Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Dimitra Kgianni: “@makis1024 βασικά αυτό αναρωτιόμουν ” Τελικά δεν είναι μόνο αυτό , νόμιζα ότι είχες global version που τελικά δεν είχες όμως.Global rom καθώς και Custom rom μόνο σε ξεκλείδωτο bootloader. Κλειδωμένο παίζει μόνο με China rom λόγω China locked bootloader. Στο ξαναλέω στο mi flash και στο πέρασμα global stable επιλέγεις clean all αλλιώς θα πέσεις σε bootloop. ” τελικά ποια κατεβάζω ??? και που την κατεβάζω??? πριν το ξεκλείδωμα???? ειμαι σε συ…
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Dimitra Kgianni: “ ” Εννοεί αν θες να πας σε επίσημη ROM (που βασικά αν ήθελες κάτι τέτοιο δεν ήταν και απαραίτητο να ξεκλειδώσεις bootloader) Η επίσημη rom που λες, έχει ελληνικά ή είναι κινέζικα;; ”
Παράθεση από makis1024: “Σε τι rom official ή xtrv θέλεις να πας; Stable ή developer; ” Συγνωμη Μακη αλλα δεν ξέρω τι μου λες. Αυτό που θέλω είναι να το κάνω μια φορά και να μην ξανα ασχοληθώ . Να μην έχω θέματα με το κινητό
Καλησπέρα και πάλι Ξεκλειδώνω σε 8 ώρες, έκανα αυτό το antiκαπως και μου έβγαλε το παρακάτω. Εγώ τώρα ποια ρομ πρέπει να κατεβάσω;;;; δώστε σας παρακαλώ ένα λινκ
Παράθεση από thanfun: “οχι αλλα το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να σωσεις τα παντα φωτογραφιες, αρχεια κτλ θα τα σβησει ολα σαν να το αγορασες τωρα πριν λιγο το επαθα ” το κινητό είναι καινούργιο, δεν έχει τίποτα μέσα μετά το ξεκλείδωμα τι κάνω ??
Καλησπέρα σας Εχουν απομείνει 32 ώρες για ξεκλείδωμα , αυτό που ήθελα να ρωτήσω 1) πριν το ξεκλείδωμα πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή που θα χρειαστεί ? 2) πρέπει γενικός να κάνω κάτι πριν ξεκλειδώσω? Αφού ξεκλειδώσω σύμφωνα με τον οδηγό, ύστερα ποιο είναι το επόμενο βήμα ? ευχαριστω εκ των προτέρων
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Dimitra Kgianni: “ ” Το κλείνεις απλά.Δεν βγάζεις το mi account από το κινητό ούτε το αλλάζεις το mi account γιατί θα ξεκινήσουν οι ώρες να τρέχουν από την αρχή. ” Εννοώ στον υπολογιστή μου, το έχω ανοιχτό. Και πως μπαίνω να το ελέγχω;;;
Παράθεση από billphone: “Παράθεση από Dimitra Kgianni: “................. Υπάρχει κάποιος στα Γιάννενα να τον πληρώσω και να το κανει ?????? ” Φτου! Δεν πρόλαβα! Δεν τα πήγες και άσχημα όμως! Τώρα περιμένεις για να περάσει η προθεσμία. Για ότι χρειαστείς ξανά στείλε μου μήνυμα ” Ευχαριστώ πολύ . Άμα το κάνεις πιο γρήγορα, χωρίς να περιμένω τις 15 μέρες, πολύ ευχαρίστως
Καλημέρα σας Τώρα θα κάνω χαζή ερώτηση, το mi tool που έκανα αίτηση δεν έχω κάνει αποσύνδεση. Πρέπει να το κάνω; Ξέρω χαζή ερώτηση, αλλά στα 42 μου με 3 ταλιμπαν στο σπίτι έκαψα εγκέφαλο.
Παράθεση από spideman3: “Τώρα υπομονή να περάσουν οι ώρες. ” Ευχαριστώ, αλλά τι κάνω τώρα, βγαίνω από fast mode και αποσυνδέω το τηλέφωνο από τον υπολογιστή;