Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-250 από 250.
-
xiaomi redmi note 3 pro
ΜήνυμαΚαλημέρα σας παιδιά, οκ εγώ γιατί τώρα έχω μπερδευτεί τελείως όμως....Θα πάρω τι κινητό από Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Pro Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 650 Hexa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 4000mAh Android Smartphone και τελικά τι rom να ζητήσω??? χωρίς να δυσκολεύομαι μετά όμως με οδηγούς και έτσι.... Να ζητήσω την Official Developer Rom (Only Chinese&English) και να μου αφερέσουν όλα τα κινέζικα apps????? Γίνεται ????
-
Καλημέρα σας. θέλω να ρωτήσω κάτι, έχω στα προσεχώς ένα ξιαομι ρεντ μι νοτ 3 προ, αλλά δεν ξέρω πιο να προτιμήσω .... μία βοήθεια θα ήθελα. το ένα είναι με International Version: 1. Official Global Stable Firmware 2. Support Multi Language 3. Google play.support OTA update 4. English Package +English User Manual 5. With CE / ROSH Certificate και το άλλο operating system :MIUI V7 (based on Android 5.0) πιο απο τα δυο να διαλέξω?
-
Επόμενος διαγωνισμός με έπαθλο το ρομποτάκι ..... ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ !!!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
like και εγώ ..
-
Μία μέρα μία νύχτα δε θυμάμαι μια φοράΣου ψιθύριζα σε θέλω δε με πήρες σοβαράΌταν σ είχα νόμιζα ότι καιρό θα σε κρατούσαΌταν σ είχα δεν περπάταγα μ ακούς πετούσαΣου δωσα στα χέρια βέλος και εσύ βγήκες για κυνήγιΘησαυρός αυτό που ένιωθα μα για `σένα ήταν φθηνόΌπως νιώθω εγώ για σένα πρέπει να χουν νιώσει λίγοιΑν και που στο λέω δεν νομίζω να σε συγκινώΓια σένα ονειρεύτηκα βασίλεια και παλάτιαΜα ήρθες και τα γκρέμισες πριν καν εγώ τα χτίσωΤώρα μαύρους κύκλους έχω κάτω απο τα μάτιαφυγε απ’ τα ονειρ…
-
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ. Θα το δοκιμάσω. Αν και είμαι άσχετη.
-
Απο χθές είμαι κάτοχος του xiaomi redmi note 3 pro... ενώ όλα καλά, σήμερα μου έκανε το εξής, την ώρα που άκουγα μουσική, κόλλησε η οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα, και μετά έκλεισε μόνο του. Μου πήρε κανα 2ωρο να ξανα ανοίξει. Το πήγα στο "Deutchmen" και μου είπαν ότι υπερθερμάνθηκε, κάτι που είναι πολύ κακό για καινούργιο τηλέφωνο. Τι να κάνω τώρα? Γιατι συμβαίνει αυτό? Να το γυρίσω πίσω? Δεν ξέρω τι να κάνω, βοηθήστε με.