Παράθεση από geoanto555: “Σύνδεσε στο κινητό σου με Mi account και άστο να συγρχονίσει λίγο. Συνέχισε από το βήμα 2.... Στο τέλος δεν θα το γλυτώσεις το παστίτσιο.... ” χαχαχαχα έχασες σήμερα κάνω μακαρόνια φτωχά με τυρί ξεκινάω να φλασάρω
Παράθεση από geoanto555: “Μην αγχώνεσαι... όχι δεν χρειάζεται την έχεις.. Κατευθείαν πας σε αυτό που σου-πα πιο πάνω.Λογαριασμό έχεις απ ότι θυμάμαι. ” σε αυτόν τον οδηγό :Ξεκλείδωμα του Bootloader παραλείπω κάποια βήματα ή απο το βήμα 1 ξεκινάω .... βαρέστε με !!
@geoanto555 συγνώμη αν ρωτάω βλακεία, αλλά το τηλέφωνο το ζήτησα με dev rom, πρέπει να ξανα βάλω dev rom?? Η δεν μου έστειλαν αυτήν που ζήτησα ?!?!?! MIUI version: MIUI 7.6.5.28/Beta
Καλημέρα σας σήμερα έλαβα το xiaomi redmi note 3 pro το καινούργιο απο το viackmall. Φοράει την MIUI version: MIUI 7.6.5.28/Beta τ Τώρα για να περάσω την Ελληνική, ποιούς οδηγούς πρέπει να ακολουθήσω , κάποιος αν μπορεί να μου στείλει έναν-έναν με τι σειρά????
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465
όλα δουλεύουν άψογα,σιμ, καμερα, ήχος, μικρόφωνο, ακουστικά, φόρτιση , touch screen, όλα. Θέλουν κάποια συγκεκριμένα εργαλεία???? Είναι εύκολα όλα αυτά??? εννοώ η αλλαγή
Παράθεση από lallasgr: “Άρα ίσως πάρεις αργότερα και μια οθόνη και την αλλάξεις και το έχεις για δεύτερο!! ” μπορώ να πάρω χωριστά μία οθόνη αν ναι, απο που? Εχει ραγίσει και λίγο το πλαίσιο, υπάρχει και αυτό?
Αφού έκλαψα, πένθησα για καμια ώρα, αποφάσισα να παραγγείλω άλλο..... βέβαια ο σύζηξ ακόμα πενθεί τα λεφτά του... Το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά, τα πάντα, κλήσεις δέχομαι, μηνύματα στέλνω, όλα μια χαρά... απλά η οθόνη έχει ραγίσει απο παντού.
Παράθεση από GR_Macedon: “Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι..... youtube.com/watch?v=1s6fDsvgmQc ” Λοιπόν, αυτό με την ρόδα δεν ισχύει... το Σ/Κ είχαμε ένα ατύχημα με το RN3P ...καινούργιο τηλέφωνο, ούτε μήνα δεν έκλεισε. Το τηλέφωνο μπήκε κάτω απο τις ρόδες του αυτοκινήτου (όχι δεν ήταν πείραμα, ήταν απροσεξία του παιδιού μου) Εκανα όπισθεν, πατήθηκε με τις ρόδες με αποτέλεσμα... η Nilkin θήκη ούτε γρατζουνιά, αλλά.... το προστατευτικο τζάμι θρύψαλα όπως και η οθόνη....ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.....ΑΘΑΝΑΤΑ TA NILKI…
Καλησπέρα θέλω να περάσω ελληνική ρομ στο κινητό της ανιψιάς μου,έχει την μούλτι, μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου ανεβάσει τους οδηγούς έναν -έναν με την σειρά που πρέπει να ακολουθήσω ????
Καλημέρα Ήθελα να ρωτήσω η miui 8 είναι στα ελληνικά; έχω την παρακάτω στη φωτογραφία. Αν λέω καμία ηλιθιότητα, πυροβολειστε με ☺ είναι stable; και ποιος είναι ο οδηγός να την περάσω; ευχαριστώ
Καλημέρα σε όλους απο τα όμορφα Ιωάννινα Για να μπω στο θέμα, η ανιψιά μου έχει πάρει το RN3Pro, πριν κανα 2 μήνες με την multilanguage, απο τι διάβασα εδώ θα τις μείνει στο χέρι. Προσπαθήσαμε να κάνουμε την αλλαγή μέσω τηλεφώνου αλλά σκράπας αυτή σκράπας και εγώ, τιποτα δεν κάναμε. Αν είναι κάποιος απο τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και αν έχει την καλοσύνη και την διάθεση να την βοηθήσει??????? Κερασμένος ο καφές.
Καλημέρα Θα 'ηθελα να ρωτήσω εαν μπορώ να αλλάξω τον τρόπο σύνδεσης στο λαγαριασμό μου εδώ στο φόρουμ, δεν θέλω να συνδέομαι πλέον με τον λογαριασμό μου facebook,αλλά με άλλο e-mail, εαν είναι εύκολο, χωρίς να χάσω τα vip πλεονεκτήματα. Και πως μπορώ να το κάνω Ευχαριστώ
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465