Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-176 από 176.

• παιδια καλησπέρα, Έχω βάλει κ εγώ την τελευταία Ρομ εδω κ μςρες κ έχω παρατηρηρησει το εξής σε ότι δηποτε κάνω στο ιντερνέτ όπως κ το μήνυμα αυτό το κινητό ανταποκρίνεται με καθυστέρηση..δλδ γράφω κάτι ή μπαίνω σε κάποιο site κ όλες οι λειτουργίες γίνονται μετά από κάποια δευτερόλεπτα 2 ή 3...ακόμα πχ κ σε Instagram γίνονται όλα με μικρή καθυστέρηση..το έχω δοκιμάσει σε διάφοραwifi points σπίτι μου σε μαγαζιά κ άλλου όπου έχει free Wi-Fi κ κάνει το ίδιο..βέβαια πρέπει να πω ότι αυτό το γινόμενο …

• @Bodai οκ το βρήκα..όλα καλώς..κομπλε!! Ευχαριστώ!!

• @Bodai ναι γενικως εχω κανει με το κλασικο τροπο μεσω της ρομ..απλα εχω διαβασει διαφορα γενικως k δεν ειμαι σιγουρος τι γινεται τωρα..εγω εχω δικο μου redmi2 ltd με την τελευταια GTV αλλα δεν θυμαμαι πως την ειχα περασει..τωρα εχω ενα νεο για ενα φιλο redmi 2 κ το πηρα απο vickmall..ηρθε με τα παραπανω που εγραψα αλλα φαινεται οτι ειναι αλλη ρομ καθως στους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ γραφει διαφορους αλλους κ οχι τους ελληνες τους δικους μας...πως κανεις factory reset??

• εαν και το εβαλα και αλλου ειπα να το πω κ εδω μηπως κ μου απαντησει καποιος..συγνωμη εαν κανω λαθος... παιδια καλησπερα, δεν ξερω εαν ειναι το σωστο σημειο αλλα σημερα απεκτησα αλλο ενα redmi 2gb tdd-lte HM2014813 ( εχω βεβαια αλλο ενα αλλα δεν θυμαμαι την διαδικασια που ειχα κανει) κ αρχικα ηρθε με version MIUI 5.5.8|BETA εκανε μονο του update σε version MIUI 5.5.8|DEVELOPER κ τελος μετα και απο 2ο update & reboot κατεληξε σε version MIUI 5.6.18|Developer..βεβαια ολα αυτα εγιναν επειδη ειχα αν…

• redmi 2

akantzis - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

παιδια καλησπερα, δεν ξερω εαν ειναι το σωστο σημειο αλλα σημερα απεκτησα αλλο ενα redmi 2gb tdd-lte HM2014813 ( εχω βεβαια αλλο ενα αλλα δεν θυμαμαι την διαδικασια που ειχα κανει) κ αρχικα ηρθε με version MIUI 5.5.8|BETA εκανε μονο του update σε version MIUI 5.5.8|DEVELOPER κ τελος μετα και απο 2ο update & reboot κατεληξε σε version MIUI 5.6.18|Developer..βεβαια ολα αυτα εγιναν επειδη ειχα ανοιξει το wifi κ το συνδεσα το ιντερνετ..δεν ξερω εαν εχω κανει βλακεια δειχνει να εχει ελληνικα δεν δοκι…

• παιδια καλησπέρα, Αγόρασα κ εγώ ένα redmi3 για την γυναίκα μου κ ήρθε από vickmall με global version rom..επειδή δεν το έχω πολύ με τις διαδικασίες αναβαθμίσεων των ρομ γενικώς θα πρέπει να ακολουθήσω τον παραπάνω οδηγό ώστε να περαστεί η ελληνική ρομ??επίσης πως ξέρουμε εάν είναι κλειδωμένο το bootloader υπάρχει τρόπος να το τσεκαρουμε?? Εδώ είναι κ τα στοιχεία του κιν..ευχαριστώ εκ των προτέρων κ σορυ εάν δεν είναι σωστό το σημείο του ερωτήματος...

• Ευχαριστω admin λειτουργησε αλλά θα δω πως πάει σε λίγες μέρες...

• Εμένα είναι 20140813...την κατεβαζω αυτη ν που μου είπες..θα πρέπει να ξανακανω wipe dalvik cache & cache??? Ωστόσο όταν έκανε reboot το κιν σε recovery είχε ένα ερώτημα σχετικά με κάτι unpartitioned & read only ή κάτι τέτοιο δεν κατάλαβα οπότε κ δεν απαντησα..είναι κάτι άλλο αυτό???

• Καλησπερα παιδιά και από μένα.. Μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ πρόβλημα με αναβαθμίσεις που κάνα συνεχώς μεσω της RΟM μέχρι τώρα που τα έκανε όλα μόνο του..σήμερα εχωντας την 6.3.3 σε redmi2 advanced 2gb RAM δοκιμασα με τον ίδιο τρόπο κ η συσκευή έκανε reboot σε recovery twpr ver3.3.0 εάν δεν κάνω λάθος και για πρώτη φορά ακολουθησα της οδηγίες σας μετά βηηματα του 2ου τροπου που έχετε μέσω recovery..κάνοντας λοπον το wipe dalvik cache & cache μετά συνεχισα με install κ σταμάτησε με ERROR 7..σας παραθ…

• XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI 3 Qualcomm Snapdragon 616 1.5GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 5.1 4100mAh 4G LTE Smartphone - See more at: XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI 3 Qualcomm Snapdragon 616 1.5GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 5.1 4100mAh 4G LTE Smartphone online - coolicool

• Xiaomi Redmi 3

akantzis - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Ευχαριστω για τις πληροφορίες.. Είχα ζητήσει την multilanguage ROM που όντως έχει ελληνικά μέσα..thanks!!

• Xiaomi Redmi 3

Μήνυμα

δλδ το redmi 3 δεν έχει ελληνικά - ελληνική γλώσσα??ρωταω καθώς παραγγελία από vickmall 2 κινητά redmi 3 και στα χαρακτηριστικά του λέει ότι έχει ελληνικά..

• redmi 3 Greek ROM developer

Μήνυμα

ξέρει κανείς εάν κ ποτέ θα βγει ελληνική Ρομ για το redmi 3???

• πάμε για την πρωτιά... Είμαστε ασταματητοι!!!! Ψήφισα ως engineer901!!

• βασικα το εχω ηδη κανει κ επισης εχω δοκιμασει και άλλη rom Official εχω παρατηρησει ότι μετα από κάθε reboot μετα το installation της rom ξεκινα ως συνηθωσ ο γρηγορος οδηγος ενεργοποιησης ( ας πουμε) οπου στο 3ο βημα σε ρωτάει για το wifi αλλα στην δικη μου περιπτωση με ρωτάει αλλα δεν πιανει κανενα δικτυο διοτι προφανως δεν λειτουργει..πιστευω!!

• καλησπέρα παιδια κ από μενα..είμαι νεος εδώ και ηθελα να ρωτησω το εξης..αγορασα προσφατα 2 κινητα xiaomi redmi note 4g 1s dual sim από τα οποια το ένα δουλευει κανονικα κ στο άλλο εχω πρόβλημα με το wifi k to bluetooth.βασικα με οποια κ rom να εβαλα όταν είναι να ανοιξω το wlan γυριζει ο διακοπτης με touch αλλα δεν ενεργοποιείται το wifi κ επισης όταν κανω το ιδιο κ με το bluetooth δειχνει αρχικα ότι είναι ON κ μετα από λιγο σβηνει από μονο του.Υποθετω ότι τελικα το κινητο εχει πρόβλημα από το …