το REDMI 2 TD όχι σε note! Υπάρχει κανείς?
-
καλησπερες και απο μενα παιδια,συγχαρητηρια για την ωραια δουλεια που κανετε..εχει βαλει κανεισ την ρομ σε redmi2 td?ευχαριστω...
-
Καλημέρα και σε μένα έβαλα την 7.7.13 xtrv σε κινητό του πατέρα μου mi4c libra και ανασβοβηνει στο logo mi συνέχεια...θα ξαναγυρίσει στην προηγούμενη που είχε και έπαιζε κανονικά 7.7.6
-
@gkalen Ευχαριστώ...τώρα κάτι τελευταίο μόνο για επιβεβαίωση... κάνοντας factory reset ακόμα μέσα και από το twrp σημαίνει ότι χάνω και τα δεδομένα μου προφανώς? Οπότε μετά το φλασαρισμα κάνω και recover κάποιο backup που θα έχω πάρει...?
-
καλησπερα είχα ρωτήσει και εγώ το ίδιο για Redmi2 td και δεν πήρα απάντηση...εγώ πέρασα την ρομ με factory reset αλλά μέσα από την συσκευή πρώτα και όχι από twrp έχω αρκετά lags αλλά το κυριότερο είναι ότι δεν μου παίζει το google play store.. συγκεκριμένα όταν πάω να καταχώρισω τον account gmail εμφανίζεται μήνυμα ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση με τους server της google...τεσπα ξανά φλασαρα από twrp αλλά δίχως αποτέλεσμα...τελικά τι να κάνω ? Να περιμένω την νεότερη ρομ ή να ξαναδοκιμασω κάτι ά…
-
καλησπερα και από μένα, Μία ερώτηση ήθελα να κάνω για μια εξυπηρέτηση σε ένα δικό μου άτομο ..έχει το Redmi 4c libra με xtrv 7.4.13 μπορεί να βάλει απευθείας την 7.6.29 είτε την xtrv είτε την aroma?? ή πρέπει να βάλει κάποια ενδιάμεση πρώτα μέχρι την τελευταία??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Παιδιά καλημέρα και απο μένα....έχω το redmi2 td και το είχα με την 7.3.23. ακολουθισα την διαδικασία με factory reset για την 7.3.30 όπως λέτε στις οδηγίες και έβαλα κανονικά την ρομ έως και την τελευταία τρέχουσα ή οποία περαστηκε κανονικά...μετά όμως επανεφερα backup της συσκευής μου με backup που είχα πάρει μέσα από την συσκευή..το μόνο που δεν μου λειτουργεί σωστά πλέον είναι ότι δεν μπορώ να βάλω τον google λογαριασμό μου και παράλληλα δεν άνοιγει και το playstore...όταν πάω να βάλω τον ac…
-
εβαλα την αμέσως προηγούμενη Ρομ από αυτήν που είναι τώρα και λειτουργεί "καμπάνα" το κινητό!!
-
παιδια πολλά lag στην συσκευή...Κολλάει απίστευτα το κινητο σε όλες τις λειτουργίες του...Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό με Ρομ...Με τθς προηγούμενες κάνα πρόβλημα...Δείτε το λίγο..Έχω Redmi 2 TD