Παράθεση από Dimitra Kgianni: “@geoanto555 έχω τσεκάρει dalvik,cache,data,system και μετά τι?????????????? κάποιος?????????????????????????????????? ” τι κάνω τώρα??? repair or change? η swipe to wipe???? κάποιος να βοηθήσει???????????
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465
Παράθεση από geoanto555: “Το κενζο δεν έχεις; REDMI NOTE 3 PRO. Αν ναι... xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-Redmi-Note-3-PRO/#files ” αυτην έχω , και στο λινκ που έδωσες ποια από όλες να βάλω???? Και το κάνω με τον τρόπο που εγραψες παραπάνω???? Χωρίς fastboot ή κάτι τέτοιο????
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465
Παράθεση από geoanto555: “Βάζεις την ρομ στον αποθηκευτικό χώρο , μπαίνεις σε twrp (vol + & power) κάνεις wipe/advanced wipe /dalvik,cache,data,system /reboot recovery /install την ρομ. ” link για την ρομ?
Αφαίρεσα και το τζαμάκι, και ήταν ραγισμένο, διότι μόλις το έβγαλα έσπασε, αλλά ξανα δοκίμασα αυτό με το χαρτί, και πάλι δεν ενεργοποιήτε το calibration
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας Λοιπόν , δοκίμασα αυτο με το χαρτί, ούτε καν ενεργοποιήθηκε το calibration, δηλαδή έμεινα σε αυτό το βήμα. Να σας πω όμως ότι, η θήκη μου του τηλεφώνου, έχει πορτάκι, και με αυτό κλείνει κανονικά το τηλέφωνο
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Dimitra Kgianni: “ωχ, όταν λες αισθητήρα πιο εννοεις? ” Κατέβαζε και ανέβαζε το χέρι σου στο πάνω μέρος της οθόνης, εκεί που είναι το ακουστικό και η κάμερα...πάνω από την μπάρα ειδοποιήσεων της οθόνης να δεις εάν αλλάζει από 0 σε 5 και το αντίστροφο.Καθάρισε την οθόνη εκεί ψιλά και δοκίμασε ξανά. Έχεις βάλει κάνα tempered glass ? ” ναι εχω τζαμακι
Παράθεση από geoanto555: “Κάνε καμιά δοκιμή μέσα στο cit (χτυπάς το κερνελ πολλές φορές για να μπεις) Εκεί θα δεις το proximity sensor.. ” γράφει proximity sensor: 0
Το έχω δοκιμάσει και με το power button χιλιάδες φορές, αλλά δεν γίνετε κάτι, διότι πάει να ανοίξει η οθόνη αλλά στην τελική δεν ανοίγει. @demakhs αυτό πως θα το κάνω? μπορείς να μου στείλεις έναν έναν τον οδηγό με την σειρά για να το κάνω?????
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Dimitra Kgianni: “Είναι πολύ σπαστικό. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? ” Το κάνεις στις κλήσεις αυτό και όχι πάντα έτσι;Εχει αναφερθεί πολλές φορές , κυρίως στις stable ρομς και λύση προς το παρών δεν υπάρχει ότι και αν έχουμε δοκιμάσει.... ” Εδώ και 2 βδομάδες, και το κάνει πάντα στις κλήσης. Για να πάω στην παλιά stable που δεν αντιμετώπιζε τέτοιο θέμα τι πρέπει να κάνω?
Καλημέρα σε όλους και καλό χειμώνα Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το κινητό μου xiaomi redmi note 3 pro. Όταν με καλούν η καλώ εγώ, η οθόνη μου μαυρίζει, ήχο έχω κανονικά, αλλά το πρόβλημα είναι όταν θέλω να τερματίσω την κλήση δεν μπορώ να το κάνω, διότι δεν βλέπω τίποτα στην οθόνη για να πατήσω. Πάντα βασίζομαι στον συνομιλητή μου για τον τερματισμό. Εχθές πια εκνευρίστηκα πολύ, γιατί κάλεσα την φίλη μου, δεν το σήκωσε, και μπήκε σε αυτόματο τηλεφωνητή και περίμενα κανα 3λεπτο να τερματιστεί μόν…